Rof - NEWS!
|
TozziFan |
Přidané 09-10-2011 14:59
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
No Fuči, mohlo to dopadnout i hůř. Třeba nákup zápalné munice, pevnějšího plátna nebo kvalitnějšího benzínu . Ale vážně, já s obchodní taktikou RoF nemám žádný problém a zdá se (mě), že toto je ten správný obchodní model na poli herních simulátorů. Kvalitní základ (engine hry), možnost volby koupě pro mě zajímavého a zároveň neomezující pokud nekoupím a hlavně přístup vývojářského týmu ke komunitě hráčů a jejich připomínkám. A že "zatím není tolik letadel" ? Uvidíme za dalších pět let, vždyť šturm tu je deset a pořád se lítá. |
|
|
|
ZVP_OLDBOY |
Přidané 09-10-2011 15:47
|
Nováček
Příspěvek: 47
Založený: 11.09.10
|
Jak píše Tyrl,žádný stroj v Rof není neatraktivní-vždy na něm v každé fázi války umírali piloti ,kteří titul esa nezískali a s těmito mašinkami odvedli kus práce ať na té či oné straně.Kdo má rád Rofko,koupí stejně všechna letadla co vyjdou a neřeší ptákoviny a hlavně si nehraje na vizionáře jak a kam se rofko bude směřovat a jak dlouho vydrží-to ukáže čas.Já peněz co jsem do toho již vložil vůbec nelituju-naopak. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 09-10-2011 16:25
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
1stCL_Fucida napsal:
Novotňas, můj pohled na věc je čistá matematika Na RoF nemám nikterak negativní, ale naopak pragmatický náhled Systém RoF se mi v zásadě velmi líbí, pouze nesouhlasím s tím, že by cena za nákup letadel byla symbolická. Symbolická by (pro mě) byla tehdy, pokud by se jednalo skutečně třeba o 0,25$. Ale znovu opakuji, mně se ten systém líbí. Nemám jediné letadlo od smraďochů a nic mě nenutí je pořizovat. Platím jen za ta letadla, za která chci platit. Pokud se mi na systému RoF něco velmi nelíbí, pak jsou to placené lepší zaměřovače, teploměry..apod. To mi přijde absurdní z několika důvodů, které jsem uvedl již jinde.
Jasan to přeci vím a již několikrát jsem to četl a hlavně tě za to nehodlám popravit. Já jen nesouhlasím s tím atraktivní či ne. Prostě jak říká Tyrl pokud je tvůj zájem na plno pro WWI není nic co bys nechtěl. A k cenám jsem jen dohodil pohled z jiných stran. Co se týká těch polních balíčků je věc složitá na pochopení. Já z jedné strany chápu to že pokud se stím matlaj místo toho aby se porvali s důležitějšíma věcičkama chtěj to zaplatit. A s nákupem je to jako z letadlama. Prostě kdo chce ten má, kdo ne ten ne. Jen jsem si myslel že po dodělání u starších molelů to bude součástí nových letadel v ceně třebas i o nějakej ten cent navrch. Bohužel model prodeje se zřejmně osvědčil a holt to je jak to je. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 09-10-2011 16:32
|
Diskutující
|
A protože je tohle vlákno News dodám jedno info.
V průběhu příštího týdne se má objevit pár novích informací ohledně novinek z kuloárů Rise of Flight. Jason poznamenal že je na co se těšit a že se dozvíme i pár podovolenkovích nápadů které prý stojí za to!
. . . . . . . tak jsem zvědav. |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 09-10-2011 16:46
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
To už jsem někde viděl, oznámení o oznámení novinky, Battleground Europe mi to připomíná a 10 výročí
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 09-10-2011 17:38
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
To bude mozna i z hromady let Sturmovani. Ale ja to chapu. Z tech let kecu o kecech clovek podlehne a ma na vsechno jednu optiku. Pak do toho prijde ten druhej zazrak kolem Kanalu a je to uplne tuplovane.
Nastesti v ROF si nejak nepamatuju, ze by do ted autori blabolili do vetru. Vzdycky kdyz neco zahlasili, tak z toho taky neco bylo.
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 09-10-2011 18:36
|
Diskutující
|
Naštěstí Clon má optiku nejednu a proto je jeho obzor značně velký a pozná co a jak je. Že Clone!! |
|
|
|
Pragr |
Přidané 13-10-2011 08:41
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 303
Založený: 11.12.09
|
Tak to vypadá na R.E. 8 jako další stroj
http://riseofflight.com/en/store/planes/RE8
Pokud jde o mne, mají dalších 9$ jistejch |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 13-10-2011 10:03
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
ja si rejpnu ale: Pragre, ze tobe rikaj doma blesk, vid?
ne ted vazne ... R.E. 8 jako takova je znama uz hafo dni |
|
|
|
Pragr |
Přidané 13-10-2011 11:47
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 303
Založený: 11.12.09
|
To je. Akorát jsem to tu nenašel na téhle ani předešlé stránce v postech ze září. Tak jsem to pro zíchr postnul. |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 14-10-2011 21:51
|
Uživatel
|
A máme tu další novinky
14.-18.10 sleva 50% na všechny letadla
Pár chystaných novinek:
- možnost přiřadit systémová tlačítka na JOY (např. mapu apd.)
- možnost částečného nastavení grafiky přímo ve hře
- přiřazení křivek pro jednotlivé letadla
- chování AI
a spoustu dalších. Více Zde
No a jako bombonek, pár foteček
[img]http://i564.photobucket.com/albums/ss87/TozziFan/RoF/1.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://i564.photobucket.com/albums/ss87/TozziFan/RoF/4.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://i564.photobucket.com/albums/ss87/TozziFan/RoF/6.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://i564.photobucket.com/albums/ss87/TozziFan/RoF/7.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://i564.photobucket.com/albums/ss87/TozziFan/RoF/9.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://i564.photobucket.com/albums/ss87/TozziFan/RoF/10.jpg[/img] is not a valid Image.
Ty reflektory jsou mňamka |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-10-2011 23:36
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
The most exciting news is about some new graphical and gameplay elements. Damaged engines will now leak oil and it can get in the face of the pilot. This is an interesting complication that is added to a power loss, temperature rise and of course the terrible sounds of the damaged engine. This is a dynamic graphical effect, which means that it will be different depending on the depth of damage. Also, you can lessen the effect if you move your head out of the way. This will cause the oil to hit your goggles less, but while landing it may cause your field of view to be less. This is a new challenge that is yet another step toward understanding how truly brave the first combat pilots were. The only assumption which we had to make was the gradual disappearance of the spots of oil from pilot goggles. In flight, you could wipe them off with a scarf or clean the oil by other means, so it is a new effect that is an annoyance and temporary danger that makes flying harder, but it does not prevent you from enjoying the flight.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 15-10-2011 00:08
|
Uživatel
|
No jo no, co chceš. Ten sim je tak jednoduchý, že se ve studiu nudej, tak vymejšlej pitchoviny |
|
|
|
LEON |
Přidané 15-10-2011 08:59
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
To je dost, že je napadlo rozdělit ty křivky podle typů letadel. Přece nemohli předpokládat, že někdo bude lítat na stejné nastavení joysticku se všemi letadly, když jednotlivá letadla v ROF mají tak rozdílné charakteristiky
|
|
|
|
Baron |
Přidané 15-10-2011 10:32
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Nemyslim, ze bude nejaky velky naval na nocnych mapach, videl by som to skor na vyuzitie v kariere. Moze to byt zaujimave v Gothe - ale v jednomiestnej stihacke? No neviem neviem. Ale budiz, mozno to zopar hracov oslovi. Myslim online.
Mna skor zaujala moznost prskajuceho oleja pri poskodenom motore Som zvedavy ako to nakoniec vyriesia, moznost utretia zasr*nych okuliarov od oleja by mohla byt velmi inspirativna
Stale cakam na slubovane zmeny v grafike, v blogu sa o tom ale nehovori.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 15-10-2011 12:15
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Prostě budeš mít namapován šnuptychl na tlačítko. Schift+S budou brejle a Ctrl+S budou sople.
Během otírání bude zablokovaný TrackIr a střelba.
Jo a v Albatrosech bude speciální tlačítko na aplikaci mastičky proti opařeninám. |
|
|
|
LEON |
Přidané 15-10-2011 12:17
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Aaaaaa, tomu říkám romantika
|
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 15-10-2011 12:18
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Jen se trochu bojím, aby se daly použít již vytvořený křivky a namapovaný tlačítka.
Kdyby hra prohlásila, že starý profily nebere, to by mě kapku otrávilo. |
|
|
|
Baron |
Přidané 15-10-2011 14:11
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
BP_Tyrl napsal:
Prostě budeš mít namapován šnuptychl na tlačítko. Schift+S budou brejle a Ctrl+S budou sople.
Během otírání bude zablokovaný TrackIr a střelba.
Jo a v Albatrosech bude speciální tlačítko na aplikaci mastičky proti opařeninám.
Fíha, takže budú aj sople? WOW! Tak to bude prvý simulátor utierania nosu Už sa neviem dočkať hehehe. Keď si zoberiem prípad, že poletíme v hustom daždi, potom mi nejaký zmrd poškodí motor, ksicht mi zaserie olej a ešte do toho aj vlajúce sople - no túto zmesku keď si rozotriem po kukuči tak uvidím veľké guľové! Čo viac si môžeme želať ?
...mohli by nasimulovať aj ošetrovateľky po prílete, inšpiráciu nájdu tuto v Off topicu Brunetku prosím
Upravil/a Baron dne 15-10-2011 14:12
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 15-10-2011 14:47
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
Předpokládám že ve vývoji je i pudr proti opruzeninám, takový let v ranní mlze kdy vlhkost je veliká a trenýrky zespodu ne a ne uschnout, to je o vlka... |
|
|