Mračna, sníh a Focke-Wulfy
|
Tajpan |
Přidané 03-08-2007 12:06
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
WT_Peci napsal:
to tys říkal, že jdeš za Vlastou
ježiši, písal som "že ma povolala vlast"!!!!! |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 03-08-2007 12:21
|
Uživatel
Příspěvek: 1355
Založený: 30.09.05
|
jj, povídali, že mu hráli...
a mě bude vyhoudat, když pařím RO... |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 03-08-2007 12:24
|
Diskutující
|
končím , vzdávam to. |
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 03-08-2007 12:30
|
Uživatel
|
dostalj jsem tě, Dougu Badmane.... |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 03-08-2007 12:44
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Peci, v podstatě z toho co píšeš není zřejmého nic, jen že jsi zaútočil třikrát a pokaždé zasáhl. Přesto si jsem těmi více útočícími letadly v první fázi souboje absolutně jistý. Prostě když se kouknu za sebe a vidim tam zavěšené dva Gladiátory, tak je to víc, než jeden . Na to mám oči ještě dostatečně dobré . Ale mrkni se do toho tracku, uvidíš sám
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 03-08-2007 13:24
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
Hele, ale v tom tracku nebylo, ze by Peci priletl k vraku fiatka protazeneho masomlejnem Gladosu a odpraskl ho i s pilotem "do hlavy."
Tam je normalni letadlo, co vypada, jako kdyz nevi ktera bije a kam zatocit a Peci se ho snazi slozit. Opakovane utoci, strili, az se mu to nakonec postupne podari a je po ptakach.:
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 03-08-2007 14:01
|
Hlavní administrátor
|
Koukám, že se na Peciho výkon dívali všichni ve WT . Tak si nakonec říkám, že jediný, kdo tam nebyl jsem byl asi já .
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 03-08-2007 14:57
|
Uživatel
|
nee, jen na tebe byla vypsaná speciální odměna, tak jsem musel mít track, abych ji dostal... to víš, sekta je sekta... |
|
|
|
Opitze |
Přidané 03-08-2007 15:29
|
Stařešina
Příspěvek: 6346
|
jo, dostal za to vyholenou prcinu...
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
|
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 03-08-2007 15:32
|
Hlavní administrátor
|
WT_Peci napsal:
nee, jen na tebe byla vypsaná speciální odměna, tak jsem musel mít track, abych ji dostal... to víš, sekta je sekta...
jo, dostal za to vyholenou prcinu...
Fakt jo? Můžu se příště střelit sám?
|
|
|
|
WT_Peci |
Přidané 03-08-2007 15:47
|
Uživatel
|
vyholit jsem si ji musel sám... ale nestěžuju si
Fuci, klidně se picni (virtuálně, samozřejmě), ale pochybuju, že bych za to od sekty dostal další odměnu... |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 03-08-2007 16:13
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
|
Clovek se neudrzi, aby na vlastni oci neshledl diru do aureoly nesestrelitelnosti. Zadani pro Peciho bylo jasne : "Ten Fiat nesmi projet !"
|
|
|
|
313_Santy |
Přidané 03-08-2007 18:24
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 202
Založený: 29.09.05
|
To je švanda! Konečně se tu člověk pobaví.
Hoper napsal:
313_Ffajtl napsal:
Můj pohled...
Start ve větru.... stoupání pryč..... úplný chaoz... vidím JU...
....
když to tu tak všechno čtu a dávám si to dohormady...
mělo být osm Tempů, nedorazil Lesník (něco se děje, vůbec se do teď neozval ), takže naše skupina byla o třech (náš problém)
FFho skupina nás měla krýt a - "úplný chaoz"...
a Santy k tomu dodává, že je CC odtáhnul mimo mapu...
my hned po startu ztratili Petrase (na to, jak dlouho lítáme jsme udělali chybu, že Petras letěl furt k cíli a ne že někde kroužil, abysme ho našli)
takže jsme pak s Mhou vlastně měli v naprostých sr...ách najít "tam někde na kolejích" vlaky (které bysme viděli tak na 100m) s tím, že je hlídá cca 8 FW
vysoko nad náma a s úžasným rozhledem pod sebe dolů (jak jsme zjistili po nastoupání si)
nejmenovalo se to interně - "Sestřel si svého Tempesta" ? ))
Bumik vlastně něco takové říkal
Hopere, abys v tom měl úplně jasno. My chtěli stoupat nad Houfalize a snažit se vás krýt na tu chvíli nad cílem (při převaze modrých stíhačů 6:4, když jsme zkusili risknout to bombení s druhou skupinou, to na moc dlouho ani nešlo), ale bohužel udělali jsme chybu, že jsme tam pak chtěli sundat to Arado. Měli jsme převahu nejméně 2km výšky, takže nás nenapadlo, že nám ten prevít ještě zamává na rozloučenou. Všechno trvalo maximálně tři minuty (opravdu malá mapa na tak rychlá letadla), ale to stačilo a pak nastal ten chaos, protože v tom mlíku se zorientovat byl opravdu problém. Nad Houfalize zůstal jenom Pycko a než jsme se tam dostali já a Ff, už ho masírovali FW. (Hidde tam byl dřív) Máš pravdu, že to hnus počasí je na sněhu k ničemu, když ze 6km vidíš doty až na zem a z 500m nevidíš pozemáky. Tím to ztrácelo význam. Chaoz to možná byl, ale zase je aspoň vidět, jak člověk míní a válka mění. Jinak spadly i nějaké Dory, tak to nebylo tak hrozné.
Fuči, já po Tobě střílel a netrefil se? To není možné!
Musím uznat, že z té Dory umíš střílet líp než ze Spita. Že se trefíš hned při prvním útoku, jsem si nemyslel a pak už to nešlo. A tak jsem to měl skvěle promyšleno! |
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 03-08-2007 19:17
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
Já bych to viděl asi takhle....dáme to ještě jednou ??? |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 03-08-2007 19:22
|
Hlavní administrátor
|
WT_Flan napsal:
Zadani pro Peciho bylo jasne : "Ten Fiat nesmi projet !"
Příště si nevezmu brašnu a sektáři ostrouhaj
313_santy napsal:Fuči, já po Tobě střílel a netrefil se? To není možné!
Inu vskutku je tomu tak
Musím uznat, že z té Dory umíš střílet líp než ze Spita. smiley Že se trefíš hned při prvním útoku, jsem si nemyslel a pak už to nešlo. A tak jsem to měl skvěle promyšleno!
Já si říkal, proč letíš na naše území..ale nevadilo mi to. Pak jsem se jen bál, abys mě netáhl pod nějakýho dalšího Tempesta, tak jsem se musel pořád rozhlížet.
|
|
|
|
313_Santy |
Přidané 03-08-2007 21:37
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 202
Založený: 29.09.05
|
CR_PETRAS napsal:
Já bych to viděl asi takhle....dáme to ještě jednou ???
A to není špatný nápad... |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 03-08-2007 22:54
|
Diskutující
|
313_Santy napsal:
CR_PETRAS napsal:
Já bych to viděl asi takhle....dáme to ještě jednou ???
A to není špatný nápad...
ale rozumný termín. |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 04-08-2007 08:31
|
Uživatel
Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
Jasně dáme opáčko snad před tím vynechám tu láhev šampusu a vydržím ve vzduchu o 5 min. déle |
|
|
|
LesniHU |
Přidané 06-08-2007 13:11
|
Stařešina
Příspěvek: 5855
|
Omluvam se za neucast, odesel mi internet a dodnes se nevratil.
Dazzi, Tempest hreje +- jako predtim, jen na zacatku stihne vystoupat o necely kilometr vyse, nez se motor zacne prehrivat. |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 06-08-2007 14:58
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
WT_Horrido napsal:
To je bezny omyl kdyz utoci Expert na prumerneho pilota ze tento ma dojem ze na nej utoci mnoho letadel. Zname z historie, treba Marseilluv slavny utok v Africe kdy prezivsi piloti vypovidali ze na ne utocilo nekolik Messerschmittu...
to je objevne tvrzeni, kdyz mam tedy pocit, ze na me utoci jeden a zatim jsou dva, jsem expert ? |
|
|