November 22 2024 00:49:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Teorie bojového simulátoru.
310_cibule
Válče, jak ve hře zobrazíš info o FPS?

A jak se dá psát message?

A dá se to dialogové okno přesunout? Já pod ním nevidím takové ty povely AI a pod.
Upravil/a 310_cibule dne 04-04-2011 19:42
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Opitz, já vím přesně kde to skončí po sedmnácti letech...

Porovnejte možnosti které nabízelo (a nakonec i technické provedení včetně hudby) menu simulátoru starého 14 let s CoD: http://www.youtub...aLT-3M9wms

Omlouvám se za směsku nemčiny a angličtiny, nenašel jsem anglický superpatch.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Valec
[quote]Lavo napsal:
No Valec nemozem si pomoct , ale ten antialiasing ti nefunguje....

Lavo nejake rady jak ho zprovoznit?Ve hre mam nastaven na 8.Zkousel jsem to i pres grafarnu a nic nepomaha.
Upravil/a Valec dne 04-04-2011 19:44

310_cibule
Viděli jste Marečku, podejte mi pero? Jak se tam Kemr ptá Abrháma, jak může Sovák jen tak odhadem vědět, jaký úhel svírají přepona a odvěsna pravoúhlého trojúhelníku?

Ani nevím, proč mě to napadlo při čtení Kainova a nakonec i Opitzových poučených vstupů, když ani jeden z nich CoD nemá a nezkoušel ho. Zejména třeba ty poznámky o FPS mi přijdou jako něco, co píše člověk, který přesně ví, o čem mluví Úsměv

Ale pište dál, já Vás oba čtu moc rád. Baví mne to.
Upravil/a 310_cibule dne 05-04-2011 07:24
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Valec
310_cibule napsal:
Válče, jak ve hře zobrazíš info o FPS?

A jak se dá psát message?

A dá se to dialogové okno přesunout? Já pod ním nevidím takové ty povely AI a pod.
Stejne jak ve starem Sturmu.Zmacknes Shift+Tab.A vlevo dole napises fps START SHOW zmacknes Enter a zase zavres S+T.

WT_Horrido
WT_Horrido napsal:
Opitz, já vím přesně kde to skončí po sedmnácti letech...

Porovnejte možnosti které nabízelo (a nakonec i technické provedení včetně hudby) menu simulátoru starého 14 let s CoD: http://www.youtub...aLT-3M9wms

Omlouvám se za směsku nemčiny a angličtiny, nenašel jsem anglický superpatch.

Cibule má zase pravdu, jsou lidé kteří menu a možnosti moderního atmosférického simu dosudu neviděli, takže prosím tu: http://www.youtub...ygPpYLlYFk

Pro fajnšmekry: hudba začína v čase 1:26.
Upravil/a WT_Horrido dne 04-04-2011 20:40
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Flan
Ta hudba...ta hudba...uplne jsem se atmosfericky dojal...Šklebící seŠklebící se

roman
Ta téměř MIDI hudba je fakt přímo ze hry? :-O Včetně toho jak zničeho nic skončí?

Opitze
problém s hudbou je, že se sama zapíná a sama vypíná, asi podle toho, kam se klikne nebo možná ani ne... každopádně Luthier má pro vás dobrou zprávu, udělali "open beta patch", který si můžete stáhnout, pak jim říct, že to je na hovno, tak oni to potom nedají zbytku světa, nebo jim řeknete, že to je dobrý a oni z toho udělají opravdovej patch.
miluji tyhle pyjonýrské metody... oficiálně se tedy můžete stát beta testery... zadarmíko... pomůžete Maddox Games z pořádného průseru...

http://forum.1cpu...565&page=1

Cibule, a musím si kupovat třeba i hodinky vod Čínanů, když každý řekne, že to je šunt? Musím skočit z desátýho patra po hlavě dolů, aby si ověřil, jestli má Klokan nebo Turbo nebo tisíce dalších lidí pravdu, že se na 99procent zabiju?

Nebo mám začít kodovat novou hru, aby měl právo něco vůbec říct, co je v rozporu s tvým flagelantským světonázorem?
Upravil/a Opitze dne 04-04-2011 22:03
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

1stCL_SaBot
no furt lepsi, nez kdyby se na to vysrali uplne ne?
takhle budou mit feedback od mnohem vetsiho poctu lidi.

ted by to chtelo je spis podporit at maj kluci elan to dodelat.
edit: podporit myslim poplacat po zadech, ze s tim neco delaj,
to ze to vydali znacne nedodelany, jim musi bejt jasny.

hazet jim v tyhle fazi klacky pod nohy by bylo kontraproduktivni.
Upravil/a 1stCL_SaBot dne 04-04-2011 22:17

WT_Flan
Deda rikal vecem co nekdo odflakl , ze jsou posrany na morek.

Dneska se rika ze to ma ten...no,...potencyjaal.

A dokud neudelas neco minimalne podobne potencialniho, nemas pravo na kriticky nazor, o tech britkych pak samozrejme vubec nemluve. Nulo urejpana, ironicka !

WT_Horrido
roman napsal:
Ta téměř MIDI hudba je fakt přímo ze hry? :-O Včetně toho jak zničeho nic skončí?

Ano takhle to z nějakého důvodu hraje... A to ještě fraps nezachytil to, že cokoliv se v tom menu ukládá nebo načítá tak vyskakuje normálně systémový dialog Úsměv klikne se na select a bum:

[img]http://www.wtigers.org/extra/COD/window.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Opitze
ROFL Cool

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Tajpan
310_cibule napsal:
Viděli jste Marečku, podejte mi pero? Jak se tam Kemr ptá Abrháma, jak může Sovák jen tak odhadem vědět, jaký úhel svírají přepona a odvěsna pravoúhlého trojúhelníku?

Ani nevím, proč mě to napadlo při čtení Kainova a nakonec i Opitzových poučených vstupů, když ani jeden z nich CoD nemá a nezkoušel ho. Zejména třeba ty poznámky o FPS mi přijdou jako něco, co píše člověk, který přesně ví, o čem mluví Úsměv

Ale pište dál, já Vás oba čtu moc rád. Baví mne to.

Kain a Opitz sa môžu považovať za štastných ludí, lebo CoD/BoB nenainštalovali. Je to ešte horšie než ..... neviem to k niečomu prirovnať.
zatial to v jednom internetovom hodnotení , CoD atakuje na najvyššiu priečku najhoršej hry roka 2011. Smutný
Som zvedavý na ofic. recenzie. Mrknutí

Opitze
Jediný kdo je nadšený je Cibule a podezřívám ho, že on je jeden z těch dvou lidí, co mi dali Dislike na tom videu... Druhý je nějakej magor, co všechny, co si stěžují nazval nooby a poslal je do prdele ;-)

310_cibule
Hele, Opitz, víš, co mne už párkrát napadlo?

Proč Ty si vlastně CoD neopatříš a neotestuješ?

Nic mi do toho není, jen že bys pořád nemusel opakovat názory a domněnky druhách (tedy těch speciálně vybraných, takových jako ty, lidí, kteří neustále hledají chyby na druhých a nadevše milují ostatním říkat, jak něco dělají úplně blbě).

Prostě by to znělo o poznání autentičtěji. Ale jak říkám, nic mi do toho není. Klidně v tom pokračuj, je to zábavné Úsměv

Opitze
Zaprvé - pracuji, na rozdíl od tebe ;-) mimo ČR, recommended Skynet sebou vozit v kufru nemůžu, nepustili by mě s tím do letadla... Btw... za poslední 3 roky jsem jako pasažér nalítal mnoho přes 200 tisíc mil nad Evropou. Vím jak vypadá nebe či země ve/ze vzduchu, od 0m do 11 km... Lítal jsem ve všech možných počasích, nad zemí i nad mořem. Na jaře, v létě, na podzim i v zimě... Nikdy to nevypadá jako v CoD Oproti tobě mám tak dost osobních zkušeností, možná větší než kterýkoliv z vás. Btw... tedˇlítám často do Budapešti ve vrtulovém a vcelku malém ATRku... Také zajímavé... Jak se všechno natřásá, skřípe, hučí, jak motory řvou, jaký to má tah, jak to zarazí člověka do sedadla, jak mu to pohne se středním uchem, nebo s čím.. Každý týden dvakrát... Nahoru a pak zase dolů... Vzlet i přistání... v ATR je to jako v éru... Větší boeingy jsou nuda, ale dvoumotorové ATR je už docela zábava... hlavně když to fučí (čau fuči)...

Za druhé, když uvažuji o koupi čehokoliv, nejprve se zeptám kamarádů, známých a dalších, zda s tím mají nějakou zkušenost - říká se tomu poučit se od druhých. Je to takové lidské, je na tom postaveno pravé kamarádství, důvěra a nakonec i jistota.

Když moji kamarádi, byť virtuální, říkají, že to je ZMETEK. Tak je to zmetek... Tečka.

Btw. než začneš být zase tak úlisně jedovatej, tak si přečti, co jsem tu napsal. Já žádné chyby na druhých nehledám. Jenom si dovoluji nazývat věci, které vidím, pravými jmény, což dělá zase problém tobě a to nejen tady. Všichni ví, že to neberu vážně, že to mám nakonec naháku, protože je to nakonec jen blbá a zpackaná hra, že nejde o život, takže je zde klidně prostor být krásně ironický a sakrastický.
http://www.youtub...oWmVvE9qDU

Ale videa často hovoří samy za sebe... Tam už není co dodávat...

snad jen toto:

However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results

Kdopak to kdy řekl?
Upravil/a Opitze dne 05-04-2011 13:54

310_cibule
Rozumím, Opitz, nejsem Tvůj kamarád Mrknutí Naučím se s tím žít Úsměv (ale to vlastně bylo až za druhé).

Za prvé: rozumím, ty pracuješ, na hovadiny nemáš čas, PC nevlastníš, se simem jsi neletěl ani nepamatuješ. Já nepracuju, místo toho si hraju s nějakejma simulátorama či čím a ještě si dovoluju psát, jaký to je.

Ale z toho, že nejsi můj kamarád, je mi stejně trochu smutno. Chtěl bych být kamarádem někoho, kdo "nazývá věci pravými jmény." Takových lidí abys dneska špenlíčkem hledal. Ale ještě jeden podiobný prý žije někde za polárním kruhem (jo, a pak je jich ještě plná tato země, všichni vědí, jak se věci mají a nikdo jim nebude říkat, že je to jinak, kurva Úsměv

Ale stejně si dovolím s Tebou maličko v něčem nesouhlasit: Napsals: "Všichni ví, že to neberu vážně, že to mám nakonec naháku, protože je to nakonec jen blbá a zpackaná hra, že nejde o život, takže je zde klidně prostor být krásně ironický a sakrastický."

Nikoliv, všichni nevědí, že to nebereš vážně. Ví to je nás pár, kteří Tě znají. A mimo ně sem chodí strašně moc lidí, kteří ío Tobě kupodivu niky neslyšeli, tak že si třeba mohou myslet, že to všechno míníš smrtelně vážně.

A kvůli nim zde cítím potřebu trochu tu Tvojí úžasnou zábavu trochu vyrovnávat. Aby když sem přijde někdo, jako jsem přišel kdysi já a vlastně všichni před lety. tedy tzv. newbie, aby neměl pocit, že ti, co už se simy mají nějakou dobu něc společného, jsou jen partou namistrovaných sebestředných rejpalů, kteří v podstatě jen říkají, že létat v současnosti letecký sim je blbost. Prostě aby viděli, že jsou i lidé, kteří mají tu hru nainstalovanou, testují ji, jsou ochotni o poradit atd.

Prostě dva světy: jeden ten pyskujicí pošklebující se, krásně ironický a sarkastický. A pak ten lidí, které to baví jinak, chtějí, aby simy létalo co nejvíce nových a nových zájemců. Vysvětlují, zkoušejí, testují... A teď jde o to, zda ty nově přišedší vykulené cibule, ashokové, čutorové, fučidové si vůbec zkusí zalétat, nebo raději půjodu rovnou pařit nějakou tu FPS.

A nebo nic. Třeba je to blbost. Ostatně já měl s tím nazýváním věcí pravými jmény vždycky problém...

nonder
Nechcem sa tlačiť do diskusie, ale nepripadá mi, že to má opitz na háku. Veď sa s prepáčením napchá do každej témy a stále píše len to isté. "Nekupujte to, je to na nič + youtube video" ... Neviem už o čo mu moc ide. Veď sám tu hru asi ani nemá. Pripadá mi to ako taká úchylka ... Všetci už asi pochopili, že CoD má chyby a nieje ich málo, nemusíš to stále opakovať. Ľudia "inteligentne" diskutujú o nastaveniach, vlastnostiach atď. Vždy sa objaví Opitz a povie niečo ako " Je to na hovno celé" ... Ale čo ... veď je to aj tak jedno Šklebící se Už chápem prečo je všade zabanovaný Šklebící se
Upravil/a nonder dne 05-04-2011 15:31

manny77
Opitzi,nenech se vykolejit. Bud stále velvyslancem pravdy! )))
Sic transit gloria mundi...

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,135 návštěv