JM2 napsal:
Ono to s tím člověčenstvím není zas tak jednoduché. Někdo například mluví o těch zlých amerických atomovkách za WW2 jako největším svinstvu v dějinách. Dřív jsem měl na to podobně 100% názor, ale postupně jsem ho trochu změnil. Atomovky jsou samosebou šílená prasárna a kdybych mohl, tak okamžitě nějak odvynaleznu. Jenže, představil jsem si, že jsem prezident Truman, plánovači mi právě spočetli kolik miliónů našich vlastních životů bude stát invaze na japonské ostrovy, a to jen proto že se ti zatracení blbi nechtějí vzdát, i když sami musí vědět že to mají prohrané. Hodil bych to na ně? Neodvážím se suverénně tvrdit, že na sto procent ne. A jsem rád, že o takové věci nikdy rozhodovat nebudu.
A pritom by misto tech bomb nebo milionu zivotu stacil jeden, kdo by rozumel mistnim pomerum.
Myslíš jako jeden Japonec který by rozuměl Američanům?
No tak to jsem rad ze ses pobavil i kdyz to, pravda, nebyl primarni ucel
v tom prikladu s Fucim bych ja osobne nadaval jak prase a byl aj zlehounka nebo i poradne nasranej - coz by se odvijelo od toho jak by to dopadlo
takze pokud to u Lajounu funguje jinak a kazdej si lita jak chce a na nejaky povely apod. nefungujete tak to gratuluju bo tam mate jeste vetsi anarchii nez my
No tak dobrá. To s Fučim sem nebral vážně z toho důvodu že se právě jedná jen a jen o hraní si na vojáky a hlavně proto že Fučida je jeden z mnoha co s vojnou (aspoň tou základní co již není) nikdy nepřišel do kontaktu.
Nejde o to co kde kdo napsal,ale o to jak to bylo a to může mít hodně verzí.
Takže se klíďo naser a nádávej jak špaček.
Jinak u Lionů je a byla anarchie vždy a proto to vždy bylo super. Zádná zkostnatělá bezduchá letka snažící se o nemožnej práh dokonalé reality.
To je celé tajemství úspěchu. Ale, každému co jeho jest.
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 18-05-2010 19:35
Hra je něco jinýho než realita.Nad Anglií v 41 asi nemělo cenu do někoho střílet když skoro všichni sestřelení utonuli v Kanálu.Později je to o tom že mrtvý nepřítel je dobrý nepřítel.Za dobu turnusu každej viděl padnout spoustu svých přátel a příbuzných a pomsta je svině.
A určitě to nebylo tak že by každej cíleně vyhledával střílení na padáky.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.