No, je fakt, ze nejvetsi skok byl mezi MTW 1 a RTW. MTW 1 to byla tahovka doslova ( na strat. mape ) A od te doby to jsou vsechno drobnejsi veci. Teda jeste namorni bitvy, to byl sakra novej element. S tim, ze jiste v tom hraje roli rejzovat. Proc by ne, zlata slepice prachy nesnese a kdyz je to fajn, je vse v poradku. Zatim TW stale beru, tak jak to vymysleli, jak se to hraje, jak to vypada, jak to zvuci...Az me to prestane bavit, nebude se mi to libit , nebo to podelaji, tak s tim seknu. A jiste, ze cekam zlepsovani...
Ten koncept s roztrousenim staveb mimo hlavni mesto kazdeho uzemi je dobry. Drive, dokud jeden nedobyl mesto, mohl si litat po provincii a protejsek to vlastne nijak nepocitil. Ted se daji sabotovat cesty - obchod a nicenim staveb-mestecek mimo "capital" protivnika zasahuje. Napriklad mne teda vytacelo, pokud mi rozsekali v NTW vytuneny supply depot . Pri pohybu vojskem proste jeden musi brat na zretel mnohem vic kam se hne a co mu muze v tahu udelat protivnik, nez kdyz se zabarikaduju ve meste a mam tam vsechno - i pole s obilim a slepice
Ale jo, uvital bych kdyby prisli s necim poradnym novym s dalsimi TW.
Tak nevím, jestli mám ještě votravovat s RTW, ale kdyby se chtěl někdo vrátit do časů oněch, před Alexandra, tak prosím : http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=475277 , je to ještě beta, chyby se určitě najdou. Doporučuju instal dle návodu a pak juknout ve hře přímo do měst. I když se Shogunem už je to trošku jiná liga.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.