Tak jsem si dneska taky zkusil M>1
Začínal jsem v mírném klesání v 15km, ale dalo mi dost práce to v klesání udržet - čumák chtěl pořád nahoru. Nicméně někde kolem 8km prásk a bylo
ZVP_Jirka napsal:
Nejlíp se dá dosáhnout nadzvukový rychlosti ve větší vejšce při střemhlavém letu. Jinak, maximálku mám zatím s MiGem 17AS. když jsem začal vybírat střemlhavý let tak jsem měl výšku 2900m. a TAS 1403km/h. Každopádně vybírání byl docela masakr, asi jsem poškodil drak letadla
PS:
Už se někomu podařilo vytvořit při překročení zvukové bariéry obláček vodních par? Prej to jde jen v menší vejšce
Ještě stále mi přijde, že mod Korea je lepší jak poněkud syrová "edice" JetEra.
Dobrým krokem jsou (ne)řízené rakety a bonbonek je tankování za letu. Ač v závěrečné fázi skriptované.
V JetÉře mi přišlo řízení MiGu jemnější než v Koreji - nevím, jestli je to dobře/lépe
Raptor se dost rozčiloval nad pevností při G - jen bylo už málo času, takže nevím, při jakých rychlostech a při jakých G se rozpadal. Tohle ale stojí za vyzkoušení
Osobně si myslím, že omezená strukturální pevnost je spíše přínosem, ale musí být dle předlohy-reálná :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
No možná by to chtělo třeba v pondělí 7.3.2011 v 19h spustit servr a prolítnout se, pořešit problémy atp.
Zkušební mapu už máme teda Permon na ní pracuje tak si můžem zagulášit. Ta mapa je zatím jen taková jednoduchá (Finsko). Co vy na to? Když tak napište, kdo by polítal jen tak z legrace. TS bychom upřesnili později.
Hostnul bych já nebo Permon.
Please extract the contents of this Bugfix to your "MODS" folder. This should result in overwriting a single file named "DD792FAE84F2CA82" in the MODS subfolder "000_JetWar_Weapons".
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.