December 08 2025 22:23:27
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Silent Hunter V
WT_Horrido
LesniHU napsal:
WT_Horrido napsal:
No něco by na tom bylo kdyby piratstvi bylo tím primárním důvodem pro podobné věci. To ovšem není. Hlavním důvodem je zatrhnout bazarový prodej.

Kopírování softu a "ztráty" z něj jsou čistě virtuální. Nemít možnost zkopírovat neznamená automaticky volbu koupit. Ztráty v bazarovém prodeji jsou naopak velmi reálné a značné, zejména v Americe a Anglii.
To je presne ono, az na to, ze ztraty z bazaroveho prodeje jsou taky ciste virtualni. Kdyz ma nekdo moznost prodat dohranou hru za 40 babek, bude ochoten ji koupit za 60, kdyz nebude mit moznost ji prodat, da za ni jen dvacet. Zaklady kapitalismu v praxi, ktere soudruzi z Francie nevzali v uvahu.

No to je fakt, ale když oni vidí zisky řetězců které bazarový prodej zprostředkovávají ve velkém (udajně je to značné procento prodaných her), mají ty sumy o něco hmatatelněji potvrzeny účetnictvím a prostě ty peníze chtějí no. Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 04-02-2010 13:18
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
1stCL Novotny napsal:
No kdyby každej měl doma vždy jen legální demo nebo originál, nikdy by nebylo potřeby těhle "ochran". O čem se vlastně dohadujete?Mrknutí
Proboha kdo vás omezuje??
Snad vám někomu nevadí že za odvedenou práci či výrobek vám nedá zaměstnavatel-zákazník zaplaceno?! Pokud ano rád si od vás nechám za darmo také pár věcí udělat.
Neberte to jako navážení se do vás,ale jen jako příklad proč to tak je.
V podstatě natom vlastně nic není. A jak Tajpan sám říká, je to pouze otázka výběru.Mrknutí

Šklebící seŠklebící seŠklebící se to chce klid klucka. Šklebící seŠklebící seMrknutí

1.obmedzuje výrobca,lebo už nedostanem na výber. v SH2,DC,SH3,SH4 mal si na výber rôzne typy zbranových systémov, teraz už dostaneš len jeden. A plus obrovské množstvo omáčky okolo toho a bude to trvať len asi 1/2 časového obdobia. a ani funkcionalita "smečiek" nie je zaručená. a v onnline to bude stále proti AI. Takže dostávam ešte menej ako pred 5/10-timi rokmi.
2.áno mám na výber. SH4 vyšla na jar2007, Tajpanova objednávka bola uskutočnená k Vianociam 2008, za tretinu pôvodnej ceny.
tak či onak, simulátor ponoriek WW2 nemá cenu (teda pre mna ) kupovať a hrať v pôvodnej verzii. Len v modoch sa platí výjst na more. A tie budú spravené cca do roka. Ked sa niekto pohybuje 10km/hodine, naučí sa byť trpezlivý. Šklebící se

Tajpan
Ak teda má niekto odvahu a "koule", na SHIV + U-boat mision , vyšiel nový
mod

http://www.subsim...p?t=160084

Pozor, je to najnáročnejšia simulácia aká kedy bola pre WW2, Rusi to mali fakt ťažké. zatial štyri plavby a štyri krát som nabehol na míny, z toho trikrát vlastné. kuvi jedny, asi si dám externály. Šklebící se

WT_Horrido
Tajpan hraje zásadně s mody. Vybírá ty nejrealističtější podle četby knih Dan van der Vata a podle toho, že když je něco totálně nehratelné je to realistické. A podporuje tvůrce masově vyráběných simulátorů koupí po třičtvrtě roce ve výprodeji. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tajpan
1.zasada: Nikdy nekupuj čo je nové a nie je vyskúšané v praxi.
absolútne mi stačilo Empire a Ati 4870. Naštvaný a včerajšok na pracovnej porade. Šklebící se
2. ohlasy hráčov na SH4.
3.skúsenost. ked už som si kúpil SHIV tak som i vyskúšal. ked na hard, si urobím rekord 90.000 BRT na prvej patrole, a to ani nevystrelím s torpédom, tak je niečo zle. A ked si dám U-boot mission, a v 1944 natrafim na štyri nechránené tankery a posledný vybuchol zároven s tretím po druhom výstrele z 127mm kanona, tak je niečo zle. Šklebící se

Silent hunterIV len s modmi sa oplatí. A u SH5 to nebude výnimka.
Mrknutí
takže mám čas.

WT_Horrido
No ale to jsou všechno tresty za to, že si kupuješ takové uchylárny jako ATI a simulátor emerických ponorek. Úsměv

武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Schmouddle
Jako Horri, až budete mít v U-bootech ledničku, klimatizaci a až protivníkovi potopíte celou obchodní flotilu, tak se nám vysírej do Silent Service! NaštvanýŠklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
3BAP_Cassius Chaerea
Já si ve své době taky koupil SH4 v domnění, že vyfasuju nějakou "i" ponorku císařského námořnictva a budu moct honit americké letadlové lodě, no a místo toho jsem skončil na Filipínách v americké plechovce.
Po první misi, když jsem se coural s pomlácenou ponorkou zpět do přístavu a na kontě jsem měl 2xbitevní loď třídy Kongo + nějakých 10-15 obchodních lodí, tak mě admiralita za odměnu poslala do penze, protože jsem prej odřel lak přitom jak mě škrábla hlubinná puma.
Samozřejmě trochu mě to nasralo, tak jsem si to dal znovu a teď z domácí základy na Oahu. Ale opět jsem zjistil, že admiralitu ovládá nějakej vysloužilej senilní admirál z Napoleonských válek, když mě poslal hlídkovat do oblasti, která byla o 1 500km dál, než byl můj akční rádius. Tak jsem z trucu vymlátil japonský přístav na Waku a odplul zpět domů, abych byl zase poslán zpět do penze.

Tajpan
asi tak. Mrknutí
Mody takéto "potešujúce " veci už odstránili v rámci možností.
A vdaka modistom v ShIV+u-boot mision, môžete si vyskúšať omnoho viac.
znovu nemecké ponorky v Atlantiku a v Rusku, Ruské ponorky, pracuje sa na japonských, moderných po WWII, i z WWI. tiež je rozpracovaný mod na korzárske lode Nemecka, plus rorne mody na hladinové lode. je toto vela.

WT_Schmouddle
No je pravda ze mezi Vanilla a TMO je rozdíl jako prase. Kdo z vás už potopil Bungo Peteho? Já jo, naháněli jsme se dva dny, je to bastard..Úsměv
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
311_Tank
Houkam SH V release na steamu za 4 dny...

WT_Horrido
Přes Steam a jeste s UBI buzerací? To už by bylo na nějakou diagnózu :-) V Evropě je datum 5. března.
Upravil/a WT_Horrido dne 26-02-2010 20:03
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

311_Tank
Steam proc, ne asi nejrychlejsi cesta jak prijit k nepocestenejm gejmam.
Ubi buzerace nevim co je nutnost bejt pripojenej k netu ?

3IAP_Dryjo
EDIT: uplnej renonc, sorry
Upravil/a 3IAP_Dryjo dne 26-02-2010 23:01

olda Olde maly
SH3 online je v pohodě. je to trochu omodovane, ale ebz to to nejdeŠklebící se

torr
finalní trajler http://ubitv.de.u.../?vid=1181

a je vydán patch,neuvěřitelný pro hru která ješte není v prodeji,více zde
http://forums.ubi...9111035638

torr
takže SH5 je venku první dojmy jsou slušně řečeno nevalné.
A internetová ochrana nevydržela ani 24 hodin Šklebící se

Hanss
vydržela

Rufu
Hele, my to mám e v ROFu už pomalu rok.Oni to ti rusáci prodali do júesej?Vyděšený

311_Pepno
Hanss napsal:
vydržela

Nevydrzela staci se jen podivat na ty pravy stranky a stahnout to od tamtud, UBISOFT skoro u kazde hry tvrdi ze jeji ocrana nebyla prolomena klidne tyden po tom co uz byla prolomena takze na to bych moc nedůveroval, zatím jedna z nejlepsích ochran která byla u GTAIV byla prolomena za necelej den a to tvrdili ze je to neprolomitelny Vyděšený

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

10-11-2025 10:38
Den válečných veteránů 11. 11. https://www.daruj.
..ojekt/1812

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

38,781,233 návštěv