November 21 2024 15:53:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Longest day - Operation Husky
jirik
1stCL_Pagy napsal:
Jiříku, ale Focke Wulfy jsou doloženy a během operace Husky tam opravdu byli, sice jako bitevníky, ale byli todíž Fw tam má co dělat. Těd jde se jen dohodnout na verzi která tam bude

Tím nerad viděl, jsem myslel, že z nich mám respekt a bojím se jich.Úsměv
To, že tam reálně FW byly nezpochybňuji, to určitě ne. Jsem jasně pro, aby tam bylo vše co reálně bylo, samozřejmě v rámci možností simulace a vyváženosti.Úsměv
Upravil/a jirik dne 13-02-2010 12:41

SVK_Mechan
I/JG1 by taky šlo do toho víc jak jedel pilot.

Kurtis
Mechan napsal:
I/JG1 by taky šlo do toho víc jak jedel pilot.

Jakmile budeme mít utšení o datu konání, "obvolám" všechny mně známé axis letky a domluvíme kooperaci. Zatím ladíme blbosti, jak si jistě všimnul Úsměv

311_Tank
A-36 bylo v dane oblasti 300.
Mustangy meli bejt 4ks jako pruzkumne 154 sqd. s P-51-2NA tj teoreticky bez munice.

1stCL_BlueL
k obema informacim bych prosil nejaky relevantni zdroj, zejmena k te prvni, pokud by to tedy bylo mozne ...
Upravil/a 1stCL_BlueL dne 13-02-2010 13:18

311_Tank
Muze dodat behem zejtrka.

Halifax v malem poctu mi prisla jako rozumna nahrada velkeho poctu welingtonu a s prihlidnutim k faktu ze by mela byt pritomna nocni stihaci Me410.

SVK_Mechan
http://jg1.sk/forum/viewforum.php?f=7 Stačí tam jen písnout jinak Velitel letky I/JG1_Adler

1stCL_BlueL
http://books.goog...q=&f=false

z toho co sem pochopil tu, tak 154th se sicilie uz nezucastnila a predala sva letadla ke 111th. Tech 300 A-36 sem si uz nasel tamtez...
Upravil/a 1stCL_BlueL dne 13-02-2010 13:51

310_Obluda
Pevně věřím, že zatímco se tu lidi hádaj, někde v zálkulisí se řeší opravdu důležité věci! Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
Utopisto.CoolCoolCool

Kurtis
Jsem součástí zákulisí a řeším, co si dát k večeři. To je dost důležité Šklebící se

1stCL_Fucida
Noční stíhací 410 snad ne Úsměv Dejte nám 110 G-4 a budeme spokojení.

Při volbě planesetu na poslední polet proti 606 byl Tempík poměrně dost hodný, neboť jsem ho změnami neustále zasypával Úsměv.

Fw 190 A-8 zase takový gesto nebylo Úsměv Na Spity XIV a 13lb Tempesty je to pořád dost silnej stroj..i když ten Tempest mi skoro dělal vrásky..myslel, že mi u země uteče a nakonec mě snad donutí manévrovat s ním na pádovce. Nicméně jak naivní představa to byla si jistě uvědomoval obě dvě poslední vteřiny svého života Úsměv

Ka-boom? Ka-boom... Vyděšený
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

311_Tjurma
Hromadná onanie a nachcanej kýbl mouder... klasické SVKMrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
Vítej v klubu, kýbl dostaneš u Cloneho.

1stCL_Bumik
1stCL_Fucida napsal:
Noční stíhací 410 snad ne Úsměv Dejte nám 110 G-4 a budeme spokojení.

Při volbě planesetu na poslední polet proti 606 byl Tempík poměrně dost hodný, neboť jsem ho změnami neustále zasypával Úsměv.

Fw 190 A-8 zase takový gesto nebylo Úsměv Na Spity XIV a 13lb Tempesty je to pořád dost silnej stroj..i když ten Tempest mi skoro dělal vrásky..myslel, že mi u země uteče a nakonec mě snad donutí manévrovat s ním na pádovce. Nicméně jak naivní představa to byla si jistě uvědomoval obě dvě poslední vteřiny svého života Úsměv

Ka-boom? Ka-boom... Vyděšený

Dej MNĚ 110 G-4 a BUDU spokojenej Vyděšený

Chaindler
Vážení,

příprava speciálky Longest Day je v plném proudu. S trochou štěstí bude tuto neděli uskutečněna schůze, kde se potvrdí rámcové podmínky celé akce, probere se první návrh detailního planesetu pro obě strany a dohodne se termín. Použitelné závěry pro veřejnost budou publikovány v tomto vlákně.

Zároveň si myslím, že je naprosto zbytečné se zde prokazatelně ztrapňovat nepodloženými a lživými informacemi o tom, které letadlo nad Sicílií létalo, či nelétalo.. planeset zatím nebyl schválen, a vše je stále v jednání.

důvěryhodné zdroje informací ohledně daného tématu pro obě strany jsou samozřejmě vítány..

toto vlákno vždy bylo a bude ve své podstatě pouze informační!

So stay tuned!

Chaindler
The Longest Day II Development Team - Allies
Upravil/a Chaindler dne 14-02-2010 09:16

311_Tank
Zajimalo by me cim chce blue Axis obhajit G4 plnou mk108 ktery v ty dobe pokud me moc nebyly, o to min na sekundarnim bojisti jako je stredomori.

1stCL_pbarry
311_Tank napsal:
Zajimalo by me cim chce blue Axis obhajit G4 plnou mk108 ktery v ty dobe pokud me moc nebyly, o to min na sekundarnim bojisti jako je stredomori.

Ničim, klid. To fakt nechcem Šklebící se
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
1stCL_Fucida
311_Tank napsal:

Ty v téhle době nebyly asi nikde Úsměv. V celkem malých počtech se začaly objevovat v druhé polovině roku 1943, ve významnějších v roce 1944, ale majoritu na Bf 109 neměly snad nikdy. No, možná někdy od druhé půlky 1944 ano Úsměv

Já chci spíš vidět, jak červení chtějí obhájit ty ztráty a ostudu a celkovou přesdršku, kterou utrží Vyděšený
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

3BAP_Cassius Chaerea
1stCL_Fucida napsal:
a celkovou přesdršku, kterou utrží Vyděšený
A to jen díky tomu, že IAP/BAP bude lítat za taliány.Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,006,261 návštěv