SkylarkCZ napsal:
No ja sem rok lítal na saitek cyborg evo force. Už nikdy více. Po tom roce mám u středu vůli asi 3 cm-šílené. Ten logitech má kámoš, můžu se zeptat jak je na tom. Mě ale přijdou obecně FF na prd-není to reálný. Lítání je pak nepřesný a při střílení nemůžeš pořádně zamířit protože ti to ty vibrace totálně rozhodí. Myslím si že díky těm vibrátorům se dost kazí ty plasty vevnitř a pak tam naskáčou takové velké vůle. Radím FF nebrat, maximálně pro ńákou ženskou!
Bohužel i u mého Saiteku se mi vyskytla závada, nulová poloha ,,pedálůr03;" byla vychýlena asi o 20° v pravo, rekalibrace nepomohla. Saitek jsem reklamoval, po týdnu se tato závada objevila znovu. Po druhé reklamaci vydržel měsíc a opět stejná závada. Bohužel jsem pak ztratil účtenku a tak jsem nebohého Saiteka prodal na součástky kamarádovi, který ho rozebral a komponenty použil na pedály. Mechanické zpracování Saiteku výborné, robustní, nic nevrže, nicméně řada tlačítek na pravé straně základny je pro praváka prakticky nepoužitelná r03;- za letu není moc praktické si přehmatávat, abych mohl pravou rukou obsluhovat tlačítka.
Jirka napsal:
Při střílení je to možná horší, ale díky velikosti zpětné síly a díky intenzitě chvění poznám dost přesně co se s letadlem děje.
Ale mě si nevšímejte, neb mám MSFF2.
Jo, ten Logitech jsem zrovna tuhle sobotu držel v ruce v jednom obchodě u nás v Nymburce. Od pohledu i na omak se mě dost líbil. Nicméně to samozřejmě nestačí. Četl jsem o něm spousty dobrých i špatrných názorů. Docela rád bych si ho zkusil v praxi.
Měl jsem s Logitechem Force 3D PRO problém, přesně po roce začaly jemně kmitat a skákat osy (ne FF, pouze osy ve hře). Za letu v ILr03;-2 simulátoru to bylo pro přesné míření nepoužitelné, bohužel tato vada nebyla natolik výrazná, aby mi byla uznána reklamace. r03;U mého kamaráda se stejná závada projevila po roce a půl. Pořídil jsem si tedy druhý, ovšem po roce se mi stala jiná závada, ,,povolilyr03;" cívky vytvářející FF efekt, takže joystick měl ve středové poloze cca 3cm velkou ,,mrtvou zónur03;" ve které vůbec nefungoval FF a páka byla v této zóně naprosto volná, bez sil :r03;-r03;(
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.