January 21 2026 10:12:36
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 1
alfik

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Supermani s befkem
MK_Paja
Pánové, Koty už v jiným vlákně shání joy, doufám, že je vám jasný co to znamená !

Koty
Hoper napsal:

@Koty - nestyď se a běž lítat online.

Rád bych, ale nemam (zatim) hyperlobby, a stejne se ted moje verze asi ani nelitaÚsměv. Jinak z americkejch letadel nelitam žádný (kromě P39 a P64), maj slabou výzbroj a moje taktika je "Udeřit, ne poplácat!". A podle toho co tady všude čtu bych vás nechtěl potkat.Úsměv
Rien n'est parfait; c'est la vie!

MK_Paja
Koty napsal:
Hoper napsal:

Rád bych, ale nemam (zatim) hyperlobby, a stejne se ted moje verze asi ani nelitaÚsměv. Jinak z americkejch letadel nelitam žádný (kromě P39 a P64), maj slabou výzbroj a moje taktika je "Udeřit, ne poplácat!". A podle toho co tady všude čtu bych vás nechtěl potkat.Úsměv

-Hyperlobby stáhneš a nainstaluješ během 5ti minut
-IL2 1946, hádám, taky nebude problém, i v případě když ho budeš poctivě kupovat. 300,-Kc doma lehce vysomruješ né ?
-a jako bonus uvidíš, že F2 už může lítat i s 20mm kanónem.

Bart Simpson
Koty napsal:
V mrakách tě najde jen AI

Počuj a lietaš ty na najnovšej verzii? Vyděšený
Pretože podľa najnovších výskumov NASA, sa AI chovajú skoro, ale naozaj len skoro ako pajloti. Cool
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

Koty
no, vcelku slušný, ale na kraji mraku tě Ai najde, člověk dobře natřený letadlo téměř nevidíš.

3BAP_Cassius Chaerea
Koty napsal:
no, vcelku slušný, ale na kraji mraku tě Ai najde, člověk dobře natřený letadlo téměř nevidíš.
Mluvíš o skutečnosti, nebo o těch pixlech na monitoru?

Koty
no jasně, že o pixelexh

ZVP_Hekite
Hoper napsal:
no ale aspoň se nestydí si tu povídat - vy všichni nějak mlčíte
pak je tu nuda

Hopre, já má psychický blok, na posledním srazu mě zpracovali Panteři tak důkladně, že když se řekne "letadlo" tak omdlím...Pff

http://zvp.wz.cz/
WT_Pedropan
WT_Slava napsal:
tvl, to jsou fory jak z DikobrazuŠklebící se

Koty, hodně štěstí na onlinuMrknutí

Kde mas ctverecek...? Vyděšený

http://www.wtigers.org/
WT_Horrido
Co to tady je zase ze řeči? Já myslel, že každý nový cíl je vítán. Takhle vy lákáte do pasti mladé nezkušené ptáčky? Divná metoda...

Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
Koty napsal:
Hoper napsal:

Rád bych, ale nemam (zatim) hyperlobby, a stejne se ted moje verze asi ani nelita:). Jinak z americkejch letadel nelitam žádný (kromě P39 a P64), maj slabou výzbroj a moje taktika je "Udeřit, ne poplácat!". A podle toho co tady všude čtu bych vás nechtěl potkat.:)

slabou výzbroj ? Lightning má v čumáku 4x 0.50 a 1x 20mm - to je poměrně silná výzbroj...
a ono 6x - 8x 0.50 v křídle umí někteří zdejší (já to ale nejsem ;) ) využít taky efektivně (a efektně)

s tou verzí Ila je hloupé, že jich už je moc :( Ale 1946 je snad už relativně levná a zbytek se sosá zadara...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
ZVP_Hekite napsal:
Hoper napsal:
no ale aspoň se nestydí si tu povídat - vy všichni nějak mlčíte
pak je tu nuda

Hopre, já má psychický blok, na posledním srazu mě zpracovali Panteři tak důkladně, že když se řekne "letadlo" tak omdlím...Pff

na Panteřím srazu nebo Hanéckém ??

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
WT_Horrido napsal:
Co to tady je zase ze řeči? Já myslel, že každý nový cíl je vítán. Takhle vy lákáte do pasti mladé nezkušené ptáčky? Divná metoda...

Úsměv

čeče, tady jsou tendence lákat i starý cíle a ono prd...

ovarek.cz/hamster.gif

ZVP_Hekite
Hopre, na ZVP-Panteráckém (už je máme ochočený) Šklebící se

http://zvp.wz.cz/
Koty

Hoper:
slabou výzbroj ? Lightning má v čumáku 4x 0.50 a 1x 20mm - to je poměrně silná výzbroj...
a ono 6x - 8x 0.50 v křídle umí někteří zdejší (já to ale nejsem Mrknutí ) využít taky efektivně (a efektně)

s tou verzí Ila je hloupé, že jich už je moc Smutný Ale 1946 je snad už relativně levná a zbytek se sosá zadara...

O lightningu vím, ale tyto manévrujou tak špatně, že to nejdeÚsměv, a osmikulometná P47 to je téměř to saméSmutný. Vlivem těch .50moc těžký křídla(zasvěcení vědí co to znamená). Dostat se za někoho v manévrovém souboji je pak oceněno tím, že se dotyčný maximálně stočí za vás. V případě že zůstane je po něm, ale to se stane jen je-li to AIčkoÚsměv

A 1946 seženeš i na internetu...Vyděšený

czs_scharck
Koty napsal:
a osmikulometná P47 to je téměř to saméSmutný. Vlivem těch .50moc těžký křídla(zasvěcení vědí co to znamená).

Tywe čéče, já se snad nechám zasvětit .... nebo co, tento ... esli to teda nebolí. Šklebící se
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Lanc
nejako sa neviem zbavit dojmu ze si tu niekto robi kurva velku prcuŠklebící se
2/JG26_Krak

http://squadron.achileus.cz/
606_Temp
Taky bych se s prominutím nechal zasvětit do těch těžkých křídel Smutný
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
j4ck41
CZS_Scharck napsal:
Koty napsal:
a osmikulometná P47 to je téměř to saméSmutný. Vlivem těch .50moc těžký křídla(zasvěcení vědí co to znamená).

Tywe čéče, já se snad nechám zasvětit .... nebo co, tento ... esli to teda nebolí. Šklebící se

Scharcku ty taky prd vis ... zasvetim te tedy jak vzniknul termin tezka kridla:

zajiste vis ze Jugy meli v kazde kridle 4 Browny s odpovidajici zasobou munice + podvozek ... navic ty kridla meli i tlustej profil a byla celkove takova mohutna ... mno a kdyz pilot s tema kridlama maval tak se dost casto stavalo ze uz po nekolika desitkach minut ho zacali bolet ruce, proto meli vsichni stihaci 8. letecky desnou radost kdyz zacali prichazet Mustafove jelikoz jejich kridla byla o dost lehci a piloti a snima dokazali mavat mnoho hodin aniz by se zpotili ... presny terminus technicus v cestine zni "zkurveny kridla tezky jak prase"
Upravil/a j4ck41 dne 20-07-2011 17:37

j4ck41
Lanc napsal:
nejako sa neviem zbavit dojmu ze si tu niekto robi kurva velku prcuŠklebící se

jestli si ji robi tak nejni moc originalni bo tohle vsechno uz tady mnohokrat bylo Vyděšený

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,132,556 návštěv