November 22 2024 13:39:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
HSFX6, dojmy, bugy, expert mode
DatavCZ
Stoupa napsal:
torr napsal:
bohužel nejde nastartovat HSFX a přitom :
- instalace HSFX šla na čistou verzi 4.11.1
- JGME není součástí HSFX 6.0,přitom v HSFX 5.0 byla,takže JGME dodán po instalaci
- při aktivaci HSFX 6.0 v JGME , při startu nabehne defaultní ilovký screen a v 95% se to kousne a to tak ,že musím natvrdo vypnout PC

takže netušíte kde je problém

1. pokud už máš v jsgme něco aktivovanýho tak to deaktivuj.
2. extrahuj ty složky!!!! zde je ten problem, tzn. aby ty soubory končící *.W0X byly na stejný urovni jako exéče. TO vyřeší i ten problém s tim navazováním.
3. nainstaluj jako předtim.
4. Odstraň Old-jsgmemods složku. Tu vytvoří instalator pokud už nějakou jsgmemods složku najde, viz 2. instalace.

Důvod proč to padalo je, že chyběly soubory ...07.sfs až ....16.sfs a další. Důvod proč to někomu šlo a někomu ne tkví v tom že ti frantíci to maj za RARovaný.

mám nainstalováno a aktivováno v JSGME a po spuštění nevidím žádný rozdíl asi buduZamračenýŠklebící se

magot
torr napsal:Je tam zakopanej pes a ten jmenuje JSGME exe
Jak se tam objeví JSGME exe ,když ho čista instalace 4.11.1 a ani HSFX 6.0 neobsahuje ?

Obsahuje.

magot
Občas mrkněte do prvního příspěvku.
Hodil jsem tam dva běžící servery HSFX6.
Je tam východní fronta a BoB. Později tam přibudou další severy. Taktéž později přibudou další info jako link patch atd ...
Upravil/a magot dne 22-06-2012 21:59

torr
VYŘEŠENO

Jestli se vám objeví toto jako mě ,Alanovi ..

Alan Grey napsal:
Stáhnuto a při instalaci to po mě chce CD ????

[img]http://www.ento-brouci.ic.cz/il2/Bez-n%C3%A1zvu-1.jpg[/img] is not a valid Image.

Netušíte jak na to ???

tak potom se neřídte touto radou od Magota :
Pokud vám nejde pokračování v instalaci tak řešení je jednoduché.
Prostě zapnete první instaler, celej ho vysypete kam potřebujete pak to típnete a klinete na part2 instaler, ukončit a part3. Toť vše.
Oni ty exáče fungujou i nezávisle.

protože je nějaký soubor poškozen,ano exače na oko fungují ale nerozbalí všechno.Takže znova vše stáhnout.Na toto jsem příšel zde:
http://www.242sqn...php?t=3184
kde je tato věta:
....The worste situation is when there is corruption and the installer runs...

a opravdu JSGME je součástí instalačky
Upravil/a torr dne 22-06-2012 22:17

kouty
Magote ty servery nefungujou

ZVP_Jirka
Možná hloupá otázka, ale proč pod MiGy a Sabry nemůžu narvat řízený střely?

310_Pip
magot napsal:
Občas mrkněte do prvního příspěvku.
Hodil jsem tam dva běžící servery HSFX6.
Je tam východní fronta a BoB. Později tam přibudou další severy. Taktéž později přibudou další info jako link patch atd ...

kouty napsal:
Magote ty servery nefungujou

spatna IP pro LW10-BOB1940! spravne je:

217.172.179.123:21002

druhy server sem nezkousel...
Upravil/a 310_Pip dne 22-06-2012 22:54
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
magot
@Torr
ale když je nějaký soubor poškozen tak je to chyba na straně tvé ne serveru.
Ty servery byly otestovány a vše je ok.
Takže si musíš dávat pozor na svoje vlastní připojení aby se ti to pořádně dotáhlo.

TozziFan
OTÁZKA:
jak udělat letiště v FMB, kde budu startovat ze země? I když dám volbu rodit se ze stat. letadel, vždy mě to spawne ve vzduchu.

magot
310_Pip napsal:spatna IP pro LW10-BOB1940! spravne je:
217.172.179.123:21002druhy server sem nezkousel...

Díky za upozornění, opraveno.

Bart Simpson
ZVP_Jirka napsal:
Možná hloupá otázka, ale proč pod MiGy a Sabry nemůžu narvat řízený střely?

Pravdepodobne preto, lebo "Sajdwajdery", "Sperowy", zvukové bariéry, ... sú vecou Džet Éry. Škoda no. Smutný

----------

k HSFX: Celkom rýchle stiahnutie (na 180-190KB/s som bol milo prekvapený), bezproblémová inštalácia na prvý šup a krátke otestnutie. Paráda!

Čo by som vytkol?
- asi len menej prehladný zoznam, UP/DBW to majú lepšie vymyslené (SSSR, LW, ...)
- J.E. (asi pre preDBW-čkovaný!)
- ďalej ma už takto narychlo nič nenapadá...
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

Hoper
Saburo napsal:
Magote máš SZ a zkoušel jste někdo Shindena, myslím explozi po pokusu o přepnutí stupně kompresoru?

exploduje
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

magot
HSFX Koreou končí a i ta je zastoupena slabě, nebude žádný Vietnam, 1956 ani řízený střely ... Stejně tak WWI.

1stCL_Fucida
Celý večer jsme testovali a dojmy jsou poněkud rozporuplné. Dojmy bych rozdělil na čisté HSFX a Expert Mod.

Začnu Expert Modem. Několik hodin jsem prováděl přeměřování Fw 190, protože se mi to pořád nezdálo. Výkrutoval jsem a výkrutoval..a zase výkrutoval. Průměroval, přeměřoval...až jsem zjistil krutou pravdu. Aachen to totálně přepískl (včera jsem to asi spíše nechtěl vidět).

Zatímco v čisté verzi Focke-Wulf de facto kopíruje z hlediska výkrutu naměřená data, v Expert módu je na některých rychlostech až o 100% rychlejší, než má být. Při optimální rychlosti kroucení (tj. lehce pod 400 km/h) dával reálný Fw 190 přibližně 160 - 170°/sec. Focke-Wulf v Expert Modu ale udělá nějakých 250 - 300°/sec. Je to šílenost a odpovídá to hodnotám moderních proudových stíhaček. Ale ne 70 let starého Focke-Wulfu. Aachen prostě naprosto brutálně uletěl. Posuny těžiště dělají na výškovce Focke-Wulfa těžkopádnějšího. Takže zatímco na výškovce ztratil, tak na křidélkách se dostal do nadpozemských oblastí.

Další chyba (byť asi chtěná) je přejmenování všech Erhöhte Notleistung, Sonder Notleistung či MW50 na univerzální anglické War Emergency Power.

A další: na dogfight serveru nelze navolit Fw 190 A-8 (ostatní Fw 190 fungují). Zablokujete tím dogfightový výběr letadla (jakéhokoliv). Pokud zkusíte vzít A-8, tak budete muset v nastavení vašeho ILovského profilu odmazat informace o navoleném stroji.

Dále: grafické chyby na podvozku u části Fw 190 (jakoby vylomené vzpěry podvozkových noh a neviditelní policajti) + díry v zadní části kabiny.

Namodelování 190tek mě tedy ve výsledku docela zklamalo a letové modely degradují super dojmy z Claymorových kokpitů.

Radikálně přepracovány byly buď damage modely, nebo účinnost munice. Letadla teď vydrží řádově méně zásahů a boje připomínají chvílemi Star Wars. Abych ale Expert Mod jen nehaněl. Je tam nejdrsnější (a nejsilnější) AI, jaké jsem za historii Šturma viděl (pokud bojuje proti hůře kroutícímu stroji).

Čisté HSFX vypadá naopak velmi dobře a stabilně. S původními letovými modely v něm nebylo výrazněji manipulováno. Pouze je nějaký divný bug v zamykání/odemykání ostruhového kola, což komplikuje pojíždění. Jsem ale přesvědčený, že je to po všech stránkách mnohem dále, než byl Ultrapack.

Určitě bych doporučil na online polety používat čistou verzi HSFX a ne Expert mód. Chyb je tam přecijen poněkud hodně a já v to prostě ztratil důvěru. Kdybych měl volit mezi čistou 4.11.1 a Expert módem, volil bych čistou 4.11.1, pokud mezi 4.11.1 a čistým HSFX, pak HSFX. Hurá s tím na Aces over Europe.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

magot
čistý HSFX bez expert modu myslím není pro online hru, není tomu přizpůsobený kód. Ano je možné že chyb tam ještě bude dost.

Na druhou stranu, pokud by se zakládal server, tak není problém tam nahrát buď klasické HSFX FM nebo 4.11 FM bez expert-a.
V beta a RC verzi bylo dokonce v JSGME možné přepínání mezi 4.11.1 a HSFX FM. Nevím proč to tam není.

Dovedeš ten popis FM-ka hodit do angličtiny?
Já mu to klidně přepošlu. Zbytek bugů kdyžtak natípat screeny a zařadí se to patche ... Damage model byl sice udělanej ale jen graficky. Tzn zřejmě munice bude odlišná ...

Další chyba (byť asi chtěná) je přejmenování všech Erhöhte Notleistung, Sonder Notleistung či MW50 na univerzální anglické War Emergency Power.

čéče mě to ale zobrazuje originál názvy v klasickém HSFX, WEP tam není ?!?
Upravil/a magot dne 23-06-2012 01:45

Ajvn
Ahoj.
Instalace bez problémů.
Ale mám jistý problém- dost velký.
Nejdřív bych potřeboval vědět co konkrétně mají dělat módy v JSGME.
Takže co znamenají:

Advanced Barage mode (After EXPERT)
EFFECT Low
EXPERT mode
NightBombsites
Perfect Map Textures - Zvolim li tento mód neděje se nic (ale to není to poctatné)
Safe_DLLs
TIGER FLyby s

HLAVNĚ co má dělat EFFECT Low

Moc předem dík, protože jestli se nedohrabu k příčinám svých potíží tak můžu HSFX rovnou odepsat tak jako ten minulý (bylo to totéž)Smutný

TozziFan
magot napsal:

čéče mě to ale zobrazuje originál názvy v klasickém HSFX, WEP tam není ?!?

Fuči to psal správně a ty taky. V Expert_modu je u všech jen WEP,
Zdroj stáhnutí  Code
BoostWepTP0                     War Emergency Power
BoostWepTP1                     War Emergency Power
BoostWepTP2                     War Emergency Power
BoostWepTP3                     War Emergency Power
BoostWepTP4                     War Emergency Power
BoostWepTP5                     War Emergency Power
BoostWepTP6                     War Emergency Power
BoostWepTP7                     War Emergency Power
BoostWepTP8                     War Emergency Power
BoostWepTP9                     War Emergency Power
BoostWepTP11                    War Emergency Power
BoostWepTP12                    War Emergency Power
BoostWepTP13                    War Emergency Power

v klasickém HSFX je to
Zdroj stáhnutí  Code
BoostWepTP0                     BOOST / WEP ENABLED!
BoostWepTP1                     MW50 ENABLED!
BoostWepTP2                     GM1 ENABLED!
BoostWepTP3                     Afterburner ENABLED!
BoostWepTP4                     Water injection ENABLED!
BoostWepTP5                     NO2 ENABLED!
BoostWepTP6                     Erh\u00F6hte Notleistung ENABLED!
BoostWepTP7                     Forsazh ENABLED!
BoostWepTP8                     Forsazh ENABLED!
BoostWepTP9                     Water-Methanol injection ENABLED!
BoostWepTP11                    BOOST / WEP ENABLED!
BoostWepTP12                    Start u. Notleistung ENGAGED!
BoostWepTP13                    + 100 inserito!

310_Pepno
1stCL_Fucida napsal:

Stojí to za prd jak je to pod jedním názvem, a když už tak to mohli nechat alespoň ve zkratce WEP a ne to rozepisovat celim nazvem

Radikálně přepracovány byly buď damage modely, nebo účinnost munice.

Tohle se mě osobně líbí, jestli sis někdy skoušel lítat s érem co má půlpalce a sestřelit s ním nějaký éro tak jediná šance většinou byla dát PK (až na P-47 tam tech pulpalcu je aspon 8 tak byli schopný někdy i něco ustřelit), bylo to jak házet hrachem proti zdi.
www.311raf.com/images/signature/sig_Pepno.jpg

TozziFan
Ono celkově je docela dost nesrovnalostí v souborech .properties. Jak mezi klas. Hsfx(, tak u expert_modu. Ale to jsou jen drobnosti oproti ostatním chybám, které tady jsou uvedeny. A pořád nevím, zda je to moje neschopnost nebo chyba HSFX, že nemohu startovat z letiště a rodím se vždy ve vzduchu. I na serverech je to tak. Trochu to kazí dojem, hlavně když bylo vydání několikrát odloženo z důvodu testování. Snad se brzo dočkáme Hotfixu.

1stCL_Werner
TozziFan napsal:
A pořád nevím, zda je to moje neschopnost nebo chyba HSFX, že nemohu startovat z letiště a rodím se vždy ve vzduchu. I na serverech je to tak.

Včera jsem zakládal pár misí a nebyl problém u nikoho.Zamračený
Prostě vložit home base, dát barvu letiště a nic víc.

310_Pepno napsal:
1stCL_Fucida napsal:

[quote]
Radikálně přepracovány byly buď damage modely, nebo účinnost munice.

Tohle se mě osobně líbí, jestli sis někdy skoušel lítat s érem co má půlpalce a sestřelit s ním nějaký éro tak jediná šance většinou byla dát PK (až na P-47 tam tech pulpalcu je aspon 8 tak byli schopný někdy i něco ustřelit), bylo to jak házet hrachem proti zdi.

Ono se ti to přestane líbit, když zjistíš, že i na toho Thundera stačí opravdu jediná třicítka Šklebící se
1st Czech Lions - Resistance is futile...

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,877 návštěv