WT_Ded_ROF_24/7 - diskuse
|
LEON_CZ |
Přidané 15-02-2010 20:42
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
Strašně rád bych našel nějaký server, kde by se střídaly mapy po 10-ti minutách (jako náhrada za chybějící DigFight multiplayer) a chodili by tam slušní hráči. Dnes po čtyřech hodinách tréninku na ruském CoCoSu se mi chce blít Na USA serveru ToW jsem byl dřív nadšený z gentlemantského chování, hráči psali za sestřel SALUTE, pokud se člověku zadřel motor tak si ho při plachtění nikdo nevšímal a naopak si soupeři v chatu psali, že jsi bez motoru aby po Tobě nikdo nevystřelil a kdo byl viděný jak vulchuje, hned se na něj snesla vlna kritiky. Na CoCoSu člověk jednou sestřelí nějakého ruského =soudruha=, ten mu začne psát v azbuce IDIOTE!!! PŘÍŠTĚ ZEMŘEŠ!!! ZAŘÍDÍM TI TU BAN!!! a dokonce se to postižené individuum příští hru přihlásí za Tvoji stranu a bez studu Tě ze zadu sestřelí jako vlastního A ostatní soudruzi se tomu jenom smějí XAXAXA... |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 15-02-2010 20:53
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
GAGAGA!
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 16-02-2010 09:07
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
LC_LEON_CZ napsal:
Strašně rád bych našel nějaký server, kde by se střídaly mapy po 10-ti minutách (jako náhrada za chybějící DigFight multiplayer) a chodili by tam slušní hráči. Dnes po čtyřech hodinách tréninku na ruském CoCoSu se mi chce blít Na USA serveru ToW jsem byl dřív nadšený z gentlemantského chování, hráči psali za sestřel SALUTE, pokud se člověku zadřel motor tak si ho při plachtění nikdo nevšímal a naopak si soupeři v chatu psali, že jsi bez motoru aby po Tobě nikdo nevystřelil a kdo byl viděný jak vulchuje, hned se na něj snesla vlna kritiky. Na CoCoSu člověk jednou sestřelí nějakého ruského =soudruha=, ten mu začne psát v azbuce IDIOTE!!! PŘÍŠTĚ ZEMŘEŠ!!! ZAŘÍDÍM TI TU BAN!!! a dokonce se to postižené individuum příští hru přihlásí za Tvoji stranu a bez studu Tě ze zadu sestřelí jako vlastního A ostatní soudruzi se tomu jenom smějí XAXAXA...
Jé to mi něco připomělo.
Na CoCoSu se mi několikrát stalo že nás na Dr.I letělo o dva-tři míň a jistej "soudruh" se pokaždé přihlásil na naší stranu a při setkání s Camelma to bleskurychle rosekal o zem a vesele se tomu smál. Člověk tam zůstal najednou sám a už to bylo jasný . No po pár kolech sem si říkal že ho brzo sejmu asi sám hned při startu. Naštěstí začlo přicházet spousta lida a už se tam neukázal.
Je fakt že osazenstvo jistejch serverů je poslední dobou někde mimo. Jenže to by ten slušnej server musel být pod heslem. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 16-02-2010 12:56
|
Uživatel
|
Je fakt, že někteří soudruzi (přestože mají chování řeznickýho psa) lítat umějí. Proto mě překvapuje, že mají ,,esa" toto chování zapotřebí...
Včera jsme letěli tři na Dr.1 proti pěti Camelům. Trochu jsem se opozdil, protože jsem cestou nabíral výšku a než jsem doletěl na bojiště, nezbylo z těch pěti Camelů nic. Moc pěkný. Na těch Fokkerech byli piloti s =FX= a =FB= před jménem. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 16-02-2010 13:29
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Asi to budou lidi co si nehrají, ale realizují se...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 16-02-2010 18:55
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
|
=FB= Flying Barans - ve šturmu asi nejlepší ruská letka, a jak to tak vypadá, v ROF taky |
|
|
|
Vilik |
Přidané 17-02-2010 12:11
|
Uživatel
Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
Jo ze začátku je to na mulťáku vždy samej slušňák a gentleman. Ale pak se ta hra rozšíří, přilezou tam děcka a blbečci zakomplexovaný a jde to s celou hrou do háje. |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 17-02-2010 13:06
|
Uživatel
|
no ono se to hodně pročistí, protože když pak přijdou esa, tak děcka a blbečci zakomplexovaný dostanou na prdel a nechaj toho...Alespoň ve šturmu tak +- platí.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
Vilik |
Přidané 17-02-2010 13:42
|
Uživatel
Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
WT_Schmouddle napsal:
no ono se to hodně pročistí, protože když pak přijdou esa, tak děcka a blbečci zakomplexovaný dostanou na prdel a nechaj toho...Alespoň ve šturmu tak +- platí.
To je sice pravda. Ale pak se z těch zakomplexovanejch blbců stanou blbci iniciativní, který to začnou prznit hackama. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 17-02-2010 14:32
|
Uživatel
|
WT_Schmouddle napsal:
Na CoCoSu se bohužel jako dobytci chovají většinou právě ta ruská esa, aspoň takovou zkušenost mám |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 17-02-2010 15:45
|
Uživatel
|
Možná že berou CoCoS jako svoje domácí hřiště,kde platí jejich pravidla. Pár lidí z =FB= znám, třeba Vikse a jsou to slušní lidé.
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 17-02-2010 17:56
|
Diskutující
|
WT_Schmouddle napsal:
Možná že berou CoCoS jako svoje domácí hřiště,kde platí jejich pravidla. Pár lidí z =FB= znám, třeba Vikse a jsou to slušní lidé.
Což by vlastně znamenalo jedině " Poletuj tu a dělej terč, jediný na co máš právo je držet hubu a krok!!".
Hele je to jako všude, slušňáka najdeš všude stejně tak grázla. Je to tak i u =FB= stejně tak v ROS a podobně. |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 17-02-2010 21:15
|
Fusioner
|
No ale rusové jsou rusové
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 18-02-2010 18:42
|
Uživatel
|
Už asi druhý den je WT server kouslej na nějaké misi Aerodrome Attack a kope to zpět do MainScreenu... |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 18-02-2010 19:55
|
Fusioner
|
Má pravdu ten chlapec.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 18-02-2010 20:11
|
Diskutující
|
Proč mám pocit že to nebude hostem(serverem), ale tim zas****m mateřským serverem v rusku. Já když hostuju a vypadne spojení na něj tak se zbortí hra a nejde jinak než natvrdo vypnout. A přitom když to hodí hlášku že není spojení s jejich serverem tak se na TS stále kecá a tudíž problém u mne není. Je to na pikaču |
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 18-02-2010 20:17
|
Uživatel
|
SIM thread unhandled nebo tak neco. Za kazdy pad serveru sem napisu "Mrdat RoF DS server", ano?
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 18-02-2010 21:54
|
Uživatel
|
1stCL Novotny napsal:
Proč mám pocit že to nebude hostem(serverem), ale tim zas****m mateřským serverem v rusku. Já když hostuju a vypadne spojení na něj tak se zbortí hra a nejde jinak než natvrdo vypnout. A přitom když to hodí hlášku že není spojení s jejich serverem tak se na TS stále kecá a tudíž problém u mne není. Je to na pikaču
Zní to logicky, ale to by se pak kously všechny servery, co jsou právě on-line, ne? Za večer projdu několik serverů (ono jich tam mnoho není), ale všechny jsou téměř vždy funkční, zámrzy registruju spíš na ,,našem" WT. Tu a tam zamrzne třeba i CoCoS, to pak ukazuje běžící misi s jedním hráčem, ale do 5-ti minut to bývá zas zprovozněné. Je fakt, že když jsem začánal lítat RoF zpočátku, tak mě kopalo do MainScreenu většinu serverů a měl jsem problémy najít nějaký funkční, ale to se posledních několik měsíců rapidně zlepšilo. Tedy až na WT server. Je to záhada...
Upravil/a LEON_CZ dne 18-02-2010 21:58
|
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 26-02-2010 18:40
|
Uživatel
|
WT server už nějakou dobu kope zpět do mainscreenu, asi je tam cosi kouslé. I když tentokrát status serveru je zelený. Kopněte pls někdo do té bedny pod stolem, ať se to zas rozjede, dík |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 26-02-2010 20:07
|
Fusioner
|
Server byl nahozen včera večer a už to zase nejede? OMG
武士は振り返らない