Hanssi, tak pendrek. Ovladace mam rady 6, ale SST je sedmicka. Nicmene zadne problemy s namapovanim Shiftu na HAT jsem nemel. Ale mapoval jsem Saitek EVO FF, ne 52ku. Tak jestli nemaji nejakou chybu v ovladacich...
mam EVO, ne X52. ale prostě se mi zdá, že mi soft nerozlišuje HAT pro unshifted a shifted záložku, nebo jen netušim, jak to přenastavit. můžeš mi kdyžtak poslat svůj config, pls?
zdravím pánové ... Mám opět problém s mojí X52 pro .. s programováním jsem si vyhrál a vše funguje jak má ... ale jedna věc kterou nemohu překousnout a to že po cca 45 min létaní na holubech mi spadne celej systém a počítač se automaticky restartuje ...už jsem to tu někde četl že někteří měli též problém ale nějak to nemůžu najít (spíše není ani moc času tu vše prohledat ) Díkes
No, pokud se to tyka SST od saiteku, Toniku, tak z meho kompu bouzel musel pryc, neb mi, potvora, zpusoboval BSOD (BAD_POOL_CALLER). Pokud schytavas BSOD, chce to komp nastavit tak, aby v pripade vyskytu BSOD udalosti vygeneroval minidump jadra OS a ten minidump pak uploadnout s popisem na toto forum:
http://www.sevenforums.com/crashes-debugging/
Jsou tam velmi napomocni lide, co ti to zanalyzuji a pomuzou najit zdroj. Obvykle to byva problem s hw nebo blbe napsanym ovladacem hw.
Boys, prosím, neřešil jste náhodou někdo přenos / konverzi profilu z SST6 na SST7?
Nainstalovat jsem poslední ovladače na X52, pak SST7. Jenže ono mi to nechce otevřít profil, co jsem měl na starym systému s SST6. Potvora.
Holt přinejhorším to tam budu muset všechno nacpat ručně od nuly
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.