A nejen počasí, ale třeba obyčejné postupné plynulé stmívání a rozednívání, aby to v některých simulátorech večer nevypadalo, jako když pámbů cvakne vypínačem Plynulý přechod světla do tmy přece nemůže být takový problém, když to v jiných hrách (byť jiného žánru) funguje spolehlivě roky, ne?
Samozřejmě se tam dá stáhnout milion dalších modů, funkční motorky, založení nových vesnic s těžbou a najímáním dělníků, dokonce i mody pro funkční sex ve hře (včetně toho orálního ), ale jak to tak bývá, je hrozná práce zkombinovat ty mody tak, aby spolu korektně fungovaly...
Na to dynamické počasí a lepší HDR jsem nejdřív zkoušel mod FNV Project Reality http://newvegas.n...mods/42180 ale právě to dynamické počasí mi v něm nefungovalo. Je to škoda, protože tenhle mod přidává do hry bezkonkurenčně nejlepší světelné efekty Proto jsem použil mod Nevada Skies, který má sice o chlup horší světelné efekty, ale to počasí v něm funguje výborně. Dokonce se dá přes PipBoy přednastavit, jestli chceš střídající se tropická počasí, v mírném ponebí apod, nebo dokonce počasí těsně po konci jaderné války (69°C, všude kolem požáry atd).
Upravil/a LEON dne 09-08-2012 19:31
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.