FouET napsal:
Ať si kecaj, kritizovat umí každej. Dneska sem si udělal první zářez na kniplu a bylo to právě na AH. Díky, že pro nás tenhle server děláte.
Až těch zářezů uděláš o něco více, tak si uvědomíš, že najednou i tvé požadavky na ty servery budou růst. Že od nich chceš tak nějak víc, než jen "pár lidí letící někde v něčem".
Fajlow napsal na plnou hubu to, co si jistě hodně lidí myslí - jak to na ně působí. Tím nechci tón, kterým to podal, obhajovat, ale pochopitelné to je. Bojkot AH mi přijde jako teatrální gesto, které by sice možná bylo realizovatelné a třeba i účinné - jenže na druhou stranu je dětinské to řešit tímhle způsobem.
Neco vic nez dalsi mapa Nemecko proti nekomu?
Fajlow si hlavne spletl dobrovolnou sbirku s kupovanim rozhodovaciho prava.
Pro mě osobně byly AH nejatraktivnější možná tak před pěti roky - map sice málo, ale takové nějaké osobitější - byly prostě "áháčkové". Dnes je tam značné množství "nic moc" kousků.
Ta osobitost nebyla mapami, tu znicil postupny odchod organizavanych pilotu na letkove teamspeaky a vzrustajici navstevnost ze zahranici.
Jsem si docela jistý, kdyby se 5 - 10 těch nepopulárních map odstranilo, že by popularita serveru vzrostla.
Takhle zkonstruovana veta je tak nejak automaticky pravdiva .
BP_Rufu napsal:
Fajlowe to snad nemyslíš vážně.Už to tu bylo psáno,bylo to dobrovolné .Navíc všichni ti experti co tu píšou ,podívejte se večer na Xfire s plným výpisem servrů.Uvidíte tam ten nic moc servr AH.Do obsazenosti max na 3 místě.I když je blbý že zřejmě momentálně admin nelétá na svém servru víc jak 1 za měsíc.
Pokud vim tak se v prvni rade resi japonsko na AH - tedy, to ze v dobe kdy tam je ,je navstevnost serveru tretinova. A ve chvil kdy se tu nekdo ozve tak je adminy dost arogantne odbyt protoze si dovolil kritizivat jejich server (navic opravnene). Navic vetsina pacificich map neni nic moc, a imho prijdou odflakle zpracovane.
Mozna jsem prilis zaujatej protoze se radim mezi to pocetno uskupinu lidi ktera pri prehozeni mapy na japonsko rovno odchazi.
Reseni je dle meho ve vyhazeni podivnych map jako pacific islands a zkraseni dylky tvrvani jednotlivych pacifickych map (pokud to jde slektivne jen na ne) protoze mapa se malokdy poradi otocit z nduvodu nedostatku lidi...
K navstevnosti asi tolik,na NOVU take v prumeru kouka nejvic lidi a neznamena to ani v nejmensim ze by vytvarela kvalitni program...
edit: to lesni hu: jo nemecko proti nekomu by bylo idelani...
Upravil/a 1stCL_BlueL dne 25-05-2009 00:45
Fajlow si hlavne spletl dobrovolnou sbirku s kupovanim rozhodovaciho prava.
možná jsi to pochopil špatně. Možná jsem to napsal špatně já,ale když se mi několik desítek lidí složí na server, tak bych se minimálně ze slušnosti mohl snažit vystupovat před těma lidma alespoň trochu seriozně a snažil se jim vyjít alespoň trochu vstříc. Neříkám, že se Enty nebo někdo špatně stará o svuj server, ale sere mě, že odmítá(ají) jakoukoliv diskuzi. Ano, když někdo napíše, že váš server je super, je to sice pěkné, ale co z toho? Když vám skupina lidí, co na ten server chodí již pár let a řekne svuj názor, tak ho pošlete do prdele, protože moc držkuje. Tak kde to jsme? Absurdistán?
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 25-05-2009 00:51
LesniHU napsal:
Neco vic nez dalsi mapa Nemecko proti nekomu?
Válčení proti Německu je obecně v těchto končinách nejpopulárnější, ale v principu to třeba pro mě nezbytné není. Nějaký ten Pacifik mi kdysi přišel jako zajímavé zpestření. Osobně mi jde o mapy, ze kterých mizí na ráz více než polovina lidí, často i 3/4. Ty jsou po většinou zcela objektivně špatné. "USA/SSSR 1947", "Torch" "to konkrétní Japonsko, kvůli kterému tohle vzniklo"...
Když už jsme u toho Japonska, tak mě z neznámého důvodu hodně baví Wake a naopak příšerně nudí Midway, ale sám jsem nezjistil proč, taky se mi nezamlouvají mapy "Kobra D-2 vs. A6M" a také F4U vs Ki-84 "only"
Hehe ... zcela seriozní vlákno se změnilo v parlamentní štěkanici
Navrhuji zamknout
těm, kterým bylo vlákno původně určeno už sem stejně nevkročí, páč mají obavy o své bábovičky
Edit: navrhuji založit nové vlákno, tentokrát zcela konkrétní s výpisem map a připomínkama k nim. V případě, že jej admini budou ignorovat (což je pravděpodobné) zašlou se jim připomínky e-mailem a pokud se nedočkáme odezvy tak se nic nestane, život půjde dál a AH tady bude stále s námi, ve stejné kvalitě (možná si o některych lidech poopravíme mínění). Upravil/a XXX_Dazz dne 25-05-2009 07:47
Heleďte se vy rýpalové , já všechny připomínky akceptoval a i některé mapy odstranil. Jediný co mě nasralo, byl ten bojkot. Čas který věnuju serveru bych mohl klidně věnovat rodině, tak o tom popřemýšlejte. To že některý mapy jsou ..... vím i já, ale to musí akceptovat autor. Já se u svojich map ničemu nebráním. Kapišto. Tak mě neserte.
Popravdě řečeno, když se u nás takhle někdo začne navážet do map, tak mám jen jednu otázku. Která konkrétní mapa a proč? Ve finále se často ukáže, že mapa je zavrženíhodná, jen že kritikovi chybý jeho oblíbený typ stroje. Napsat .....a dobrovolně mapy buď předělal a nebo odstranil. Je post úplně na draka. To je jako když s váma manželka přestane mluvit, neřekne proč a čaká, že se omluvíte. Za co? Já se třeba omluvím, za něco o čem ještě vůbec neví. A za snahu jsem ještě ve větším prů..ru. Zrovna tak, je každý autor přesvědčen, že jeho mapy jsou skvělé a dokonalé, ( protože jiné by samozřejmě do oběhu nevypustil) jen to osazenstvo je furt s něčím nespokojené a ve finále se stejně nikomu nezavděčíš. Takže založte nové vlákno, kam budete uveřejňovat příspěvky pouze s konkrétními mapami a konrétními návrhy oprav případně zdůvodněními proč mapu vyhodit a pak máte jistou šanci, že se tím někdo konkrétní bude zabývat. Také budete překvapeni jak rozdílné a navzájem si odporující mohou být vaše požadavky na určitou mapu. Konkrétní osobou nemyslím Entyho, který vaše pseudo rady typu oprav to, neřeknu co, trpělivě dekoduje a snaží se jim vyhovět. Konkrétní osobou myslím toho pána, co už tu jednou byl a nemýlým li se konkrétně se vyjádřil o všech radách a poradách.
Pripájam sa k Tyrlovi. Konkrétna mapa, konkrétne návrhy a samostatné vlákno.
A k tomu Krakenovi. Po minulej vyššie spomínanej diskusii, upravil minimálne tri mapy, v jednej pacifickej upravil postavenia lodí po nátlaku červených, v druhej pacifickej ( strieľanie krocanov ? ) upravil steľbu flakov lodí, aby bola hrateľnejšia, v nórskej mape ( tirpitz ) oravil postavenie lode po nátlaku čevených, vytvoril jednu samostanú mapu z roku 44 pre súboj La7 vs FW 190 A8 nakoľko Pájovi chýbala a zrejme urobil aj iné zmeny , ktoré som si ani nepovšimol. Takže kecy že nepočúva a pod. nie sú na mieste. Počúva ale nie všeobecne, konkrétne návrhy s konkrétnym popisom prečo to zmeniť.
Tak třeba konkrétně Torch sám patřím mezi lidi co to lítají ale je smutný že když na mapě předtím je 50 lidí naskočí Torch a zbyde nás tam 15 a to ještě jen někdy a možná.I to o čemsi svědčí .A zrovna této mapě nejvíc škodí ten jev na kterej nadávají skoro všichni a to že se chybějící letadla nahrazují jinýma viz nahrazovat D520 Laggem .
A ještě jedna věc co ale kazí zážitek na X mapách a to jsou test ranveje ale to se týká všeobecně všech map.Tak stačí takové připomínky?Řekl bych že dost konstruktivní.
Keď sme pri konkrétnostiach tak ma jedna napadá. A práve ohľadne umelých dráh.
Tie veľmi vhodne riešia chýbajúce letiská a sú práve vhodne na "skrátenie" vzdialenosti medzi letiskom a cieľom prípadne bojovou oblasťou aj keď ja osobne som za "navigačné" lety
Len by bolo vhodné doplniť po vzore Zeke jednu dráhu hneď vedľa tej hlavnej na rodenie pre potreby pristávania. Napr na jednej mape z Pacifiku, myslím, že je to Peleliu sa rodia Zeke veďľa dvoch miest kde sú H8K a väčšina modrých sa rodí práve na tej umelej dráhe. Pristávanie je tam teda adrenalinová záležitosť.
Najbližšie "prírodné" letisko je až práve na juhu tak o 4-5 sektorov. Doplniť ten prístav o letisko pre potreby pristávania a označiť ho povedzme svetlom by zjeenodušilo prevázdku na tomto letisku.
Taktiež tie umelé dráhy určené na rodenie by mohli byť rozšírené o aspoň dve vedľa seba, aby pri "presýtení" nedochádzalo k zbytočním friendly killom. Jedna dráha sa vhodne uživí na coopkach ala AFW, ale na DF kde je rodenie náhodný proces je to dosť dramatikuš.
A otázočka mimo tému. Uvažuje sa s prechodom AH na 4.09? Najmä kôli možnosti doplniť mapset o také krásy ako Slovensko, Slovinsko, Odesa či Kanál
XXX_Dazz napsal:
Jj na BP server se už delší dobu chystám páč tam jsou mapy úplně na p..... ale tuhle diskusi přesuneme raději na jejich diskusi, že
BP majú svoju osobytú atmosféru, mapy sú typické pre BP, ja by som na nich nič nemenil. Znamenalo by to zánik osobytosti tohto servra.
Napr. sa mi páči mapa, kde BF109F4 lietajú proti Jak9 a MiG3U. Myslím, že sú to Hrady.
Upravil/a 3BAP_Bugs dne 25-05-2009 11:13
Já Krakena nijak nehaním. Má na svědomí asi 70% map a on si s nimi musí naložit dle svého uvážení. Jen díky němu jsou mapy na 99% dle skutečnosti (technika).
Ale fakt, založte vlákno, tam dejte problémové mapy a k nim připomínky. Jen se držte jasně definovaných problémů a neudělejte z toho bordel. To se už jen od pohledu na to autor mapy vykašle. Jasná připomínka a bez zbytečné omáčky okolo od kohokoliv. Pak se třeba dobrá připomínka ztratí.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.