November 21 2024 20:18:46
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 20

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Mračna, sníh a Focke-Wulfy
Tajpan
WT_Peci napsal:
Tajpan napsal:
WT_Peci napsal:
Tajpan napsal:
WT_Peci napsal:
já jsem si jen odskočil od orchestry na polet, já jsem v tom nevinně Šklebící se

ach nie, další skvelý pilot čo kašle na Ila. Naštvaný

já se snad začnu červenat... Šklebící se

mal by si sa. NaštvanýMrknutí hlavne po tom , čo si mi napísal do chatu. Mrknutí
Šklebící seŠklebící seŠklebící seMrknutí

to tys říkal, že jdeš za Vlastou Vyděšený

ježiši, písal som "že ma povolala vlast"!!!!! PffPff

WT_Peci
jj, povídali, že mu hráli... Úsměv

a mě bude vyhoudat, když pařím RO... Šklebící se

Tajpan
končím , vzdávam to. SmutnýŠklebící seŠklebící seMrknutí

WT_Peci
dostalj jsem tě, Dougu Badmane.... Šklebící seŠklebící se

1stCL_Fucida
Peci, v podstatě z toho co píšeš není zřejmého nic, jen že jsi zaútočil třikrát a pokaždé zasáhl. Přesto si jsem těmi více útočícími letadly v první fázi souboje absolutně jistý. Prostě když se kouknu za sebe a vidim tam zavěšené dva Gladiátory, tak je to víc, než jeden Úsměv. Na to mám oči ještě dostatečně dobré Mrknutí. Ale mrkni se do toho tracku, uvidíš sám Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Flan
Hele, ale v tom tracku nebylo, ze by Peci priletl k vraku fiatka protazeneho masomlejnem Gladosu a odpraskl ho i s pilotem "do hlavy."
Tam je normalni letadlo, co vypada, jako kdyz nevi ktera bije a kam zatocit a Peci se ho snazi slozit. Opakovane utoci, strili, az se mu to nakonec postupne podari a je po ptakach.PffŠklebící se:PffŠklebící se

1stCL_Fucida
Koukám, že se na Peciho výkon dívali všichni ve WT Úsměv. Tak si nakonec říkám, že jediný, kdo tam nebyl jsem byl asi já Mrknutí.

WT_Peci
nee, jen na tebe byla vypsaná speciální odměna, tak jsem musel mít track, abych ji dostal... Cool to víš, sekta je sekta...Šklebící se

Opitze
jo, dostal za to vyholenou prcinu...
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

1stCL_Fucida
WT_Peci napsal:
nee, jen na tebe byla vypsaná speciální odměna, tak jsem musel mít track, abych ji dostal... Cool to víš, sekta je sekta...Šklebící se

jo, dostal za to vyholenou prcinu...

Fakt jo? Můžu se příště střelit sám? Úsměv

WT_Peci
vyholit jsem si ji musel sám... ale nestěžuju si Vyděšený

Fuci, klidně se picni (virtuálně, samozřejmě), ale pochybuju, že bych za to od sekty dostal další odměnu...Šklebící se

WT_Flan
Clovek se neudrzi, aby na vlastni oci neshledl diru do aureoly nesestrelitelnosti. Zadani pro Peciho bylo jasne : "Ten Fiat nesmi projet !" Šklebící se

313_Santy
To je švanda! Šklebící se Konečně se tu člověk pobaví. Šklebící se

Hoper napsal:
313_Ffajtl napsal:
Můj pohled...

Start ve větru.... stoupání pryč..... úplný chaoz... vidím JU...
....

když to tu tak všechno čtu a dávám si to dohormady...
mělo být osm Tempů, nedorazil Lesník (něco se děje, vůbec se do teď neozval Smutný ), takže naše skupina byla o třech (náš problém)
FFho skupina nás měla krýt a - "úplný chaoz"...
a Santy k tomu dodává, že je CC odtáhnul mimo mapu...
my hned po startu ztratili Petrase (na to, jak dlouho lítáme jsme udělali chybu, že Petras letěl furt k cíli a ne že někde kroužil, abysme ho našli)
takže jsme pak s Mhou vlastně měli v naprostých sr...ách najít "tam někde na kolejích" vlaky (které bysme viděli tak na 100m) s tím, že je hlídá cca 8 FW
vysoko nad náma a s úžasným rozhledem pod sebe dolů (jak jsme zjistili po nastoupání si)

nejmenovalo se to interně - "Sestřel si svého Tempesta" ? Úsměv))
Bumik vlastně něco takové říkal Mrknutí

Hopere, abys v tom měl úplně jasno. Šklebící se My chtěli stoupat nad Houfalize a snažit se vás krýt na tu chvíli nad cílem (při převaze modrých stíhačů 6:4, když jsme zkusili risknout to bombení s druhou skupinou, to na moc dlouho ani nešlo), ale bohužel udělali jsme chybu, že jsme tam pak chtěli sundat to Arado. Měli jsme převahu nejméně 2km výšky, takže nás nenapadlo, že nám ten prevít ještě zamává na rozloučenou. Šklebící se Všechno trvalo maximálně tři minuty (opravdu malá mapa na tak rychlá letadla), ale to stačilo a pak nastal ten chaos, protože v tom mlíku se zorientovat byl opravdu problém. Úsměv Nad Houfalize zůstal jenom Pycko a než jsme se tam dostali já a Ff, už ho masírovali FW. (Hidde tam byl dřív) Máš pravdu, že to hnus počasí je na sněhu k ničemu, když ze 6km vidíš doty až na zem a z 500m nevidíš pozemáky. Tím to ztrácelo význam. Chaoz to možná byl, ale zase je aspoň vidět, jak člověk míní a válka mění. Šklebící se Jinak spadly i nějaké Dory, tak to nebylo tak hrozné. Šklebící se

Fuči, já po Tobě střílel a netrefil se? To není možné! Pff
Musím uznat, že z té Dory umíš střílet líp než ze Spita. Šklebící se Že se trefíš hned při prvním útoku, jsem si nemyslel a pak už to nešlo. A tak jsem to měl skvěle promyšleno! Šklebící se

CR_PETRAS
Já bych to viděl asi takhle....dáme to ještě jednou ??? Mrknutí

http://avionika.webpark.cz
1stCL_Fucida
WT_Flan napsal:
Zadani pro Peciho bylo jasne : "Ten Fiat nesmi projet !" Šklebící se

Příště si nevezmu brašnu a sektáři ostrouhaj Mrknutí

313_santy napsal:Fuči, já po Tobě střílel a netrefil se? To není možné!Úsměv

Inu vskutku je tomu tak Úsměv

Musím uznat, že z té Dory umíš střílet líp než ze Spita. smiley Že se trefíš hned při prvním útoku, jsem si nemyslel a pak už to nešlo. A tak jsem to měl skvěle promyšleno!

Úsměv Já si říkal, proč letíš na naše území..ale nevadilo mi to. Pak jsem se jen bál, abys mě netáhl pod nějakýho dalšího Tempesta, tak jsem se musel pořád rozhlížet.

313_Santy
CR_PETRAS napsal:

Pff
A to není špatný nápad... Mrknutí

Tajpan
313_Santy napsal:
CR_PETRAS napsal:

Pff
A to není špatný nápad... Mrknutí

ale rozumný termín. Mrknutí

1stCL_Pospa
Jasně dáme opáčko snad před tím vynechám tu láhev šampusu a vydržím ve vzduchu o 5 min. déle Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
LesniHU
Omluvam se za neucast, odesel mi internet a dodnes se nevratil.

Dazzi, Tempest hreje +- jako predtim, jen na zacatku stihne vystoupat o necely kilometr vyse, nez se motor zacne prehrivat.

clone9cz
WT_Horrido napsal:
WT_Peci napsal:
Fuci, já ti pošlu ntrack... Šklebící seŠklebící seŠklebící se pokud jsi ho neviděl. Sice bude vidět, jak blbě umím střílet, ale taky uvidíš, jak blbě ses v tu chvíli orientoval, nikdo se na tobě nestřídal, ty tři útoky byly všechny ode mě. Vyděšený

To je bezny omyl kdyz utoci Expert na prumerneho pilota ze tento ma dojem ze na nej utoci mnoho letadel. Zname z historie, treba Marseilluv slavny utok v Africe kdy prezivsi piloti vypovidali ze na ne utocilo nekolik Messerschmittu... Šklebící se

to je objevne tvrzeni, kdyz mam tedy pocit, ze na me utoci jeden a zatim jsou dva, jsem expert ?

http://www.wwii-illusion.net
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,429 návštěv