November 22 2024 20:48:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kde sehnat TrackIR
BP_Tyrl
5.385,- i s poštovným

3BAP_Cassius Chaerea
BP_Tyrl napsal:
V balíčku je TrackIr4, kšiltovka, CD a nástavby na čepici v zhruba ceně co udával, myslím, Papa. Kšiltovka na faktuře neni. Jenže p. Krouza tvrdil, že čekatelům čtyrku dodá za cenu trojky. Uvidíme, s čím se vytasí 3BAP_UO_Cassius Chaerea. Poku si to objednával bez 6DOF Accesory module a bude mít nižší cenu, tak je na čase začít prudit. Zatím jsem rád, že už je to doma.:sm20:
Mám to bez toho 6dofa a je to za 4000 kč. Ale zrovna nemám u sebe kšiltovku, sakra a ještě to dělá fory s windowsem.

BP_Madvlk
ahoj mam track ir 4pro od krouzy,6 dof je už v tom a funguje,ale kšiltovka v tom není,cena je 3990.:sm6:

caba
madvlk napsal:
ahoj mam track ir 4pro od krouzy,6 dof je už v tom a funguje,ale kšiltovka v tom není,cena je 3990.:sm6:
Neni možný.:sm11:

WT_Horrido
Takze jestli to spravne chapu Mr. Krouza prodava plnohodnotny TIR4 bez cepicky (ktera je u vyrobce "zdarma" ) za cenu bezmala o 2000 Kc nizsii nez vyrobce? Vyděšený Objednavam dva kusy! Šklebící se
Upravil/a WT_Horrido dne 11-01-2006 07:25
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

BP_Madvlk
o té čepici nic nevím,ale funguje to s jakoukoliv jinou čepicí co najdeš doma,ale TIR4 je oravdu plnohodnotný:sm20:

Opitze
ty vole, to je chaos Úsměv a to jenom Krouza dovazi TrackIR? asi ho zacnu dovazet taky, kdyz to tady vidim Úsměv
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

313_OTU_oblak
co je to 6 dof?????

díky

Opitze
to je takova vecicka, ktera ti dela dovoluje vyklanet se z kokpitu. jde to v lockonu a cfs3 a nevim kde jeste, jenom v ilovi to nejde, protoze tam jsi pevne uprostred a kolem sveho motoru nebo dozadu kolem kabiny se nepodivas. ale oleg to planuje pro BoB Úsměv
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Ace
a co v PF, tam si muzes pri otevrenem kokpitu stoupnout, ale to se asi nepocita, co? Mrknutí

http://www.bitevnici.wz.cz/news.php
MK_Paja
madvlk napsal:

6 dof je snad pouze software navíc :sm14: ,Kšiltovka nic neřeší,...

Ucho
paja_cz napsal:
6 dof je snad pouze software navíc

Přesněji řečeno, je to kód, kterej po registraci zpřístupní používání dalších os v tom softu.... Drátěnou vidličku s reflexními body si udělám taky :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

312_HeRa
Ksiltovka je na nic. Letal jsem v ni ze zacatku a i kdyz se mi v tom hlava moc nepotila, proste to po nejak dobe zacne otravovat ( nejsem ksiltovkar) a tak jsem jednoho dne juknul na to, co k tomu dodavaj za drzaky na monitor a ten jeden drzak je takovej klip na pasek(alespon tak to vypada), ktery ma na sobe dobrou oboustranou lepenku. Tema hackama jsem tuhle sponu pripnul(nasunul) na obroucku sluchatek(lepenkou nahoru) , strhnul folii z lepenky a 6DOF modul jsem na to prilepil to svoji spodni casti Úsměv Jelikoz mam monitor na podstavci, vychazi mi vyska nad hlavou akorat nad monitor kde mam TIR snimac. Takze ted mam na hlave jen o par deka navic a jeste odepinatelne 6DOF prislusenstvi.

To Opitz: Kolik uz mas objednanych kousku? :lol:

312raf.com
312_HeRa
CSL_Ucho napsal:
paja_cz napsal:
6 dof je snad pouze software navíc

Přesněji řečeno, je to kód, kterej po registraci zpřístupní používání dalších os v tom softu.... Drátěnou vidličku s reflexními body si udělám taky :-)

To bych klidne vyzkousel......preci to nemuze byt ostreno tak, ze by to neslo s dvouma stejnyma kodama na dvou kompech ...co ?? :sm12:

312raf.com
Ucho
LEGRA_HeRa napsal:
......preci to nemuze byt ostreno tak, ze by to neslo s dvouma stejnyma kodama na dvou kompech ...co ?? :sm12:

No nevím... a upřímě řečeno, kdybych za to dal 1.500 tak bych ti ho nedal :-)
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

310_cibule
HeRo, postni foto, pls. Toho upevnění na sluchátka, to mne zaujalo. Ta pitomá kšiltovka mne taky štve.

312_HeRa
CSL_Ucho napsal:
LEGRA_HeRa napsal:
......preci to nemuze byt ostreno tak, ze by to neslo s dvouma stejnyma kodama na dvou kompech ...co ?? :sm12:

No nevím... a upřímě řečeno, kdybych za to dal 1.500 tak bych ti ho nedal :-)

No me nemusis Úsměv Jen bych to vyzkousel Šklebící se

......a pak to zacnu vyrabet :sm6:

312raf.com
312_HeRa
313_cibule napsal:
HeRo, postni foto, pls. Toho upevnění na sluchátka, to mne zaujalo. Ta pitomá kšiltovka mne taky štve.

Ja si dneska vyfotim snad i ten muj kokpit. Ale Cibule je to easy.
Mas ten druhej drzak? Tak ho nasad zepredu na obroucku sluchatek. A nahore mas lepenku. Tak strhni tu folii a ten 6 dof na to placni. I kdyz mi ty sluchatka upadnou na zem, tak se to neurve Úsměv Jen to odskoci ze sluchatek cele .

Jo ... ta ma obroucka je tak 2cm siroka a par milimetru tlusta, takze to tam drzi krasne. Podle me to muzes krasne prilepit obostrankou na jakakoli sluchatka si zamanes.

312raf.com
310_cibule
Mám obroučku tlustou nejméň čtyři cenťáky, ale nemám žádnej druhej držák. Teda spoň myslím, že ne. Nebo máš na mysli ten, co drží kábl na monitoru?

312_HeRa
313_cibule napsal:
Mám obroučku tlustou nejméň čtyři cenťáky, ale nemám žádnej druhej držák. Teda spoň myslím, že ne. Nebo máš na mysli ten, co drží kábl na monitoru?

Aha..ten ja mam prilepenej lepenkou Úsměv Tak vem oboustranku a nebo si to nejak treba prisroubuj. Poslu ti vecer foto jak to mam ja.

Ad cena: Ta mela byt vsetne 6DOF a bez ksiltovky, ne ?
Ojebali babicku II :sm23:

312raf.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,605 návštěv