November 22 2024 15:09:19
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
X-52 - programování, aneb jak mi ruply nervy....
57MH_Zvire
Dej dej dej... Úsměv

airspace.cz
Josef Ruhme
57MH_Zvire napsal:
Dej dej dej... Úsměv

Zkusím ho dát na zdejší FTP, jestli je tam ještě místo.

57MH_Zvire
Klidně mi ho pošli na firemní mail. Ten snese všechno. Šklebící se

airspace.cz
Josef Ruhme
57MH_Zvire napsal:
Klidně mi ho pošli na firemní mail. Ten snese všechno. Šklebící se

Jenom nevím jestli by to snesl ten můj. Dávám to na FTP.

310_cibule
57MH_Zvire napsal:
Jo ale nemá programovatelnou funkci. Když pominu "spojku" a přehazování profilů, tak nedělá nic jiného.

Jak, že s ním můžeš přehazovat profily? Já myslel, že profily se přehazují na joysticku, kterej nemám.

57MH_Zvire
No to jo. Jde o to, že bez toho info tlačítka profil nepřehodíš. Zmáčkneš tady to tlačítko, přestanou ti fungovat fce a HATem pak brouzdáš a volíš.

Ještě mě napadlo. Dá se přehodit HAT1 na jinej Hat????
Upravil/a 57MH_Zvire dne 08-11-2005 17:01

airspace.cz
Josef Ruhme
57MH_Zvire napsal:
No to jo. Jde o to, že bez toho info tlačítka profil nepřehodíš. Zmáčkneš tady to tlačítko, přestanou ti fungovat fce a HATem pak brouzdáš a volíš.

Ještě mě napadlo. Dá se přehodit HAT1 na jinej Hat????

nedá

Josef Ruhme
Jakou máte verzi driveru?

57MH_Zvire
Ta co byla na CD.

Hodil jsi někam to SST?

airspace.cz
CharleeSkywalker
Co tak nekde na web nahazet profily toho X od ruznych uzivatelu (kldyz budou moc moc hodni tak i s nejakym popiskem)??? Myslim, ze by to spouste liedem usetrilo cas a majitele by si snaze vymenili ideje a myslenky smerujici k maximalnimu vyuziti potencialu tohoto joye. hawk domluvil jsem

57MH_Zvire
Docela dobrej nápad. Skusím se nad tím zamyslet. Úsměv

airspace.cz
CharleeSkywalker
radeji se nezamyslej a hazej link nebo posilej do posty :sm40:

57MH_Zvire
No to si budeš muset počkat do pondělí. Od zítřka mám dovolenou..... Šklebící se
A stejně by mě zajímalo, na co ti bude můj profil pro Su-25T do FC.

airspace.cz
Josef Ruhme
57MH_Zvire napsal:
Ta co byla na CD.

Hodil jsi někam to SST?

Ano, je to na zdejším FTP ve složce Saitek.

57MH_Zvire
JAk se dostat na zdejší FTP????? :bigeek::bigeek::bigeek:

Nechceš sem dát odkaz, jak to dělá většina lidí?
Upravil/a 57MH_Zvire dne 09-11-2005 12:55

airspace.cz
Josef Ruhme
57MH_Zvire napsal:
JAk se dostat na zdejší FTP????? :bigeek::bigeek::bigeek:

Nechceš sem dát odkaz, jak to dělá většina lidí?

http://vwings.org...3_2053.exe
Upravil/a Josef Ruhme dne 09-11-2005 13:53

57MH_Zvire
kujííííí....

airspace.cz
paorel
Stáhnul jsem si a nainstaloval tu novou verzi SST (soubor SD_WinXP_4_3_3_2053.exe) a zažil dvě nepříjemná překvapení. Odinstalování staré verze a instalace proběhla normálně, když jsem ale chtěl před spuštěním Šturmovika načíst příslušný profil, udělala se mi modrá obrazovka a v hlášení se pravilo, že problém pravděpodobně způsobil soubor SaiH0255.sys. Po restartu jsem to zkusil ještě jednou se stejným výsledkem. Tak jsem si řekl, že se vrátím ke staré verzi (vlastně ani nevím, v čem by ta nová měla být lepší Úsměv). No a ono se mi z originálního CD od Saiteku nepodařilo znovu nainstalovat tu jejich magickou myš a klávesnici, takže po načtení profilu žádné funkce nastavené přes SST nefungovaly. To bylo radosti. Ještěže je člověk z toho virtuálního válčení tak psychicky odolnej. Hledal jsem na stánkách Saiteku čerstvé drivery, tam ale kupodivu v sekci Downloads - Drivers and Software není na X52 žádný odkaz. Až na diskusním fóru jsem v jednom threadu našel link, který tam dal někdo ze supportu, pod kterým byl zip a v něm soubory pro aktualizaci Saitek X52 Flight Controller USB a HID. Takže jsem zaktualizoval, zrestartoval a zas to funguje. Údajně by tahle aktualizace měla jít provést přes Windows Update, ale to já nepoužívám (taky si tam někdo stěžoval, že s tím měl problémy). Pokud by někdo potřeboval, tak tady je ten link: ftp://ftp.saitek.com/pub/software/x52.zip
Upravil/a paorel dne 10-11-2005 03:46

VGR_Plavec
paorel napsal:
Stáhnul jsem si a nainstaloval tu novou verzi SST (soubor SD_WinXP_4_3_3_2053.exe) a zažil dvě nepříjemná překvapení. Odinstalování staré verze a instalace proběhla normálně, když jsem ale chtěl před spuštěním Šturmovika načíst příslušný profil, udělala se mi modrá obrazovka a v hlášení se pravilo, že problém pravděpodobně způsobil soubor SaiH0255.sys. Po restartu jsem to zkusil ještě jednou se stejným výsledkem. Tak jsem si řekl, že se vrátím ke staré verzi (vlastně ani nevím, v čem by ta nová měla být lepší Úsměv). No a ono se mi z originálního CD od Saiteku nepodařilo znovu nainstalovat tu jejich magickou myš a klávesnici, takže po načtení profilu žádné funkce nastavené přes SST nefungovaly. To bylo radosti. Ještěže je člověk z toho virtuálního válčení tak psychicky odolnej. Hledal jsem na stánkách Saiteku čerstvé drivery, tam ale kupodivu v sekci Downloads - Drivers and Software není na X52 žádný odkaz. Až na diskusním fóru jsem v jednom threadu našel link, který tam dal někdo ze supportu, pod kterým byl zip a v něm soubory pro aktualizaci Saitek X52 Flight Controller USB a HID. Takže jsem zaktualizoval, zrestartoval a zas to funguje. Údajně by tahle aktualizace měla jít provést přes Windows Update, ale to já nepoužívám (taky si tam někdo stěžoval, že s tím měl problémy). Pokud by někdo potřeboval, tak tady je ten link: ftp://ftp.saitek.com/pub/software/x52.zip

Ani mě nemluv, mě vůbec nešel nastartovat komp! Strávil jsem příjemný večer místo poletu se Šturmem reinstalací oken se vším, co k této nádheře patří. Opravdu díky za vyzkoušený link.

Josef Ruhme
Někdy se vyplatí počkat..... :uhoh:

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,548 návštěv