Chyby v simulátoru
|
Baron |
Přidané 09-01-2012 08:24
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
Ako hovorí Hoper - pozri do nastavení a nastav si joystick, to sa netýka iba nastavenia osí, ale tiež i priradenia funkcií na tlačítka joysticku.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
beermajkl |
Přidané 16-01-2012 19:06
|

Uživatel

Příspěvek: 647
Založený: 28.12.11
|
zdravím,nevím jestli se to hodí psát zrovna na tohle vlákno ale chtěl jsem se zeptat na nastavení munice v menu.pokaždé když nastavím jinou než výchozí auložím ji,při spuštění hry je výchozí.a jěště mi celkem nesedí že kouřová stopa je jen za kanonovou střelbou a ne za kulometnou,že by jedna z dalších nevychytávek ve hře?dík |
|
|
|
beermajkl |
Přidané 16-01-2012 19:22
|

Uživatel

|
v cod |
|
|
|
beermajkl |
Přidané 07-04-2012 12:14
|

Uživatel

|
celkem jsem se nasral když jsem viděl videa na youtube z cod,hra vypadá uplně jinak než to co mě a myslím že i spoustu jiným doma,jen třeba barva zaměřovače,mám ho bílej a na některých videich je žlutej,nebo se to dá někde nastavit?celkově hra vypadá uplně jinak,i detaily na zemi a zdá se mi že klukům s ubisoftu až se asi hra opravovat nechce,poslední oprava přes steam v říjnu. |
|
|
|
Robo |
Přidané 07-04-2012 12:36
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
beermajkl napsal:
celkem jsem se nasral když jsem viděl videa na youtube z cod,hra vypadá uplně jinak než to co mě a myslím že i spoustu jiným doma,jen třeba barva zaměřovače,mám ho bílej a na některých videich je žlutej,nebo se to dá někde nastavit?celkově hra vypadá plně jinak,i detaily na zemi a zdá se mi že klukům s ubisoftu až se asi hra opravovat nechce,poslední oprava přes steam v říjnu.
Zameriavac si musis zapnut. To je inak samozrejme blbost a chyba, ze ho vidiet (v istych uhloch) aj ked je vypnuty. RAF zameriavac si mozes nasledne aj nastavovat, pohraj sa s tymi kolieckami.
Detaily na zemi v zavislosti od toho ako to mas nastavene a ako ti stiha grafika. |
|
|
|
310_cibule |
Přidané 07-04-2012 13:01
|

Moderátor

Příspěvek: 15148
Založený: 29.09.05
|
Osvětlení zaměřovače je jeden z největších bugů v CoD. Zapínalo se až těsně před bojem, protože žárovky v něm často praskaly a pilot se pak ocitl bez zaměřovacího kříže (v spitfire či hurricane - teď nevím - je vidět sada náhradních vpravo na boku). V Cod se dá létat se zapnutým osvětlením hodiny a nic (neomlouvá, že to autoři přiznávají v manuálu).
Upravil/a 310_cibule dne 19-02-2013 18:22
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
clone9cz |
Přidané 07-04-2012 17:03
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 5064
Založený: 09.10.05
|
Koukám, z mínusu je zase další plus, jen si přečíst manuál.
|
|
|
|
Pragr |
Přidané 19-02-2013 11:32
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 303
Založený: 11.12.09
|
Blbá otázka. V manuálu ke CloDu je u křivky rychlostí Hurricane Mk.I uvedena maximálka 570km/h v 8km?!? To je překlep nebo další úžasná fíčura? |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 19-02-2013 11:35
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
|
No v dajvu z 11km naprosto v pořádku ne? |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 19-02-2013 15:00
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Pragr napsal:
Blbá otázka. V manuálu ke CloDu je u křivky rychlostí Hurricane Mk.I uvedena maximálka 570km/h v 8km?!? To je překlep nebo další úžasná fíčura?
no ve hre to neda, v manualu to je... (taky ho tiskli pred 50 patchema )
ja myslel, ze CLODa nikdy nebudes litat, jak si tvrdil 
edit. koukam, ze befko ma ten tvar rychlostni krivky hodne podobnej, asi to bude univerzalni grafova krivka

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 19-02-2013 15:07
|

Uživatel

|
a vůbec co se divíš...
každý přece ví že:
...že úmyslně mrzačí německá letadla.A je to tak ve všech rádoby simulátorech vč IL 2 Sturm.Pokaždé když modeři opravili LM německých letadel okamžitě se jak západní tak východní soudruzi začali ohánět svými rudými knížkami,že takhle to nejde,takhle "dobro" ne a ne na mapě vyhrát.
A tak se Rudým bratrům muselo zas někde něco přidat,protože jak by to vypadalo,kdyby všichni chtěli létat za Luftw.Situace v RoF je však mnohem horší než v IL 2.Je to přesně podle scénáře pro rudé letadla na pro rudých mapách s pro rudým plan-setem.Vždyť i účinnost flaků a zadních střelců je prorudé.
takže i v CLODu

Hoka hey!
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 19-02-2013 15:33
|

Uživatel

|
[img]http://img40.imageshack.us/img40/5112/hurriz.jpg[/img] is not a valid Image.

Hoka hey!
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 19-02-2013 17:48
|

Diskutující

Příspěvek: 2615
Založený: 12.05.10
|
310_Pip napsal:
a vůbec co se divíš...
každý přece ví že:
...že úmyslně mrzačí německá letadla.A je to tak ve všech rádoby simulátorech vč IL 2 Sturm.Pokaždé když modeři opravili LM německých letadel okamžitě se jak západní tak východní soudruzi začali ohánět svými rudými knížkami,že takhle to nejde,takhle "dobro" ne a ne na mapě vyhrát.
A tak se Rudým bratrům muselo zas někde něco přidat,protože jak by to vypadalo,kdyby všichni chtěli létat za Luftw.Situace v RoF je však mnohem horší než v IL 2.Je to přesně podle scénáře pro rudé letadla na pro rudých mapách s pro rudým plan-setem.Vždyť i účinnost flaků a zadních střelců je prorudé.
takže i v CLODu 
Člověče,ty ten můj koment cituješ na každém vláknu.Asi to bude pravda co? O CLoD jsem nemluvil.Ten zmetek nemá smysl řešit z hlediska FM. Má problémy jiné a mnohem závažnější. |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 19-02-2013 17:51
|

Uživatel

|
jo páč něco tak dementního ještě nikdo nevyplodil...

Hoka hey!
|
|
|
|
Pragr |
Přidané 21-02-2013 10:08
|

Rozkoukaný

|
310_Pip napsal:
...ja myslel, ze CLODa nikdy nebudes litat, jak si tvrdil  ...
Těch 5 euro co to stálo na začátku roku je tak odpovídající cena za tenhle produkt. Mno, možná těch 10 co to stojí teď, ale to už je na hraně 
Jinak jediný co mě v CloDu překvapuje (pokud jde o planeset a jeho balancování), je zařazení Spita Mk.II a proti tomu absence Emilů s motorem DB 601N. Ale ono to spíš zaráží v souvislosti s tvůrci map, kteří neomezují počty typů letadel na mapách, takže to pak vypadá tak, že na ATAGu sedí 3/5 lidí ve Spitu Mk.II, 1/5 v Mk.I (100) a 1/5 (a to jsem optimista) v Hurricanech. Že na podobný poměr přistoupí i historicky se tvářící kampaň SoW je podobně zarážející.
Upravil/a Pragr dne 21-02-2013 10:42
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 21-02-2013 10:26
|

Diskutující

Příspěvek: 3174
|
Přesně, také jsem to vzal v době slevy, těch 10$ je už na hraně. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 21-02-2013 10:28
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Pro mě je největší průser CloDu viditelnost. Nevím jak ostatní, ale já se s tím pořád nemůžu vyrovnat, že zoomování kamery je kontraproduktivní. Že doty mizej při určité vzdálenosti. Že mraky se nepoužívají ke schování se, ale pro detekci vzdálených cílů. Že proti zemi či moři nevidím nic. Že naklánění se k zaměřovači ve 109 je implementovaný hrozně. 109 by se měla používat na BZ, ale já ve většině případů v průběhu toho bzůmovaní ztratím ten cíl z oka. To mě hrozně irituje. Vidět je nejlépe proti obloze, tedy když je jeden níž, ale to je pro 109 hodně blbá pozice. Snad na to vznikne nějaký mod, aby se tohle dostalo alespoň na úroveň ROFu. |
|
|
|
Pragr |
Přidané 21-02-2013 10:44
|

Rozkoukaný

|
Už jsem opravil svůj post. Zapomněl jsem napsat, že je to jediná věc co mě překvapuje v souvislosti s vyvážeností planesetu. Byla to pouze reakce na ten Pipův post s Bierovou citací. Ostatní chyby/nedomyšlenosti jsou myslím si dobře známé a tisíckrát prodiskutované  |
|
|
|
Valec |
Přidané 21-02-2013 12:00
|

Uživatel

Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Rumcajs napsal:
Pro mě je největší průser CloDu viditelnost. Nevím jak ostatní, ale já se s tím pořád nemůžu vyrovnat, že zoomování kamery je kontraproduktivní. Že doty mizej při určité vzdálenosti. Že mraky se nepoužívají ke schování se, ale pro detekci vzdálených cílů. Že proti zemi či moři nevidím nic. Že naklánění se k zaměřovači ve 109 je implementovaný hrozně. 109 by se měla používat na BZ, ale já ve většině případů v průběhu toho bzůmovaní ztratím ten cíl z oka. To mě hrozně irituje. Vidět je nejlépe proti obloze, tedy když je jeden níž, ale to je pro 109 hodně blbá pozice. Snad na to vznikne nějaký mod, aby se tohle dostalo alespoň na úroveň ROFu. A co by si chtel videt?Dot nad zemi ze 7 kilaku jako ve starem sturmovi.A kdyz ztracis svuj cil pri souboji tak se jen neumis rozhlizet.A jestli pouzivas trackira tak ja u befka centruju pohled s mirne vyosenou hlavou doleva a kdyz ji vratim tak mam zamerovac pekne uprostred.Zkus to mozna ti to pomuze k lepsi strelbe. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 21-02-2013 12:07
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Valec napsal:
Rumcajs napsal:
Pro mě je největší průser CloDu viditelnost. Nevím jak ostatní, ale já se s tím pořád nemůžu vyrovnat, že zoomování kamery je kontraproduktivní. Že doty mizej při určité vzdálenosti. Že mraky se nepoužívají ke schování se, ale pro detekci vzdálených cílů. Že proti zemi či moři nevidím nic. Že naklánění se k zaměřovači ve 109 je implementovaný hrozně. 109 by se měla používat na BZ, ale já ve většině případů v průběhu toho bzůmovaní ztratím ten cíl z oka. To mě hrozně irituje. Vidět je nejlépe proti obloze, tedy když je jeden níž, ale to je pro 109 hodně blbá pozice. Snad na to vznikne nějaký mod, aby se tohle dostalo alespoň na úroveň ROFu. A co by si chtel videt?Dot nad zemi ze 7 kilaku jako ve starem sturmovi.A kdyz ztracis svuj cil pri souboji tak se jen neumis rozhlizet.A jestli pouzivas trackira tak ja u befka centruju pohled s mirne vyosenou hlavou doleva a kdyz ji vratim tak mam zamerovac pekne uprostred.Zkus to mozna ti to pomuze k lepsi strelbe. Hele ty asi nerozumíš tomu textu. Já přeci nepíšu o rozhlížení. Nepíšu že chci vidět dot ze 7k a už vůbec ne o míření. Píšu o tom, že viditelnost dotů se mění se vzdáleností nelogicky. Že při zoomu na objekt přestává být vidět. Že viditelnost i blízkých objektů proti vodě, nebo proti zemi je slabá. Že to je vyřešený hůř než v ROFu. Tak snad to pomůže. |
|
|