November 06 2025 15:26:54
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kooperační mise
 Vytisknout diskuzi
DOGFLIGHT/COOP......PACIFICKÁ MELA
3BAP_Plooskie
BTW: na první straně je pořád "... nejraději bych použil termín 30.11. ve 21.00 ..." - už to teda platí napevno, jo ?

312_HeRa
F4U-1C

312raf.com
57thMH_Edison
plooskie napsal:
BTW: na první straně je pořád "... nejraději bych použil termín 30.11. ve 21.00 ..." - už to teda platí napevno, jo ?

ANO PLATÍ TERMÍN 30.11.05 VE 21:00
RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

falkon
VGR_Ghost napsal:
No pánové, moje účast je zpochybněna. Moje připojení má moc slabý upload a AH speciáll TS je nastaven na speex 12.7, což mi to nepobírá. Na našem TS máme nastaven Speex 7.2 a slyším tam krásně všechno, bez nějakých výpadků. Mám strach, aby se neopakoval debakl z minula, kdy jsem to odletěl bez TS. Bylo by nějak technicky možné udělat na speciálu i nějaké místnosti s nižší kvalitou? Zkoušel jsem tam místnost 7.2kbit, ale i ona má nastavený Speex 12.3. Díky

Ghost, uz je to opravene, plus pridane dalsie miestnosti s 5,2 kBit codecom, takze je z coho vyberat :yes:

Len na vysvetlenie: to poprehadzovanie codecov nastane vzdy tusim po vypadku servera - po restarte TS. Vtedy zdedia subkanaly codec od svojich nadradenych kanalov.

P.S.: A este jedna "fiicurka" - priamo v TS si mozes obmedzit bandwith, ktory TS vyuziva. Settings -> Options -> Bandwith
Codec samozrejme pomaha, ale ak ti zacnu naraz kecat viacery ludia, tak sa ti datovy prenos nasobi - pre kazdeho hovoriaceho ti to zerie tu zakladnu rychlost. Takze si to obmedz natvrdo v TS, sice ked budu rozpravat viacery, tak ich budes pocut sekane, ale aspon ta to nevykopne na pingkick Úsměv

Hoper
bude někde nějaká domluva (pro modré) nebo se to "zfoukne" pár minut před startem ? (kdy se bude řešit TS, IP serveru, Fučiho týden staré ponožky atd ...)

MK_Paja
Hoper napsal:
bude někde nějaká domluva (pro modré) nebo se to "zfoukne" pár minut před startem ? (kdy se bude řešit TS, IP serveru, Fučiho týden staré ponožky atd ...)

Bude to "qalitně" zorganizované. Asi jak posledně Šklebící se

PS: a nespamuj pořád :sm41:

Kaspery
Jamamoto zaveli k palbe pal a budem uz jen pristavat kazdy s 5ti sestrely Šklebící se

313_Paegas
Možná jsem to přehlédl, ale kde se toletí, na jakém TS a v kolik je sraz? :sm19:

Hoper
paja_cz napsal:
PS: a nespamuj pořád :sm41:

? Smutný

Hoper
313_OTU_Paegas napsal:
Možná jsem to přehlédl, ale kde se toletí, na jakém TS a v kolik je sraz? :sm19:

lioni
ah speciál
minimálně ve 20:30

VGR_Ghost
falkon napsal:

P.S.: A este jedna "fiicurka" - priamo v TS si mozes obmedzit bandwith, ktory TS vyuziva. Settings -> Options -> Bandwith
Codec samozrejme pomaha, ale ak ti zacnu naraz kecat viacery ludia, tak sa ti datovy prenos nasobi - pre kazdeho hovoriaceho ti to zerie tu zakladnu rychlost. Takze si to obmedz natvrdo v TS, sice ked budu rozpravat viacery, tak ich budes pocut sekane, ale aspon ta to nevykopne na pingkick Úsměv

Tohle používám normálně, mám tam nastavenou minimální kvalitu. PRoblém vidím na 99,9% v kodeku. Jestli to už na AH spec je nastavené, tak díky.

http://www.virtualgrimreapers.net/
1stCL_Novotny
No sem po přeinstalaci PC tak pokud budu slepej Šklebící seead: nebo hluchej :uhoh: tak se předem omlouvám. Ila už sem nastavil jen nevím jak to poberou ty nové ovladače, ale zatím to vypadá dobře! Budu tam!!!Úsměv
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 30-11-2005 12:06

CR_PETRAS
:sm5: HOJ virtuální démoni......Tak se zase tak nějak těšim na večer.Určitě si ale zapnu RECORDING!!Trénoval jsem vzlety z lodi a povim vám,žádná pr... to není.Hlavně s F4U Připadal jsem si asi takhle :sm21: když jsem míjel konec paluby....a pak takhle,když jsem se koupal Naštvaný a proto jsem se přihlásil za šikmoočka.Myslím,že tak třetina pilotů flotilu neopustí :shy: Budu se ale rád mýlit.Tak hoj v luftu.....

http://avionika.webpark.cz
AH_James_Gastowski
Taky se těším a bojím se startu z letadlovky, ale při tréningu jsem se 100% paliva odstartoval se všema typama vpohodě. S F4U jsem se dokonce ani nepropadl pod úroveň paluby. Ale když jsem bral rakety nebo bomby tak to vypadalo trošku jinak :sm18:

57thMH_Edison
Pro všechny účastníky budu na TS AH spec od 20:30 hod

RUM ZBYSTŘUJE ZRAK A ZJEMŇUJE PILOTÁŽ

312_HeRa
Jeste za tepla.

Dekuji autorum.
Omlouvam se McMartymu....paral jsem te uz rozparany. Mas me jako sestrel Úsměv Ale chapej. Tenhle stroj jsem nechtel dal videt. Taktika?
Jedno letadlo dole, nejaky cmoudy, vzlety zajimave, 1xbailed u letadlovky, 1xkilled by 313_McMarty.

Dekuji vsem.

312raf.com
Noram
LEGRA_HeRa napsal:
Jeste za tepla.

Dekuji autorum.
Omlouvam se McMartymu....paral jsem te uz rozparany. Mas me jako sestrel Úsměv Ale chapej. Tenhle stroj jsem nechtel dal videt. Taktika?
Jedno letadlo dole, nejaky cmoudy, vzlety zajimave, 1xbailed u letadlovky, 1xkilled by 313_McMarty.

Dekuji vsem.

jen nechápu jak tě to mohlo připsat mcmartymu když křídlo sem ti ustřelil já :sm19: a další sestřel byl EAF310_Jirka přede mnou nouzově přistál po mém zásahu a vyskočil,il mi ho napsal ale lion server ne :sm11: ale smrt me započítal :sm23:
Upravil/a Noram dne 30-11-2005 23:02

http://noram.youaremighty.com/
AH_Watson
Díky autorům a všem zůčastněným. První let - hromadný start, se Zerema 250 kg na lodě. Nálet v úrovni moře - 1 loď. Pak jsem nastoupal a pokusil se vrátit, ale hned jsem dostal do nádrže. Zdekoval jsem se a cestou domů mi došlo palivo. Úspěšně jsem skočil do jezera a doplaval včas na druhý start. Opět s 250 kg - tentokrát menší skupina - nálet v hladině moře, zprava mi šla kouřící Betty - odhodil jsem na loď, kterou ta Betty právě potopilaNaštvaný. Pak souboj a dva úspěchy - jeden amík likvidoval Bettynu, druhým si nejsem jistý. Při návratu mně dohonil Korzár - jedním náletem u jezera mi poškodil nádrže a zdrhnul. Třetí start s XL8 a Novotnym. Opět jedna loď, pak doprovod Novotneho - potvrzuji mu sestřel a nárokuji další pro sebe. Při náletu na čluny mi poškodili motor - spolu s Novotnym jsme přistáli na záložním letišti. Poslední start - sám , bez kontaktu - zničil loď a s poškozeným motorem nouzově přistál.

1stCL_Pospa
Taky se pripojuji s díky. Můj polet nebyl nijak slavný první start koupu se. Druhý start nabírám směr nad lodě, vidím rozjetej dot pouštím se na něj vyklube se z něho zero s bombou tak mu uříznu křídlo a jeho výbuch mě veme sebou. Druhý start na palubě za sebou vidim v zrcátku F4ku než stačim zařvat je ve mě -100 bodů, startuji. Opět směr lodě vysoko vidím souboj zapojuji se a konečně normání sestřel KI100ky, druhou stihnu rozčoudit a cestou zpět si připíšu ještě zero. Vracím se s totálně děravou mašinou téměř bez paliva. Další start doletím nad lodě koupím to, zádírám to, hákem se nechýtám koupu to. Při posledním letu ještě dvě zera ale to už skoro spím :sleep: Takže splnilo to má očekávání a všem zůčastněným tímto děkuji :sm16:

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
Jirka
3IAP_Noram napsal:
jen nechápu jak tě to mohlo připsat mcmartymu když křídlo sem ti ustřelil já :sm19: a další sestřel byl EAF310_Jirka přede mnou nouzově přistál po mém zásahu a vyskočil,il mi ho napsal ale lion server ne :sm11: ale smrt me započítal :sm23:

Potvrzuju Noram mě provětral kabinu.

Jinak dík autorům, mělo to mezinárodní úspěch.
I když kolega z Estonska se nedokázal přes veškeré snahy na server dostat. Asi vrány na drátech. Úsměv

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,470,350 návštěv