December 27 2024 21:24:09
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 1
1stCL_Fucida

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Záhady
Rumcajs
WT_Horrido napsal:
...nějaké to báječné überletadlo ...
Šmankote já, kterej lítám ty německý skoro výhradně, bych strašně moc chtěl tuto http://en.wikiped...ckert_D.IV
Možná by to byla zbraň na ty vembloudy.

WT_Horrido
j4ck41 napsal:
WT_Horrido napsal:
Na druhou stranu technickou převahu, nějaké to báječné überletadlo (a ne, Fokker D.VII není über v pravém slova smyslu), měli Němci snad jen třikrát za velkou válku a to na velmi krátkou dobu. Jejich převaha, pokud ji měli, spočívala v taktice a organizaci nasazení. A to je něco co se v hospodské rvačce nesmrtelných Cylonů těžko nasimuluje.

mno a to si jeste vem, ze minimalne jedno obdobi technicky prevahy - tedy Fokker Scourge - v RoF jen tak nebude (pokud vubec). Ale jinak bych si dovolil poupravit ... v poradny hospodsky rvacce tedy na poradnym masomlejnu se ta taktika i uplatni. Vetsinou neni problem si s D.III poletovat nad hromadou u zeme krouticich hadraplanu, v klidu si nekoho vyhlidnout a pak se na nej vrhnout. A to pak Velbloudi i jiny zvirectvo pada k zemi aniz by vedeli proc.

Individuálnímu létání hlavou se meze nekladou. Úsměv Myslel jsem především organizaci Jast a účinné vytváření lokální převahy. Všichni znají krvavý duben, ale že v létě 1918 je mlátili úplně stejně o tom už se moc nemluví. A bylo to čistě efektivním nasazením a organizací JG.
Upravil/a WT_Horrido dne 23-05-2012 10:52
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
Rumcajs napsal:
WT_Horrido napsal:
...nějaké to báječné überletadlo ...
Šmankote já, kterej lítám ty německý skoro výhradně, bych strašně moc chtěl tuto http://en.wikiped...ckert_D.IV
Možná by to byla zbraň na ty vembloudy.

Nejsi sám. Zímenz Čukrt tu má už bezmála kultovní statut. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Merten
Ale prdlačky taková malá hračka Úsměv jaá chci dlouhodobě toto http://en.wikiped...ken_bomber
Upravil/a Merten dne 23-05-2012 11:07

LEON
Včera večer jsem na Syndikátech zahlédl zajímavý úkaz - slyšel jsem motor cizího letadla, viděl jeho trasírky, ale samotné letadlo vidět nebylo. Nesetkal se s tím někdo? Bylo to jen buglé ÁÍčko, nebo nějaký nový WilWilův cheat? Mrknutí
Bohužel se mi povedlo nahrát jen závěr:
http://youtu.be/s...
Upravil/a LEON dne 29-09-2012 19:16

https://www.rcfree.eu
1stCL_Novotny
Leo tohle znám. Myslím že to je nějaký bug spojený s online hostováním. Čas od času se tohle po Upgradu stává. Možná něco v kodu či co. Já když hostnu tak se stává to samé,ale pokaždé jinak. Jednou se připojí deset lidí a nic se neději jindy zas jeden z nich je vidět u všech,ale on nikoho nevidí. Nebo právě to co popisuješ ty. A to pro danou osobu pelatí i z AI a pozemními-vodními cíli.
A mám odzkoušeno že po poslední aktualizaci se to zas děje, Marťas by mohl poviprávět.Smutný

Baron
LEON napsal:
Včera večer jsem na Syndikátech zahlédl zajímavý úkaz - slyšel jsem motor cizího letadla, viděl jeho trasírky, ale samotné letadlo vidět nebylo. Nesetkal se s tím někdo? Bylo to jen buglé ÁÍčko, nebo nějaký nový WilWilův cheat? Mrknutí
Bohužel se mi povedlo nahrát jen závěr:
http://youtu.be/s...

Mozem potvrdit, vcera po mne tiez strielal nejaky stealth. Nebolo nic vidiet, iba okolo mna lietali strely. Leo, toto by si mohol dat na forum RoF, nech s tym nieco robia.
Upravil/a Baron dne 30-09-2012 17:28
Hals - und Beinbruch!

FK_Rudiger
Nazdar mám prosím dotaz. V kariéře jsem se s vlastním AI přetahoval o R.E.8.
Skončilo to srážkou,AI spadl já doletěl,ale mám ho v záznamech jako že jsem ho sestřelil a od té doby se mi nepřipisují body,sestřely a pozemáky jo,to je "až do smrti" nebo jen na několik letů?
Odlít jsem tři další a furt nula.
S trestem bych i souhlasil,nesu si svůj podíl viny,ale varianta na furt se mi moc nelíbí.
Nevíte nědo jak to je?

WT_Horrido
Už je to strašně dlouho co jsem se s někým srazil, ale rozhodně tam žádná penalizace nebyla.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Koty
Esis tam byl první, tak žeň vývojáře k soudu xD
Rien n'est parfait; c'est la vie!

FK_Rudiger
Záhada vyřešena,došlo k porušení prvního pravidla.

Koty
...myslíš Bölckeho první?

313_OTU_oblak
Robo napsal:
313_123 napsal:
sím, sím
já mám taky záhadu

proč v každem WWI/II simulátoru lítá víc lidí za temnou stranu síly ???
(teda za germány)
né, že bych si stěžoval je do čeho střílet Mrknutí

Pretoze to je trochu lahsie? Šklebící se

Lehčí - jak se to vezme. Ve WWII je to jednoduchá odpověď - stačí umět befko a vystačíš na celou válku. Také tímto to éro poznáš, takže ho budeš znát léte, než srovnatelně zkušený spojenec své letadlo.

Zkrátka a dobře, na beku esem snadno a rychle (a taky, není to žádný křáp, s vyjímkou G-6 early :-D ale to už je věc do diskuze)

DarkTatka
Vidis to, ja hravam za modrou stranu sily protoze jsou chronicky lepe organizovani.

1stCL_Novotny
313_OTU_oblak napsal:
Robo napsal:
313_123 napsal:
sím, sím
já mám taky záhadu

(teda za germány)

Lehčí - jak se to vezme. Ve WWII je to jednoduchá odpověď - stačí umět befko a vystačíš na celou válku. Také tímto to éro poznáš, takže ho budeš znát léte, než srovnatelně zkušený spojenec své letadlo.

Zkrátka a dobře, na beku esem snadno a rychle (a taky, není to žádný křáp, s vyjímkou G-6 early :-D ale to už je věc do diskuze)

Od pilota strany vlastnící Spita to zní zajímavě. No možná až divně. Úsměv Mrknutí

310_Pip
X Novotny napsal:
313_OTU_oblak napsal:
Robo napsal:
313_123 napsal:
sím, sím
já mám taky záhadu

(teda za germány)

Od pilota strany vlastnící Spita to zní zajímavě. No možná až divně. Úsměv Mrknutí

taky sem zacinal na befku... jo a co mas s tim spitem? vlastnime asi pul milionu jinych letadel Pff
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Merten
Novi Mrknutí

1stCL_Novotny
Pravda Pipe. Já zapoměl že v Rajchu jsme měli jen tři letadla . . . . a sakra jedno jsem rozbil, aspoň co si matně vzpomínám.Úsměv

WT_Horrido
Samozřejmě že je to za Němce lehčí, protože jejich letadla nestojí za hovno. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Koty
...pravda Horri, za dvě xD

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,143,107 návštěv