311_BleskovejPodrs napsal:
My jsme tuhle na Zeke vs Wildcat honili v divokých kočkách jednoho křečka v zeru až v 35000ft...říkal nám že mu to tam už nebude hořet a ono hořelo
to chudák japonskej křeček se musel obětovat, aby těm zaostalejm Američanům ukázal i místa, která u křečků už znali leta...
:))
jinak jsem měl snahu toto vlákno nezahlcovat vyloženě OT příspěvkama, ale jak vidno k serveru tu zatím žádné další příspěvky nejsou, tak ať to tu aspoň trošku žije ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Hoper napsal:
to chudák japonskej křeček se musel obětovat, aby těm zaostalejm Američanům ukázal i místa, která u křečků už znali leta...
)
jinak jsem měl snahu toto vlákno nezahlcovat vyloženě OT příspěvkama, ale jak vidno k serveru tu zatím žádné další příspěvky nejsou, tak ať to tu aspoň trošku žije
No měl bych to tu trošku pročistit, ale zatím na to nemám sílu, 12 hod v práci a pak ještě makám jako kopáč, a po tomhle už na nic nemám sílu ani chuť.
nečisti, pokud budeš čistit, tak tohle vlákno upadne v zapomnění ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
No po nějaké době jsem dospěl k názoru že by bylo záhodno provést malý upgrade v komunikačních prostředcích na DF serveru.
Tak že od minulého týdne máme souběžně s původním spuštěn i nový TS server verze TS3, původní TeamSpeak2 bude zastaven nejpozději 1.9.2010.
Adresa nového TS je gz1lbfree.net číslo portu je 9987
Upravil/a 57_OTU_Ford dne 02-08-2010 03:56
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.