|
Beta patch 1.07.18301
|
| SepiaX |
Přidané 08-07-2012 12:27
|

Uživatel

Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
Jasan BOBE díky za cover
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
|
| |
|
|
| Baron |
Přidané 08-07-2012 12:50
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
Jara4 napsal:
Já vám nějak nevím, ale já už se s CloDem bavím i teď a když nic lepšího nepřijde, tak s ním určitě ještě nějaký čas vydržím. Hlavní průser - Launcher.exe odstranili a jsem spokojený. To ostatní jsou jen mouchy.
Presne moja rec
Hals - und Beinbruch!
|
| |
|
|
| Paulus |
Přidané 08-07-2012 16:16
|

Diskutující

Příspěvek: 2362
Založený: 26.03.08
|
Mně hlavně vadí, že když jsem v zadním střelci (Bf 110) nevystřelím na útočícího nepřítele. A vůbec zadní střelci jsou kapitola sama pro sebe.
Upravil/a Paulus dne 08-07-2012 16:16
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
|
| |
|
|
| Jara4 |
Přidané 08-07-2012 18:28
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 449
Založený: 23.01.12
|
von Pavel napsal:
Mně hlavně vadí, že když jsem v zadním střelci (Bf 110) nevystřelím na útočícího nepřítele. A vůbec zadní střelci jsou kapitola sama pro sebe.
Zkus to podpořit i svým hlasem na bugtrackeru:
http://www.il2bug...issues/113 |
| |
|
|
| Jaffa |
Přidané 08-07-2012 20:51
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 113
Založený: 31.07.09
|
Jak je to instalací s tímto beta patchem (1.07)? Nepotřebuji doufám ten minulí beta patch 1.06
|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 08-07-2012 20:53
|

Moderátor

Příspěvek: 15167
Založený: 29.09.05
|
nepotřebuješ
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| Paulus |
Přidané 08-07-2012 21:37
|

Diskutující

|
Jara4 napsal:
von Pavel napsal:
http://www.il2bug...issues/113
Webová stránka nebyla nalezena.
A pokud je to v angličtině tak tam nic nenapíšu...
|
| |
|
|
| Jara4 |
Přidané 08-07-2012 21:45
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 449
Založený: 23.01.12
|
von Pavel napsal:
Jara4 napsal:
von Pavel napsal:
Momentálně tam mají nějaký výpadek. Ale je fakt, že se musíš nejdřív registrovat . Zatím je nás (stěžovatelů) jenom 12 . On tam asi nikdo pořádně bugy nehlásí, nebo to nikomu nevadí? |
| |
|
|
| Jaffa |
Přidané 08-07-2012 21:54
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 113
Založený: 31.07.09
|
Je nějaká možnost tam opět vrátit CZ? Jo a jak je to s těma stromama? Když letim vysoko tak žádné na zemi nemám a když nízko tak se mi vykreslují v okolí letadla cca 30 metrů. GPU mám R7850 1000Mhz jádro 1400Mhz paměti |
| |
|
|
| WT_Horrido |
Přidané 08-07-2012 23:56
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Jara4 napsal:
von Pavel napsal:
Jara4 napsal:
von Pavel napsal:
Momentálně tam mají nějaký výpadek. Ale je fakt, že se musíš nejdřív registrovat  . Zatím je nás (stěžovatelů) jenom 12  . On tam asi nikdo pořádně bugy nehlásí, nebo to nikomu nevadí?
Vždyť jsou to jen mušky, jinak je to super zábava přece, kdo by tam co hlásil?
I když nároční online piloti by možná mohli...
Upravil/a WT_Horrido dne 08-07-2012 23:59
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|
|
| Pepe |
Přidané 09-07-2012 00:32
|

Uživatel

Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
Ty nám teda dáváš Horrido. Vidíš že jsme nešťastní a zklamaní a ještě se nám posmíváš. To musí všem čertům zvonit v uších. To je přeci jako hudební žánr ten sim. Každý má rád jinou muziku a těžko ho předěláš i když je dechovka v podobě Evy a Vaška kterou nám nabízíš (jako tvůj sim), dobrá muzika. Šlape, jsou to dobří hudebníci a vydělávají a my máme rádi jiný žánr např. já Deep Purple. Pro příklad a pochopení jaký je v tom rozdíl ti něco posílám.
http://www.youtube.com/watch?v=UvC5tTTaogI&feature=player_embedded#! |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 09-07-2012 07:18
|

Diskutující

Příspěvek: 2081
Založený: 28.10.10
|
Horrido poslouchá Evu a Vaška? To jsem dodnes netušil  |
| |
|
|
| WT_Horrido |
Přidané 09-07-2012 08:22
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Dobrý příklad. Ti falešně hrající Deep Purple se do tohoto tématu hodí.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|
|
| Paulus |
Přidané 09-07-2012 09:17
|

Diskutující

|
Jaffa napsal:
Je nějaká možnost tam opět vrátit CZ? Jo a jak je to s těma stromama? Když letim vysoko tak žádné na zemi nemám a když nízko tak se mi vykreslují v okolí letadla cca 30 metrů. GPU mám R7850 1000Mhz jádro 1400Mhz paměti
CZ v beta patchy (i?) není. Musíš počkat na nový patch.
Vykreslování stromů je "nová" vlastnost beta patche
|
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 09-07-2012 10:27
|

Fusioner

Příspěvek: 12133
|
Nevím odkdy to tam je, ale na mapě (v kokpitu) jsem si všimnul "nástrojů", takže jeden půlhodinový let jsem si hrál jen s tím - pěkná vychytávka (zrovna nedávno jsem uvažoval o tom, jestli by něco takového nemohlo být ve šturmovi od DT a teď jsem to objevil tady)
super je ta první možnost (s tolika podmožnostmi, právě ta mi ve šturmovi chybí), ta druhá (resp třetí) je "samozřejmost" (mno, krom F2/FC snad ani nikde jinde nebyla/není ??), ta poslední je taky prima...
Jinak ohledně mého posledního konstatování o přehřívání se motoru na Spitovi - pravděpodobně tam funguje, že dostávám jednou "nový" stroj a jindy zase už "použitý" (registroval = nadával na to to i Válec). Pokud to tak je, pak je to super a až bude Pacifik, dal by se udělat nálet na Darwin s bránícíma olítanýma spitama :))
Při testovacím letu jsem lítal v Hurriku nějakou dobu i nad Caen. "Hezké" bylo, jak se dělostřelci jen pomalu a postupně zaměřovali - výbuchy těžkého flaku (byl jsem v nějakých 7km) byly nejprve hodně pode mnou, během pár minut se ale zastříleli a já jednu koupil do bandasky s vodou.
Motor mi odešel nad prahem dráhy. (chcípnul zničehož nic, nikde jsem neobjevil hlášku / indikaci o poškození, jen v tom stavovém okně. Ani jsem nezaznamenal zvuk "nárazu").
Při ohledávání kokpitu jsem registroval, kolik tam je hejblátek, ale na myš "necitlivých" :(
A tuším že v posledním letu jsem mazal se spitem těsně nad vodou na plný koule - vrtule i přípusť na 100%, bez WEP, zavřetý chladič. Motor mi odešel do minuty bez indikace přehřátí.
Jo a ještě jsem čítal, že v horkém počasí (kolik to asi v Anglii mohlo být ?) vydržel Spit běžet s nahozeným motorem na zemi max 7minut, Hurrik 10minut (ostrá hotovost). Tady mi Spit vydržel 35minut, aniž by se ručičky hejbly ze zahřátých nominálních hodnot. Asi bylo chladno :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 09-07-2012 10:28
|

Moderátor

|
Tak jsem včera poprvé po návratu z dovolené chvilku zkoušel betapatch.
Ty stromy mi to po nějaké době začne dělat též. Vypadá to, jakoby se někam "načítaly" a když je to "něco" plné, začnou se vykreslovat jen v blízkém okolí.
Chtěl jsme zkusit nahodit toho stooktanovýho huríka. Nikde na serverech jsem ho ale nenašel na letišti (vždy jen ve vzduchu) a v off-line (v té "blenheimovské" misi byl už nahozený.
Nicméně teoretická otázka zní: Dá se nastavovat bohatost směsi nezávisle na přípusti paliva? V hurríkovo je to zdá se nějak spražené, což je asi docela problém.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| Pepe |
Přidané 09-07-2012 10:47
|

Uživatel

Příspěvek: 1341
Založený: 06.09.11
|
LEON napsal:
Horrido poslouchá Evu a Vaška? To jsem dodnes netušil 
Ruku do ohně bych za to nedal, ale myslím že neposlouchá. Jen jsem mu chtěl na příkladu pomoci pochopit co může člověk zažívat a jaký je rozdíl, když lítá ty paštiky z roku 1914 a nebo CoD. Protože jinak je to chytrý inteligentní kluk. p |
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 09-07-2012 10:56
|

Moderátor

|
Hopře, ty nástroje u mapy jsou už dost dlouho. U stíhačů je člověk asi moc nepoužije, ale v případě bomberů jsou skvělý (u německých bombrů ještě v kombinaci s autopilotem).
Různě "opotřebované" stroje jsou v CoD od začátku (kdysi o tom i na 1C psali). Na výkonech mototu je to dost znát. Přijde mi to jako hodně dobrá fíčura.
|
| |
|
|
| CZ-BOB |
Přidané 09-07-2012 11:03
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 137
Založený: 20.10.05
|
Jake nastroje u mapy? Asi mi neco uniklo. Muzes mi to Cibule napsat? Diky. |
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 09-07-2012 11:08
|

Moderátor

|
U mapy (otevřené v kokpitu) máš úhloměr, měřítko a "špendlíky" jako waypointy. Můžeš si vytyčit celou trasu letu, změřit vzdálenosti, kursy (a třeba i spočítat časy). Chce to ale trochu cviku, ze začátku jsem měl pocit, že to zase nefunguje (jako všechno v CoD ), než jsem přišel, jak na to (a že to docela věrně simuluje realitu).
|
| |
|