November 23 2024 04:28:17
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Hanácká peróť
 Vytisknout diskuzi
Třeti Hanácké slet virtuálních pilotů
Jirka
Já jsem ale povahy mírné. Ani mouše bych neublížil, Natož FF. Za všechno může mé druhé já - Vogon. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

1stCL_Fucida
tak možná by to šlo ve dvou řádcích - v první 1stCL/Jirka a pod tím nějakým malým písmem - třeba font 8 - by bylo napsáno: "FF, čti to 1stCL/Vogon" Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Jirka

[img]http://www.soweirdproductions.com/wp-images/blog-images/050417_vogon_poetry.jpg[/img] is not a valid Image.

Tak co hoši ??? VY jste mě chtěli OVULCHOVAT ??? JO ???!!
Šklebící seŠklebící seŠklebící se

Panek
1stCL_Fucida napsal:
sečteno a podtrženo, zatím 17 Lionů Úsměv

A kwa! Bugsi, myslím, že by jsi měl zvážit můj návrh na přijetí do letky rodiny Červeňáků, Demeterů a Balogů.

Hiltos
1stCL_Fucida napsal:
Bobr, kdybyste zase dělali poznávací kartičky, ....

Dovolte, pane veliteli, abych vas popravil .... tedy poopravil

28 Hanss - 1stCL|Hanss
41 Hiltos - 1stCL|Hiltos

1stCL_Piscot
Tak konec prihlasovani!!!Kdo si ma takovy ranec ksichtu pamatovat!Jeste ze spim venku,protoze dovnitr se uz nikdo nevleze.Šklebící se

Carel
Já si ssebou beru stan kdyby nejhůř bylo,ale nevim jestli bude potřeba protže už se mi taky stalo že jsem postavil stan pak jsem se do něj .... no nevyužil jsem ho Pff

HP_Bobr
1stCL_Fucida napsal:
Bobr, kdybyste zase dělali poznávací kartičky, tak zde doplním nicky u Lionů, kteří tady nemají 1stCL/(E)CL ve jméně - aby se tam necítili odstrčení (a kdybyste to chtěli mít extra správně napsané..tedy pokud je budete dělat samozřejmě - pak to má být 1stCL/Lion a ne 1stCL_Lion (tedy s lomítkem), ale to už je fuk Úsměv

11 1stCL_Fucida - 1stCL/Fucida
14 Jirka - 1stCL/Vogon
16 1stCL_Fajlow - 1stCL/Fajlow
17 ECL_Piscot - (E)CL/Piscot
23 1stCL_Pospa - 1stCL/Pospa
25 Carel - (E)CL/Carel
28 Hanss - 1stCL/Hanss
32 ECL_Bulldok - (E)CL/Bulldok
34 1stCL_Jimik - 1stCL/Jimik
40 bigjirka - 1stCL/Kurtis
41 Hiltos - 1stCL/Hiltos
42 1stCL_valhera - 1stCL/Valhera
43 1stCL_Wedge - 1stCL/Wedge
44 1stCL_Bumik - 1stCL/Bumík
48 caba - 1stCL/Caba
+49 1stCL/SaBot

sečteno a podtrženo, zatím 17 Lionů Úsměv

PS: samozřejmě je to kvůli tomu, kdyby FF začal prudit Liony, tak aby věděl, že Jirka i Bigjirka jsou oděni do stejnokroje se lvem na prsou Úsměv

čekal jsem, že se někdo ozvete. Zatím bych to nechal jak je. Jména jsou brány z tohoto vlákna. Před samotným srazem ti dám vědět a doplníš na správné informace. Kartičky (jmenovky) budou. ( Kdo myslíš, že ty jmenovky zavedl před třemi roky???)

www.hanackaperot.com
falkon
falkon ... 1stCL/Falkon Vyděšený

1stCL_Fucida
Bobr..já nevim kdo to zavedl, já ji poprvé dostal dříve, než jsem začal létat Šturmovika Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Jirka
Jaký kartičky ? Jaký úpravy ? Vyděšený
Já nechci bejt Hyde. Jsem Jekyll, Henry JEKYLL. Protřepat nemíchat. Šklebící seŠklebící seŠklebící se

HP_Clo-Clo
1stCL_Fucida napsal:
Bobr..já nevim kdo to zavedl, já ji poprvé dostal dříve, než jsem začal létat Šturmovika Úsměv

V porodnici na palec u nohy .... Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se a poslední se dává na patalogii ... Cool Cool

http://www.hanackaperot.ic.cz
WT_Peci
HP_Clo-Clo napsal:
1stCL_Fucida napsal:

V porodnici na palec u nohy .... Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se Šklebící se a poslední se dává na patalogii ... Cool Cool

Kdepak, poslední dostaneš do penálu, kovovou s číslem, aby až tě žehnou, poznali, že ten popel jsi opravdu ty... Vyděšený

Tomu se vyhnou jen ti, co jdou přímo do země...

1stCL_Pison
caba napsal:
Taky dorazim.

kuwa Cába se na mě vysral a nepřihlásil mě Šklebící se,jedu taky,ať je plzeňská část Lionů komplet Mrknutí

Tajpan
WT_Peci napsal:
HP_Clo-Clo napsal:
1stCL_Fucida napsal:

Kdepak, poslední dostaneš do penálu, kovovou s číslem, aby až tě žehnou, poznali, že ten popel jsi opravdu ty... Vyděšený

Tomu se vyhnou jen ti, co jdou přímo do země...

kua, zase viem niečo nové. Mrknutí ale čo som zase nemusel vedieť. NaštvanýÚsměv

Jirka
Tajpane. kdybys radši nekecal a přijel. Aspoň jednou v životě. JEDNOU Mrknutí

310_cibule
dtto Cool
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Hoper
nevím co to je, ale Tajpan by fakt mohl přijet :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Hoper napsal:
nevím co to je, ale Tajpan by fakt mohl přijet Úsměv)

Hmmm, a co ten popletenej idealistickej křeček, tem nedorazí? Nebo jsem ho v sezmanu přehlédl? No, je fakt, že není moc výraznej... Šklebící se
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

hind 22
Hlásím se na super akci.Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,428 návštěv