zajaczik napsal:
... můj hlavní problém je nedostatek rychlosti...
Jo u zera budeš mít vždycky nedostatek rychlosti, to je důvod proč většinou nemůžeš amíkům vnutit souboj, či ho kdykoli opustit.A to je taky důvod, proč tak rád lítám proti zerům
U F4F už to není tak markantní, tam si i amík musí dávat bacha a rychlost si fakt hlídat aby nedostal na kokos, protože pustit se do přímého dogfightu se zerem...to prostě nejde
zajaczik napsal:
Jo u zera budeš mít vždycky nedostatek rychlosti, to je důvod proč většinou nemůžeš amíkům vnutit souboj, či ho kdykoli opustit.A to je taky důvod, proč tak rád lítám proti zerům
U F4F už to není tak markantní, tam si i amík musí dávat bacha a rychlost si fakt hlídat aby nedostal na kokos, protože pustit se do přímého dogfightu se zerem...to prostě nejde
no, nevím jistě kde, ale v nějakém radiu bylo že mezi sebou měli rozšířený postup : když uvidíte zero, snažte se m u uletět ( SNAŽTE , ne uleťte )
zajaczik napsal:
:o
Jo u zera budeš mít vždycky nedostatek rychlosti, to je důvod proč většinou nemůžeš amíkům vnutit souboj, či ho kdykoli opustit.A to je taky důvod, proč tak rád lítám proti zerům:)
jj, do Zera vlezou jen chlapi.... :)))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
zajaczik napsal:
no, mě se u KI-84 ( myslím ) dávaly klapky samy :-/... ale nevím, já s ním nelétám,....
to byl Shiden
tak dík moc za radu.... můj hlavní problém je nedostatek rychlosti...
.........
už vím všecko co potřebuju v IL-ku pro zero :)
...
nevíš nic :))
pokud chceš se Zerem kroutit, pak naopak potřebuješ soupeřovi vnutit malé rychlosti, na velkých to je se Zerem bídné
a pokud chceš být se Zerem rychlý - nemá to smysl, většina nepřátel ti stejně uletí ;))
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
zajaczik napsal:
no, mě se u KI-84 ( myslím ) dávaly klapky samy :-/... ale nevím, já s ním nelétám,....
to byl Shiden
.........
už vím všecko co potřebuju v IL-ku pro zero
...
nevíš nic )
pokud chceš se Zerem kroutit, pak naopak potřebuješ soupeřovi vnutit malé rychlosti, na velkých to je se Zerem bídné
a pokud chceš být se Zerem rychlý - nemá to smysl, většina nepřátel ti stejně uletí )
odzkoušeno
tak při 350 ještě když dám klapky na combat... to co jsem zjistil díky Jp- tak se fakt hodí... už 2x sem totálně odpadnul.... to se mi dlouho nestalo... aičku uniknu pokaždé 1 a tím samým manévrem.... dám combat, max výkon a táhnu k sobě.... on sem mě snaží trefit ale mám "ostřejší" zatáčku,.... ale jistě, že ještě hodně nevím, ale já psal že co potřebuju, jako já,....
zajaczik napsal:
to byl Shiden
.........
už vím všecko co potřebuju v IL-ku pro zero :)
...
nevíš nic :))
a pokud chceš být se Zerem rychlý - nemá to smysl, většina nepřátel ti stejně uletí ;))
odzkoušeno :D
tak při 350 ještě když dám klapky na combat... to co jsem zjistil díky Jp- tak se fakt hodí... už 2x sem totálně odpadnul.... to se mi dlouho nestalo... aičku uniknu pokaždé 1 a tím samým manévrem.... dám combat, max výkon a táhnu k sobě.... on sem mě snaží trefit ale mám "ostřejší" zatáčku,.... ale jistě, že ještě hodně nevím, ale já psal že co potřebuju, jako já,.... :D
jsi ve stádiu, kdy si myslíš, že to už relativně umíš - začni chodit na servery
uvidíš, že tam to bude úplně o něčem jiném (ač za to budeš tahat jako kráva, stejnak bude soupeř kroutit líp :DDD /to není výsměch, to je jen takové povzdychnutí, pamatuji blahé paměti Zvířátka, jak se kasal, kolik sundá offline letadel a pak na onlinu ..... :) )
jinak těch 350 .... nechci ti tu moc nahlas radit, nepřítel naslouchá :DD
tak tedy příteli, zkus na 365,3 km/h naklopit Zero tak, aby horní příčka rámu kabiny byla dva palce (křeččí) nad horizontem, o dva křeččí chlupy vyšlápnout směrovku do levé strany (zásadně se točí doprava!!) a pak dát knipl až na břicho
trim na neutrál
bez klapek
a pak nám spolubojovníkům pověz, co jsi zjistil
ale bacha, jen nám, ne těm červeným prašivcům :))
zajaczik napsal:
to byl Shiden
.........
už vím všecko co potřebuju v IL-ku pro zero
...
nevíš nic )
a pokud chceš být se Zerem rychlý - nemá to smysl, většina nepřátel ti stejně uletí )
odzkoušeno
tak při 350 ještě když dám klapky na combat... to co jsem zjistil díky Jp- tak se fakt hodí... už 2x sem totálně odpadnul.... to se mi dlouho nestalo... aičku uniknu pokaždé 1 a tím samým manévrem.... dám combat, max výkon a táhnu k sobě.... on sem mě snaží trefit ale mám "ostřejší" zatáčku,.... ale jistě, že ještě hodně nevím, ale já psal že co potřebuju, jako já,....
jsi ve stádiu, kdy si myslíš, že to už relativně umíš - začni chodit na servery
uvidíš, že tam to bude úplně o něčem jiném (ač za to budeš tahat jako kráva, stejnak bude soupeř kroutit líp DD /to není výsměch, to je jen takové povzdychnutí, pamatuji blahé paměti Zvířátka, jak se kasal, kolik sundá offline letadel a pak na onlinu ..... )
jinak těch 350 .... nechci ti tu moc nahlas radit, nepřítel naslouchá D
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.