September 18 2025 09:23:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
4.11.1 Patch
lochness
torre, behem letu s bombou zmackni TABulator (to pres co davas povely AIckum nebo vezi) a podivej se, jake parametry musis dodrzet, aby puma bouchla. U spojencu je to psano v metrech, ale pocitej s tim, ze je to pro vodorovny let. Pokud letis stremhlav, tak je vyska nutna pro odjisteni vetsi (bomba proste musi letet danou dobu, coz pro stremhlav let znamena vetsi vysku)

nemci maji elektronicke odjistovani, ktere je uvedeno primo v case, jaky puma musi letet, coz neklame ve stremhlavem letu, ale zase potrebujes trochu praxe abys zjistil, jak vysoko si muzes dovolit odhazovat (nebo si to spocitat Úsměv )

v okne vyberu munice, letky, kamuflaze apod. se podivej, jakou roznetku mas nastavenou:
instantni = exploze po dopadu = velka vyska odhozu (stovky metru)
nizky-let = hodne spozdena exploze = mala vyska odhozu (par metru)
plus par variant mezi tim, podle stroje a munice

Nemci prepinaji libovolne za letu (musi se nastavit cudlik)

edit: pokud nebouchly ani ze 700m, to uz asi bude podezrele, to uz by snad melo stacit na kazdou pumu ve hre a jeji libovolnou roznetku. Neodhazujes to "odhozenim vyzbroje", coz slouzi pro odhoz bez aktivace? Úsměv
Upravil/a lochness dne 14-05-2012 15:15
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

Koty
Tim odhozením vyzbroje se odhazují i podvěsy a závěsníky?
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Farky
torre, něco je špatně. Pokud ti opravdu zmizel P-38L Late a P-47D, tak máš nějak poškozenou instalaci. Zkus přeinstalovat hru, věřím že to vyřeší i ty problémy s pumama.

edit: nejdřív bych zkusil znovu nainstalovat patch.
Upravil/a Farky dne 14-05-2012 16:09

torr
všem děkuji za pomoc a Farky se 100% trefil.Byla nakopnuta instalace, po reinstalu,bomby vybuchují, P-38L LATE a P-47D se objevily v nabídce .

magot
Koty napsal:
Tim odhozením vyzbroje se odhazují i podvěsy a závěsníky?

ne

Bart Simpson
Bolo tu niekde spomenuté, že všetky Fokáče prešli kompletnou genrálkou. Tak teda aj Ta-183? Šklebící se
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

1stCL_Fucida
Ne, u nej neni co generalkovat, nikdy nevzletl :-)
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Horrido
A ta věc co je ve hře podle testů modelu ani nebyla schopna letu. Takže to generálkou už prošlo.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Koty
Takže ta věc je vlastně hodně rychlé pozemní vozidlo? Cool
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Bart Simpson
Jasné, veď tolko viem. Trochu irónie nezaškodí. Šklebící se
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

david222
Zdravím,
chci se zeptat, poté co jsem si nainstaloval patch 4.11.1 mi nejde při módu Scramble vypnout protiletadlová obrana vlastního letiště. Je to docela blbé, protože než vůbec vzlétnu, veškerou práci za mě obstará flak Úsměv a celý tento mód pak vlastně postrádá smysl. Setkal se s tím někdo?
Dík za odpovědi.

magot
david222 napsal:
Zdravím,
chci se zeptat, poté co jsem si nainstaloval patch 4.11.1 mi nejde při módu Scramble vypnout protiletadlová obrana vlastního letiště. Je to docela blbé, protože než vůbec vzlétnu, veškerou práci za mě obstará flak Úsměv a celý tento mód pak vlastně postrádá smysl. Setkal se s tím někdo?
Dík za odpovědi.

Zajímavý postřeh. A na které mapě se ti to stává?
Mrknu na to jestli to není chyba. Díky.
Magot

david222
magot napsal:
david222 napsal:
Zdravím,
Dík za odpovědi.

Zajímavý postřeh. A na které mapě se ti to stává?
Mrknu na to jestli to není chyba. Díky.
Magot

Dělalo mi to v Moskvě a zkoušel jsem to i na Okinawě a stejný problém, takže předpokládám že to dělá všude...

WT_Pedropan
Ano je to tak. Asi je to proto, abys vubec vzletnul.

http://www.wtigers.org/
david222
WT_Pedropan napsal:
Ano je to tak. Asi je to proto, abys vubec vzletnul.

Hm, přijde mi to trošku blbé, v předchozí verzi 4.10.1 se dala protiletadlová obrana vypnout nebo zapnout. A i při vypnuté jsem v pohodě vzlétl. Nechci, aby většinu letadel za mě sundal flak.

606_Temp
Tak si dej těch nepřátel víc a máš po starostech.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
DatavCZ
ahoj asi to se nepatří ale chtěl bych se zeptat na Hyperlobby nainstaloval jsem ho zadal Nick a heslo připojil se ale chce to po mě nějaké heslo na Cheat nevíte co stím?díky za odpovědMrknutí

lochness
datav208 napsal:
ahoj asi to se nepatří ale chtěl bych se zeptat na Hyperlobby nainstaloval jsem ho zadal Nick a heslo připojil se ale chce to po mě nějaké heslo na Cheat nevíte co stím?díky za odpovědMrknutí

predpokladam ze ne Cheat, ale potvrdit heslo do chatu. Tzn stejne heslo, ktere jsi zadal pri pripojeni napis do chatovaciho (kecaciho) radku a melo by to byt OK.
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

DatavCZ
lochness napsal:
datav208 napsal:

predpokladam ze ne Cheat, ale potvrdit heslo do chatu. Tzn stejne heslo, ktere jsi zadal pri pripojeni napis do chatovaciho (kecaciho) radku a melo by to byt OK.

zkusím to díky

DatavCZ
Tak to nefunguje.když zadám heslo do chetovacího řádku tak mě to odpojí.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-09-2025 17:59
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak? Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

13-07-2025 19:07
Pro zajímavost: Na území česka se v minulosti v hradních příkopech medvědi nikdy nepoužívali. Bylo to neekonomické.

38,031,716 návštěv