Superpack C6, Ultrapack...a další...
|
j4ck41 |
Přidané 14-07-2009 09:49
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
Tajpan napsal: ... Alebo že pri použití AOC musíš mať motor 2-3 minúty dať na volnobeh a čakať nech sa zohreje ( po včerajšom novom rýchlostnom rekorde v počte zvulšovaní za minútu,) pochybujem ....
Tajpane kontrolni: tobe se to povedlo zkurvit studenej motor? My jsme pri aktivnim AOC zkouseli klasiku ze Sturma -> hned po narozeni nahodit motor, dat plnej a do vzduchu a navic jeste s otevrenych chladicem ... chvilku to psalo varovani ze Engine underheat (nebo jak) ale po chvilce se masina zahrala a nezdalo se ze by obejiti predehrivaci procedury melo nejaky vliv |
|
|
|
1stCL_pbarry |
Přidané 14-07-2009 09:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1688
Založený: 30.09.05
|
No panove, Valec je jeden z nejlepsich pilotu nasi sceny, kterej navic pravidelne lita, takze mi takove navazeni do nej neprijde vhodne. Nerikam ze snim souhlasim. Kdyz porovnam radovy motory u 109, spitu, Jaku a LaGGu tak Bf je skutečně nejslabší.
U Lavocek bude zrejmne nejaké hajaja s paskovanim munice. Zazil jsem nekolik letu kdy mi befko v zamerovaci vydrzelo hroznou naloz z loavockina, na druhou stranu, kdyz sedim v befku rovna se jakykoli zasah do kridla poskozeni.
Zrejmě se tu bude jednat jako ve vetsine pripadu o subjektivitu, ztratu packetu a podobne
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 14-07-2009 11:37
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
XXX_Dazz napsal:
Hoši mrkněte na DS Spit_vs_109_mod (je v HL) mají nastaveno 80 pilotů. Špičkově jsem tam už zažil několikrát přes 75 a vše celkem v poho jelo. Na lance umístěný DS by těch 80 musel dát v pohodě, horší by to bylo na straně klientů s méně výkonnými PC.
HOPER na pořádnou lanku bych samozřejmě dojel ;)
jasně, Zeke to samé (vídám tam k šedesátce lidí)
jen bych rád vyzkoušel, jestli je lanka "lepší" nebo stejná vzhledem k těm starším PC...
a vojín Kefalín, čo také pod pojmom "pořádnou lanku" si mám vybaviť ? :DDD (stačí jedno blbý éro v planesetu a už to můžeš shodit, že to není pořádná lanka ;) )
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 14-07-2009 11:50
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
Podle mého názoru je nejlepší cesta jakým by se měly ubírat patche zvýšení reálnosti létání. Tzn. zvýšit působení sil, které na letadlo působí (krouťák motoru atd). a pak zvýšit efekty géček, aby člověk nemohl řezat jednu utaženou za druhou. V tomhle případě mi přijde třeba dobře, že se ve spitu uspáváš skoro hned.
PS: MK_Dazz ...no comment
Upravil/a 3IAP_Sasa dne 14-07-2009 12:05
|
|
|
|
Hoper |
Přidané 14-07-2009 11:54
|
Fusioner
|
1stCL_pbarry napsal:
No panove, Valec je jeden z nejlepsich pilotu nasi sceny, kterej navic pravidelne lita, takze mi takove navazeni do nej neprijde vhodne. Nerikam ze snim souhlasim. Kdyz porovnam radovy motory u 109, spitu, Jaku a LaGGu tak Bf je skutečně nejslabší.
U Lavocek bude zrejmne nejaké hajaja s paskovanim munice. Zazil jsem nekolik letu kdy mi befko v zamerovaci vydrzelo hroznou naloz z loavockina, na druhou stranu, kdyz sedim v befku rovna se jakykoli zasah do kridla poskozeni.
Zrejmě se tu bude jednat jako ve vetsine pripadu o subjektivitu, ztratu packetu a podobne :)
mno já si říkal, že Valec není jen tak nějakej jouda a proto mne zarazilo, co psal o Tajpim. Pokud daného děsného remcala nezná a myslí si, že brečí, protože lítá za 14 dní týden, tak mu ten jeho "úsudek" musí někdo opravit ;)
a ten poslední odstavec by se měl někde vystavit :))
|
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 14-07-2009 12:09
|
Rozkoukaný
|
Hoper napsal:
mno já si říkal, že Valec není jen tak nějakej jouda a proto mne zarazilo, co psal o Tajpim. Pokud daného děsného remcala nezná a myslí si, že brečí, protože lítá za 14 dní týden, tak mu ten jeho "úsudek" musí někdo opravit
No myslím, že Válec ví úplně přesně o koho jde.
A BTW jak chceš označit rýpání do věcí, které se ti nelíbí,přímo se tě týkají a nesouhlasíš s nimi? Nebylo by synonymum "stěžování"? |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 14-07-2009 12:41
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
Uz zas? OMG Tajpane, bez se okamzite obesit! Rusaci te nemaj radi |
|
|
|
Hoper |
Přidané 14-07-2009 12:49
|
Fusioner
|
téma Valec vs Tajpan z bezpečnostních důvodů opouštím :))
|
|
|
|
XXX_Dazz |
Přidané 14-07-2009 13:01
|
Uživatel
Příspěvek: 1411
|
3IAP_Sasa napsal:
Hoper napsal:
mno já si říkal, že Valec není jen tak nějakej jouda a proto mne zarazilo, co psal o Tajpim. Pokud daného děsného remcala nezná a myslí si, že brečí, protože lítá za 14 dní týden, tak mu ten jeho "úsudek" musí někdo opravit
No myslím, že Válec ví úplně přesně o koho jde.
A BTW jak chceš označit rýpání do věcí, které se ti nelíbí,přímo se tě týkají a nesouhlasíš s nimi? Nebylo by synonymum "stěžování"?
Hlavní je si na založit vlastní vlákno s patřičným topicem a předem ho umístit do žumpy |
|
|
|
Netto |
Přidané 14-07-2009 19:38
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 148
Založený: 14.07.09
|
Zdravim.. potřebuju poradit 46ku mam asi pul roku předtim sem měl jenom FB+AEP+PF ale chtěl sem si dávat mody tak sem koupil 46ku pak sem stáhnul ten soundmod a nato UI 1.1 to šlo v pohodě ale včera když sem stáhnul Ultrapack 1.7 full tak sem si znova radši nainstaloval 46ku a na čistou sem nainstaloval Ultrapack ale když to chci spustit tak se mi to vubec nespustí (ten šturm s UP ) nevite co je blbě? nemám tam předtim nainstalovat soundmod? pls poradtě |
|
|
|
606_Temp |
Přidané 14-07-2009 20:35
|
Stařešina
Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
Zkus nejdřív nainstalovat na tu čistou instalaci šturma patch 4.08 a až pak ten ultimate.
Já to teď tak udšělal a jede to jak má. Moc jsem to teda ezkoušel, ale není upravena účinost zbraní? Nějak víc teď letadla kolem doslova vybuchují. teda dal jsem jen jeden offline test jen abych věděl, jestli to šlape.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
|
|
|
Netto |
Přidané 14-07-2009 20:41
|
Rozkoukaný
|
já právě když na instaluju 46ku tak už to mam verzi 4.8m |
|
|
|
Netto |
Přidané 14-07-2009 20:52
|
Rozkoukaný
|
a neni možný že sem udělal nějakou chybu v tom mod enableru? sem teda moc nevěděl jak to přesně v tom mam instalovat tak sem aktivoval všechno najednou... jo a když sem měl eště UI 1.1 a dostahnul se mi ten ultrapack tak sem vymazal ze složky šturma MODS a FILES a pak se tam hodil ten extrahovanej ultrapack postupně sem to všechno aktivoval a šturm se mi normal spustil sice za menši dobu ale spustil a měl sem to tam ale když sem chtěl letět v QMB tak myslim a 100 procentech mi to hodilo chybu a nevyděl sem ani kokpit a pak se přeinstaloval šturm a už mi to nešlo vubec to bylo to co se psal předtim |
|
|
|
3BAP_Plooskie |
Přidané 15-07-2009 10:55
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 334
|
hmm ... tak jste mě natěšili, že jsem se jal to stahovat. Bohužel všechny uvedené odkazy jsou buď nefunkční, nebo je tam jen nějaký 230-megový soubor, který po stažení hlásí chybu při rozbalování ...
Dokonce ani Googlem jsem nic nevygůglil ... |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 15-07-2009 10:58
|
Rozkoukaný
|
mně to pro změnu stáhlo 700mb a taky to nejede |