November 04 2025 10:39:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Speciálka FROZEN RACE
Panek
606_Hayes napsal:
ja som jednoznacne za UP2.0 kedze si tam nastavim stoc clouds a effect low a poleti to dobre aj na sblasich PC

1.8 je zátěž pro PC?????

Hoši já teď mám průměrné FPS 30. Jestli je 1.8 taková žravá, tak si mne můžete škrtnout.Zamračený
PS: Lagy jiným nezpůsobuju, ale rozhodně bych s tím nerad začínal.

606_hayes
ne ne pokial mas rychlejisiu grafarnu, ja mam slabu grafarnu takze v situaciach kde neni moc efektov alebo mrakov mam v pohode 50fps, ale akonahle je vela mrakov a viac nejakyho flaku a efektov tak mi apdne fps na nizke hodnoty, ale pokial si v UP 2.0 nastavim nizke efekty a zakladne mraky tak mi to v pohode uvladze aj moja grafarna prave preto sa priklanam k up2.0 ke sa to da nastavit v pohode. ide len o graficku stranku veci kedze v up1.8 su nove mraky ktore zeru viac vykonu

http://606.klikej.org/news.php
Panek
A právě grafika je můj problém. Smutný

606_hayes
este zalezi ako je stavana mapa, tak pokial mas s grafarnou trabel ze mas slabsou tak nahod up2.0 tam si nastav low effect a hotove, je to ako zakladnys turmo len s novymi zvukmi,

tuto by soms a chcel opytat lekka ci bude mozne si nechat zapnute tieto graficke zlepsovaky? pisalo sa ze sa poleti na cistej ultre, teda nic v pravom okne. ale mohli by tam byt take vychytavky ako stock clouds alebo effect low, myslim ze to neni crt sensitivne a ide len o graficku upravu pre slabsie PC. ......

Lekk
No vzhledem k tomu, že porád nevíme jak CRT zapnout to bude na každém z vác, jak si to zapne.
Po výše uvedeném se našel jen jeden příspěvek, který je proti UP2_0, takže Šakalíto sry - musíme předělat zadání na UP2_0.
Low efects samozřejmě zapnout možno, ale doporučuji skutečně držet jen ZUTI mod1.1 - ten totiž asi bude dělat ty pohyblivé cíle.
History mod zapínat nevim. Poradí někdo znalejší?Mrknutí

Adler
VGR_Lekk napsal:
No vzhledem k tomu, že porád nevíme jak CRT zapnout to bude na každém z vác, jak si to zapne.
Po výše uvedeném se našel jen jeden příspěvek, který je proti UP2_0, takže Šakalíto sry - musíme předělat zadání na UP2_0.
Low efects samozřejmě zapnout možno, ale doporučuji skutečně držet jen ZUTI mod1.1 - ten totiž asi bude dělat ty pohyblivé cíle.
History mod zapínat nevim. Poradí někdo znalejší?Mrknutí

CRT zapnes velmi jednoducho, do config.ini napises pod sekciu [NET] tento riadok ...

checkRuntime=2

... pustis server a hotovo Mrknutí

311_Tank
Zrovne na MDS 1.1 bych se vybid a nahazel tam MDS 1.01 s AAA modem a AEM modem. plus samozrejme realistic bomb fusing atd

606_hayes
ak sa da na history mode sucasne pustit effect low tak v pohode ak nie tak podla vacsiny sa prisposobimŠklebící se

606_Sleeper
záloha pro p47, díkMrknutí

Permon
Od 27.12.2009 jede servr Spit&109mod na UP 2.0 tak to můžem prubnout.CoolCoolCool
Jsem starý,blbý ale snaživý.

1stCL_pbarry
to dohadovaní modu je tragikomický.. Smutný
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Lekk
Permone nekecej..fakt..tož to je liga!Mrknutí
Jinak ja už lítam na tomhle

4.09m Ultra Pack 2.0 Zuti 1.1 Server, great maps, great people,AI planes, moving trains, ships and tanks etc, join us and enjoy

IP: 87.102.61.11:21000

- celkem dost lidi a ty AIčkový svazy sou bomba.
Upravil/a Lekk dne 24-12-2009 00:23

czs_scharck
Starým jménem UK_Ded 3 Mrknutí
http://www.battle...hp?t=21037
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Lekk
Takže volný jeden Halifax a jedno Befko - kupujte nebudouMrknutí

Lekk
VGR_j4ck41 napsal:
[quote]310_Obluda napsal:
Chlapi, tak tu máme UP2.0, což je v podstatě HSFX 4,1...
Furt platí, že tohle poletíme na UP1,8? nebo se to ještě bude měnit?
Docela rád bych to updatoval...

Lekku Halifax je sice boziii ale trosku me vysokovalo kdyz jsem si do nej poprvy sednul ze me to hodilo defaultne doprava, taky se mi strasne libi jak ma tvurce hezky vyreseny plaminky zadniho ctyrccete pri strelbe apod...
/quote]

Stačí si projet jednou posádku (defaultně C) a máš pilota na sesli kam patří. Plamínky nechápu - je jich moc nebo málo. Např když LW utočila na svazy "měly celou náběžnou hranu v jednom ohni" (rovněž 4 hlavně.)Mrknutí

Ajvn
čau.
CHlapi přestaňte už blbnout s těma posranyma modama!
Je v tom akorát bordel. Do Šturma to nepřinelo v POCTATĚ nic dobrého, jenom čítaře.
Stáhnul jsem si ten užasny ultrapak jenom k vuli specialky
A nemínim si to zasrat dalšim svinstvem.
Takže vás opravdu prosím: Máme to už v uvodu specialky tak už to neměnme a leťme.
Jinak všechno nejlepší všem v novém roce a hlavně bez modařu.Mrknutí

1stCL_Fucida
Lekku, na jakých konkrétních Dorách poletíme? Máš už konkrétní vybrané, nebo chceš nějaký tip na stroje, které by mohly dobře historicky štimovat?
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Lekk
Fuči myslím, že dorinky ze 44 by mohly být to prvé - výzbroj je volitelná. nicméně pokud máš nějaký hist štouch sem s nim - dám tam co libo - pokud to bude D-9.Mrknutí

606_Temp
Tak dorinky 44 jsou těma nejlepšíma ze všech těch čtyřech co tam jsou. Teď otázka, jestli je lepší, aby to historicky štymovalo, nebo jestli nechat modré užít si tento masakr Šklebící se
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
1stCL_Fucida
Historicky korektnější řešení by bylo použít D-9 1,7 ATA (těch bylo nejvíc v obodobí říjen 44 - leden 45), případně D-9 45 (těch bylo nejvíc zhruba od února do konce války). Orientačně.

D-9/44 je takovej trochu nesmyslnej (a jak správně poznamenává Tempík - nehistorickej) zmetek Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,453,394 návštěv