Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
[img]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/276857_155844284489399_1313982421_n.jpg[/img] is not a valid Image.
Malá zábava zde > http://redtails20...fight.html < Přehrávají se ukázky a když jste po chvilce za pilota v kokpitu ( a máte enemáka v zaměřovači ) můžete střílet. Schválně, kdo nasbírá více bodů
TETAJARUNA napsal:
Důrazně žádám DT nebo modery o přehodnocení fyzikálního modelu P51.Ten obrat po směrovce je boží.....chci to umět taky kua.Už jsem to viděl po druhý,poprvý v dokumentu(dokonce),tak kde je probléém.Nebo ten frajer,co jde za šwalbinou do divu (a drží se jí).Chudák Tetka dodnes netušila,co je P51 za poklad.Už nelítám nic jinýho.Sláva !!!! Huráá!!!
TETAJARUNA napsal:
Důrazně žádám DT nebo modery o přehodnocení fyzikálního modelu P51.Ten obrat po směrovce je boží.....chci to umět taky kua.Už jsem to viděl po druhý,poprvý v dokumentu(dokonce),tak kde je probléém.Nebo ten frajer,co jde za šwalbinou do divu (a drží se jí).Chudák Tetka dodnes netušila,co je P51 za poklad.Už nelítám nic jinýho.Sláva !!!! Huráá!!!
Právě jsem spatřil čtyři negry nahánějící žlutonosou hořící stodevítku nad Karlštejnem.
Německý pilot dramaticky hlasí "Achtung, mayday, mayday."
Na německém letišti stojí Stuka A v pouštní kamufláži.
Nouzové přistání 109 na betoně. JFC
Německé flaky jsou postaveny ve vkusných řadách za sebou aby se celá řada mohla pomalu otáčet po útočích Curtisech.
Demolice letiště čtyřma Curtisama.
Je to mocné...
Na hrob mi dejte bílé lilie, tohle asi v kuse nepřežiju.
Upravil/a WT_Horrido dne 03-02-2012 12:09
mno staříci "ožívají" - zaslech jsem o novém filmu Slyho a Arnyho z nějakého vězení...
Horri, kams na to jel ?
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Konečně pořádný válečný film o pořádném válečném koni, než byl odeslán na divizní jatka. YouTube Video
Chápu, 1941 byl úlet, ale byla to aspoň komedie.... Kůň zasněně hledící na západ slunce, ono to třeba taky bude komedie.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 05-03-2012 14:51
mno tady u toho Koně jsem se lehce podivil nad tím, když probíhal ostnatýma drátama, že ač jima pak následně omotán kolem dokola (a několikrát), zůstal klidně stát a čekal, až si ho vojáci všimnou a ty dráty z něj odštípou...
viděl jsem teda konec (ehm ;) a asi film-doják :)
(spoiler - skončí to dobře ;) - konec spoileru)
Je to moc pěkné. Totální doják, absolutní kýč, jedno oko nezůstane suché, kdyby to natočil někdo jiný než Spielberg zadupou ho do země. Kůň měl dostat Oskara.
Viděl jsem celé. V podstatě je to film pro děti, kde občas tuhne krev v žílách i dospělýmu. Vcelku hezky to ukazuje co byla zač první světová, že to byl masakr nejhrubšího zrna. Válečný film, na který se můžete podívat i s manželkou/přítelkyní/maminkou.
7/10
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Tobě u toho tuhla krev v žilách? Mě to připadalo naopak uplně chladné. Manipulativní hezké obrázky, v budování složitejších emocí to imho zoufale nefunguje. Jen řemeslo, nic víc.
No nebáli se tak nějak ukázat i dětem, jak se vybíhá na píšťalku, že jsou zvířata (tedy vlastně i lidi) spotřební materiál, yperit mohli trochu přitvrdit, ale byl tam. Jak říkám, na rodinný film docela vystihovalo válku a ikdyž to není pecka, tak je to dobře udělané. Prostě hromada scén byla dobrá.
(koně nemám rád, mám rád koninu, ale koní při tahání děl mi bylo i líto).
Gallipoli to samozřejmě není.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.