November 22 2024 01:44:00
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Letadla - technické a taktické informace
 Vytisknout diskuzi
Kde je "RESPEKT" ?
310_Gringo
Zamračený Nech to plavat KaiNe.

311_Rampa
ANO Kaine, tohle vlákno založil Gringo na můj popud, protože jsem doufal, že všichni nás (potažmo mě) budou nekonečně obdivovat... Prokoukl jsi to, Gringo končíme, balíme krámek
Šklebící se

MK_KaiN
Jj, za tento čin mě bylo uděleno právo nosit na náčelnické čelence bizoní rohy. Jsem už na stejné úrovni jako Cornstalk. Úsměv

Jirka
Hiltos napsal:
Ja mam respekt vuci Cibuli ve vsech podobach (310, zluta, fialova ...)
A taky vuci kazdemu, koho nahodou sestrelim.

Vuci tem, kteri sestreli me, respekt vubec nemam, protoze to jsou citari (zvlaste 310, krome Cibule a osklivy alien Vogon)

Héj, neser se do mě ty žabaři. Starej. Víš kolik stálo namontovat do toho befka tu ruční brzdu ? Vyděšený

A klávesu printscreen jsem za poslední půlrok měnil třikrát. Kde na to mám furt brát ? Copak kradu ?

A vůbec, všichni ste sebestředný hovada a lůůůzři. Bez respektu. Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Upravil/a Jirka dne 01-10-2008 12:33

310_Runner
Ach jo po dlouhý době tady někdo založil vlákno který mělo smysl a mohlo tam bejt pád bobrejch poznámek a skušeností z poletů, misto toho je to plný sraček a blábolů, na těch sebestředných hovadech něco bude.

Vogon máš pravdu začíná to bejt šedá díra

Jirka
Bacha, máš dlouhej podpis MrknutíŠklebící se

WT_Flan
Jsem si vzpomnel ...

Neni od veci zde zminit Slavu, jenz se v prekladu z indianstiny zove "Ten ktery se ctyrmi motory i jeden cizi ukrouti" Šklebící se

311_Tank
Je pravda ze posledni dobou se na SVK resi vsechno mozny jen ne simulatory a IL.

Naštvaný

MK_KaiN
Jaký zkušenosti z poletu? Vlákno se jmenuje Kde je respekt? Zatím se držíme tématu, tak z toho nedělej ot.

WT_Schmouddle
Ano znamy kroutic Slava..bafani cigaretky v Teamspeaku...

"Volove kam jste zmizeli jsou tu na me tri"..."Slavo OK hlavne v klidu, rekni kde jses"..."Jo hovno, vy se ztratite a kdyz nekoho najdu tak se chcete vratit, nic vam nereknu vy byste mi je sestrelili, a vubec stejne uz jsou jen dva"..."Slavo neser a rekni kde jses"..."Nereknu stejne uz je tady jen jeden"..."Ty si delas prdel"..."Ale ne uz jsou dole, jdu pristat"...Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
311_Tank
Zrejme jenom ja mam po precteni prvniho prispevku dojem ze to ma bejt primarne o respektu z letadel.

nvm

WT_Flan
...i v papirovem Zeru je treba miti se na pozoru, kdyz Slava poklada do zatacky ( misto aby to natahl do pryc ) treba stroj P-40 a po trech okruzich pilot zapalovace zjisti, ze to vubec nevypada nijak ve prospech cisarske vzdusne zbrane...Šklebící se

WT_Flan
311_Tank napsal:
Zrejme jenom ja mam po precteni prvniho prispevku dojem ze to ma bejt primarne o respektu z letadel.

nvm

Porad nevidim problem...Kdyz se jmenovite nezmini typ letadla, znamena to snad , ze se bavime o respektu ze stetek do porcelanu ?

Hlavne aby jsi si pamatoval, ze kdyz potkas Slavu v nepratelskem LETADLE , tak ho jen pri pruletu pozdravis a upalujes pryc ! Šklebící se

311_Tank
Technicka: Jak poznam ze v nepratelskem LETADLE sedi Slava ?

Jirka
311_Tank napsal:

Snadno, podle výpisu v chatu až tě sejme Šklebící se

Hiltos
Jirka napsal:
311_Tank napsal:

Snadno, podle výpisu v chatu až tě sejme Šklebící se

Nene, Vogone, az sejme tebe :-)

310_Runner
MK_KaiN napsal:
Jaký zkušenosti z poletu? Vlákno se jmenuje Kde je respekt? Zatím se držíme tématu, tak z toho nedělej ot.

Každej na co stačí

(musíš si přečíst taky o čem to vlákno je, né jenom název)Pff

Jak psal Gringo nech to plavat
Upravil/a 310_Runner dne 01-10-2008 16:13

310_Gringo
Takže Slava jo?....Hmmm,píšu si.Se mi ten seznam nějak rozšiřuje,sakraPff

MK_KaiN
310_Runner napsal:
(musíš si přečíst taky o čem to vlákno je, né jenom název)Pff

Já si to přečetl, a vyjádřil se k tématu. A o tom co nechám plavat či nikoli si rozhodnu sám. Úsměv

haluz paja
No ja osobne mam respekt pred kazdym letadlem ktere je vys nez ja. Zejmena pokud to je P-47,P-51 nebo Tempest. A samozrejme La 5FN v 43. roce. Jmenovat tu konkretni piloty nema vubec smysl,pac kdo lita aspon 2-3 roky tak vi,jak s letadlem litat(pokud to neni uplnej trouba).

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,525 návštěv