November 24 2024 07:07:56
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Střelba do přistávajících.
Jirka
LC_LEON_CZ napsal:
To 3IAP_Sasa: Psal jsem, ať to reklamuješ u Fučidy Šklebící se Pokud už nějaký kodex cti mají, měli by ho dodržovat a pokud ne, měli by být viníci kázeňsky potrestání. Aspoň týden drhnout latrýny Šklebící se Nebo to vyřešit stejně šalamounsky jako ve vaší letce a to že nařízení jsou pouze ,,doporučená" Šklebící se

Nerad přerušuju, ale o co ti vlastně jde ? Mrknutí

Kurtis
Přece abychom dodržovali kodex Mrknutí

Jinak jsem se teď kouknul na body z "Dicta Boelcke" a žádnej bod "nebuď sviňa vůči frantíkovi" jsem tam nenašel. Píše tam něco o útoku zezadu nebo ze slunce. A Richthofen byl Belckeho pilot, ne?

Merten
Zvláštní jak se vždycky všichni ohání naším kodexem Vyděšený.Apropo co to vubec je?CoolŠklebící se

BP_Tyrl
Tady skoro všichni píšou, jak je to v pohodě někoho sundat při přistání, ale stejně v okamžiku, kdy se to stane jim, tak tě minimálně v duchu označí za ko..ta, lempla, idi..ta a začátečníka. Většina to i napíše do chatu. Já osobně na přistávající letadla nestřílím, protože v ILLovi málokdy potkáš letadlo přistávající nepoškozené, takže v okamžiku, kdy ho sundáš, de facto, někomu kradeš sestřel. Navrh se řídím heslem: Co nechceš, aby jiní činili tobě, nečiň ty jiným.
A řeči, že to je válka jsou kecy.

3BAP_Cassius Chaerea
Nemám rád hippísáky co si hrajou na válku.Naštvaný

BP_Tyrl
Já zase mám rád duševně vyrovnané jedince. Mrknutí

WT_Horrido
Kurtis napsal:
Přece abychom dodržovali kodex Mrknutí

Jinak jsem se teď kouknul na body z "Dicta Boelcke" a žádnej bod "nebuď sviňa vůči frantíkovi" jsem tam nenašel. Píše tam něco o útoku zezadu nebo ze slunce. A Richthofen byl Belckeho pilot, ne?

Boelcke jednou poškodil kormidla francouzského Voisinu. Letadlo přestalo padat a Boelcke se vracel k druhému útoku, když ke svému úžasu spatřil, jak pozorovatel vylezl na křídlo, aby pochroumaný stroj vyvážil. Boelcke chvíli přemýšlel o bezbrannosti francouzského stroje, ale pak se přiblížil na krátkou vzdálenost, zastřelil pilota a stroj poslal k zemi.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

doktorkop
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Mrkni na Pearl Harbor jak P-40 ukroutí zero.Úsměv

Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

P.S.A když už jsme u toho fair-play,proč se častokrát stane,že spolupracující dvojice sezobne jednotlivce?
To je nefér a zásadně ošklivé
Mrknutí
Upravil/a doktorkop dne 21-02-2010 21:01

Kurtis
Hezký příběh. To jenom dokazuje, že ona rytířskost pilotů WWI je možná pouze zbožným přáním.
Na druhou stranu to nemuselo být pravidlo. Kolik takových příběhů je asi známo? Mrtví nemluví a historii píší vítězové. Nebo jak se to říká ...

3BAP_Cassius Chaerea
BP_Tyrl napsal:
Já zase mám rád duševně vyrovnané jedince. Mrknutí
Ty opravdu u PC s klackem v ruce nenajdeš.Mrknutí

MK_KaiN
To záleží jakej klacek vlastně myslíš? Je klacek a Klacek Šklebící se

j4ck41
Kurtis napsal:
Hezký příběh. To jenom dokazuje, že ona rytířskost pilotů WWI je možná pouze zbožným přáním.
Na druhou stranu to nemuselo být pravidlo. Kolik takových příběhů je asi známo? Mrtví nemluví a historii píší vítězové. Nebo jak se to říká ...

ja osobne si myslim ze to rytirkost je proste neco na zpusob urban legend

byl to uplne novej zpusob boje ... kdy uz odvazny bylo do toho vubec sednout, natoz bojovat ... to ze byli prirovnavani k rytirum nebes je podle me zpusobeno tim ze vzdusny boj neni masova jatka jako u pechotnich vojsk ale stroj proti stroji, pilot proti pilotovi - aspon na zacatku - cilize tak jako byli rytir proti rytiri pri turnaji ... taky to ze ti nejlepsi si vzajemne vzdavali cest a uznavali se, vyzyvali se k soubojum, vyznacnym mrtvym byli poradany cestne pohrby atd. ... ale hledat rytirkost v boji, kde drtiva vetsina porazenych umira at uz kulkou, narazem o zem nebo v plamenech nebot nemaj moznost zachrany ... to se me osobne nezda

k tomuhle bych mel jednu scenku z filmu Rytiri nebes - jasne je to Hollywood, ale podle me se do tohohle hodi - jak pri tom prvnim letu jeden z amiku nouzove sednul a jeden z nemcu ho zkrosil na zemi a Franco si pak na zemi stezoval ze to se prece nedela a Jean Reno mu rekne neco na zpusob :"Chcete spravedlnost? Vy jste ten co je ve vzduchu, ten co ma zbran."

muze to bejt ciste scenaristova scenka, ale me to zni docela uveritelne
Upravil/a j4ck41 dne 21-02-2010 21:47

Vilik
Koukám, že se nám to tu rozdělilo na dva tábory.

1) Třicátníci- Borci s mnohaletou zkušeností
A jejich filozofie: Při setkání s nepřítelem, se s nim pozdravim. A při čaji o páté si domluvíme podmínky čestného, rytířského souboje.

2) Dvacátníci- Živé, agresivní mládí
A jejich filozofie: Hurá na ně. Perte to do nich co to dá. Pro sto bodů zastřelim a vlastní mámu.

Skutečností ale je, že ani jeden z nich nemá úplnou pravdu. Pravda je někde uprostřed a každej jí musí najít sám.

ZVP_Hekite
Aáá ............ pán jefilozof Úsměv

Rozstřílej je všechny ! Bůh si je přebere !!
Upravil/a ZVP_Hekite dne 21-02-2010 22:25

http://zvp.wz.cz/
3BAP_Cassius Chaerea
Ty voe, teď se mi otevřeli oči. On má pravdu, spasitel!!!Úsměv

3IAP_Dryjo
ale to neni ani tak kvuli tem bodum.. ja proste jen rad koukam, jak z nej lita plech..to je cely.cestneMrknutí

3IAP_Sasa
LC_LEON_CZ napsal:
To 3IAP_Sasa: Psal jsem, ať to reklamuješ u Fučidy Šklebící se Pokud už nějaký kodex cti mají, měli by ho dodržovat a pokud ne, měli by být viníci kázeňsky potrestání. Aspoň týden drhnout latrýny Šklebící se Nebo to vyřešit stejně šalamounsky jako ve vaší letce a to že nařízení jsou pouze ,,doporučená" Šklebící se

Proč bych to jako dělal? Já jen dotyčnýho označím na TS za kokota a tím to pro mě hasne. Za 5 minut o tom nevím. Úsměv
Říkám, mít kodex cti je jedna věc, ale poškozený letadlo z boje nechá odletět s pocitem vítěze snad jen Fučoun. Párkrát sem to viděl v chatu Úsměv. Válec je taky někdy na kluky hodnej, ale to je spíš tím, že neumí střílet. Úsměv))

Jediný co mě vážně štve sou borci, který vás u přistání s bombrem vyvulčujou i třeba tím, že do vás vrazí. Nedávno na AH nějakej optimista viděl hulícího ila snažícího se přistát. Kolem něj 6 stíhaček. Samozřejmě přilítl, zabil mě a za 10s umřel díky tomu, že prostě musel mít sestřel za každou cenu. Na takovýho debila nadávám i půl hodiny. Šklebící se
Upravil/a 3IAP_Sasa dne 21-02-2010 22:40

GC3_Messik
kolikrát už omílané to témaMrknutí Ješte vlákno o BF 109 G2 a je to komplet. Já se řídil pokaždé dle situace, po dobrém souboji, který jsem si užil jak já tak určitě i modrej jsem letadlo neschopné boje nutně nedorážel, svého vítězství jsem již dosáhl a druhému to většinou udělalo radost a let si také lépe užil a o to pak byl lepší příští souboj. A také proč plejtvat drahocené náboje (yak9 Mrknutí ) o zbytečném prodlužování souboje kdy hrozí vyzobnutí mé osoby rozjetym fockewulfem nemluvé. Ale zas ty různé vychcánky co člověk už potkal a znal je z minula jsem nešetřil a v extrému jsem šel i na jejich padák...
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
CSL_Raptor
Jsem rád že jsem zjistil co jsi zač Messiku. Vyděšený

GC3_Messik
CZS_Raptor napsal:
Jsem rád že jsem zjistil co jsi zač Messiku. Vyděšený

Šklebící se no jelikož co si pamatuju tak jsi mě kolikrát vyprášil nehorázným způsobem kožich tak nevím v jaké té skupině jseš PffVyděšenýVyděšenýVyděšenýMrknutí
Upravil/a GC3_Messik dne 21-02-2010 23:20
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,032,719 návštěv