November 22 2024 13:26:58
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Unified Installer version 1.1
XXX_Dazz
Jsem "Kotas" mám dotaz ...

už s úspěchem používám UI 1.1.1, teď jsem chtěl doinstalit nějaké starší mody konkrétně http://allaircraf...php?t=1452, které si vyžadují zápis do filelist.txt který však v kořenovém adresáři nemám a zjevně ho tam ani s UI 1.1.1 nepotřebuji.
Co s tím je nějaký jiný způsob instalace, a nebo mám postupovat podle návodu a filelist.txt založit ???

1stCL_Fucida
Mělo by stačit ty soubory umístit na správnou úroveň v rámci adresářové struktury..a je to. Filelist už by určitě neměl být potřeba.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

606_hayes
ja mam zase iny dtaz, kedze ma celkom hneva ze nove cockpity su o dost viac narocne na moj PC ako tie stare ci by bolo mozne prehadzat skiny cockpitov v UI1.1.1. za stare tak aby mi na to CRT2 nepapuloval a pustil ma na server, pretoze neni mozne aby som v A-20 bez zmeneneho skinu kabiny mal 30fps a v spitovi ktoremu cockpit zmenili mi to klesne na 9, ta ista mapa ten isty cas ten isty pocet ludi.....proste osm len po lete s A-20 presedlal do Spit Vb

http://606.klikej.org/news.php
Hoper
pokud bys "odzálohoval" ty adresáře s kokpitama, nebral by je pak automaticky z orig sfs ? (čiliž bys nemusel nic překopírovávat)
ale to se ptám ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

MIKI
a zas to isté. Na AAA som sa zaregistroval pod novím menom aj heslom. Všetko v pohode. Po kliknutí na Log in- nič. Ani nevypisuje chybné meno alebo heslo,jednoducho ma to neprihlási. Hodí ma to na úvodnú stranu ale stále neprihláseného. Čo s tým?

Noram
poslední dobou mám stejný problém jako MIKI , ikdyž si požádám o nové heslo a to aktivuji , tak po vypsání jsem taky nepřihlášený Šklebící se je to nějaký rozbitý

http://noram.youaremighty.com/
L382_Conan
Kdo to ví .........
Po reinstalaci OS a Šturmovika pomocí UI AAA1.1 mi nechodí Switcher. Před reinstalací chodil bez závad. Pouze vyhodí hlášku : Správná inicializace aplikace (0xc0000135) se nezdařila, ... Sice mohu přepínat verze pomocí dávkových souborů, ale 6 ikonek zbytečně zabírá místo,atd.
Díky, čau

Noram
potřebuješ Microsoft .NET Framework z windows update minimálně verzi 2.0 jestli se nepletu

http://noram.youaremighty.com/
L382_Conan
Ano, díky, pomohlo to. Čau

MIKI
podarilo sa už niekomu nové prihlásenie na AAA ?

fousX
nemám s tím žádný problém

MIKI
pred časom som nemal ani ja. Ale zrazu to nejde.

Tajpan
ani mne, tak som požiadal o nové heslo, a je to ok.

MIKI
tento pokus som už absolvoval. Nové heslo,-login a nič.

313_Vity
Zdar,rozchodil jste nekdo na ui1,1,1 mouse 6dof?
Smutný

Strangy
Vity napsal:
Zdar,rozchodil jste nekdo na ui1,1,1 mouse 6dof?
Smutný

Jo funguje, ve složce "mods" je složka (nevím přesně jak se jmenuje) ale je tam 6dof v názvu a vní je několik souborů . Ty jsem smazal a nahradil třemi soubory pro 6dof mause. A funguje to parádně...Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,797 návštěv