November 22 2024 23:06:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
..cor blimey!.. <pic>
Mungo
313_123 napsal:
1. jaksi jem byl i uvolnován ze ZŠ (vybrán s 1000 uchazečů)
323: viděl jsem obraz - modrá plocha na ní tři žluté vlnky a ten kretén to chce prodat za 30tis
učitel: to jsem dělal já
123: aha
tak takhle nějak jsem ukončil svou uměleckou kariéru)

Sice som ako dalsi nepochopil, co si chcel povedat, na kazdy pad mi je ale jasne, ze si tych 10 rokov studoval zbytocne Šklebící se
Nepochopil si zakladnu vec - studium umenia je b....t, ked sa v otvorenej spolocnosti dokazes rozjimat nad 3 vlnkami na modrej ploche a v uzavretej spolocnosti sa nad nimi naopak nerozplyvas blahom. Vyděšený

A spat k Jurovi - rozhodne sem nepisem svoje nazory preto, ze by som ho chcel nejako znevazovat, naopak, mam jeho tvorbu rad. Prave preto ho chcem vyprovokovat, aby urobil nieco zivsie, nez 2 lietadla v prehliadkovej formacii, kde to prve je "akoze" zostrelene, pustajuc za sebou tenulinky pruzok dymu. A mam taky pocit, ze by nas to potesilo viacerych.
Takze ak to niekto povazuje za znevazovanie, smutne nepochopil. Howgh.
Upravil/a Mungo dne 09-03-2007 09:33

BP_Tyrl
313_123 napsal:

3. on to dělá pro radost a s vaší konstruktivní kritikou se děte bodnout

nebo řečeno jinak neukazujte tu práce jiných stvořte něco sami
uveřejnujte to tady vedte si o tom odborné debaty
a né že tu uveřejní něco jura všichni se na něj vrhnete s vaší
radoby pomocí
konec hlášení

Já jsem až donedávna myslel, že tady to je diskusní vlákno a že když sem někdo něco dá, tak se o tom může diskutovat. A vzhledem k tomu, že : Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Tak se dá očekávat, že někdo nebude mít aplaudující názor. Takže pokud Jura, sem umístí nějaký obrázek a naše bláboly ho nezajímají, tak ať je nečte, případně nechť si nechá udělat kompilaci těch kladných
ohlasů.

A až něco stvořím, tak jak dlouho musím ( mohu ) snášet pseudoodborné debaty?

Z toho Jurova seznamu neznám ani nohu. Asi proto že jsem kulturní ignorant. Moje vzdělání končí u jmen jako Sudek ( neplést si se Saudkem ), Drtikol, Funke, Ján Šmok, Souček, Taige, Sutnar, Sitenský Myslím si, že o těchto stařících se dá bez uzardění tvrdit, že s méně zvládli více.

CR_PETRAS
Hele.....vymanévruje Hurri Befko ??? Cool

http://avionika.webpark.cz
1stCL_Fajlow
když v něm nesedí lejmr tak jo Mrknutí

Tajpan
1stCL Fajlow napsal:
když v něm nesedí lejmr tak jo Mrknutí

neviem, neviem. v utiahnutej zátačke asi nie ( až tak som to neskúšal) , ale ak začne robiť všelijaké tie ufo-manévre , tak hurik je stratený.
Bf-ká velmi neviem, ale ak som v E4 verzus MkIIb tak väčšinou ten hurrik to utrhne a spadne vo vývrtke. Alebo si získam omnoho lepšiu streleckú pozíciu ako na začiatku súboja. A to v hurriku sedia omnoho lepší piloti než som ja. Aspon také sú moje malé skúsenosti.

1stCL_Fucida
Tajpane, je to krátké a moc málokrát jsi stiskl enter. Takovéhle příspěvky jakobys snad ani nepsal ty Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Tajpan
1stCL_Fucida napsal:
Tajpane, je to krátké a moc málokrát jsi stiskl enter. Takovéhle příspěvky jakobys snad ani nepsal ty Úsměv

Šklebící seŠklebící seŠklebící se
to je anomália. mrkni očkom do vlákna Rjušu1945-Red a tam je typický môj príspevok. Dlhý, nezrozumitelný, a samý ENTER. A dokonca prvý polooficiálne AntiFučidovský. Teš sa. MrknutíŠklebící se
PS: dokonca to má mať i pokračovanie. Šklebící se
Upravil/a Tajpan dne 09-03-2007 11:21

ferat72
K obrázkům 312 jura? spit ze předu,spit ze zadu,spit z boku , ze spoda, spit vítězí, spit zkopírovanej z předchozích obrázků atd.; - nuda ,nuda ,nuda

1stCL_Fajlow
tak to je slovo chlapa CoolCoolCool
( kdopak se to bojí říct to pod vlastní identitou ? )
Upravil/a 1stCL_Fajlow dne 09-03-2007 12:03

1stCL Pepan
1stCL Fajlow napsal:
tak to je slovo chlapa CoolCoolCool
( kdopak se to bojí říct to pod vlastní identitou ? )

Ale hovno - tohle je jen klasická provokace. Juro dělej si obrázky jak Ti vyhovujou - vždycky se tu najde někdo kdo Tě bude chtít jen tak pro potěšení nasart - dyť vííííme Úsměv

ferat72
Spit, spit ,spit člověk z toho může spitomět.

1stCL_Jamamoto
1stCL Fajlow napsal:
1stCL_Pospa napsal:
No jo podle mě je to fakt maličko statické Mrknutí

No jo podle mě bys mi měl dokončit toho hořícího išaka pod mojí naleštěnou G6kou VyděšenýMrknutí

...a hořícího LaGGa pod mou F-4..... Vyděšený Mrknutí

CR_PETRAS
Hele.....vymanévruje Hurri Befko ???

Bylo to totálně mimo mísu,abych odlehčil tématu Jura,Jura,Jura...Spit,Spit,Spit.

....a mnozí nedoletěli. Smutný

http://avionika.webpark.cz
Tajpan
CR_PETRAS napsal:
Hele.....vymanévruje Hurri Befko ???

Bylo to totálně mimo mísu,abych odlehčil tématu Jura,Jura,Jura...Spit,Spit,Spit.

....a mnozí nedoletěli. Smutný

my vieme. ale.... však vieš. Mrknutí

313_123
BP_Tyrl napsal:
313_123 napsal:

3. on to dělá pro radost a s vaší konstruktivní kritikou se děte bodnout

nebo řečeno jinak neukazujte tu práce jiných stvořte něco sami
uveřejnujte to tady vedte si o tom odborné debaty
a né že tu uveřejní něco jura všichni se na něj vrhnete s vaší
radoby pomocí
konec hlášení

Já jsem až donedávna myslel, že tady to je diskusní vlákno a že když sem někdo něco dá, tak se o tom může diskutovat. A vzhledem k tomu, že : Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Tak se dá očekávat, že někdo nebude mít aplaudující názor. Takže pokud Jura, sem umístí nějaký obrázek a naše bláboly ho nezajímají, tak ať je nečte, případně nechť si nechá udělat kompilaci těch kladných
ohlasů.

A až něco stvořím, tak jak dlouho musím ( mohu ) snášet pseudoodborné debaty?

Z toho Jurova seznamu neznám ani nohu. Asi proto že jsem kulturní ignorant. Moje vzdělání končí u jmen jako Sudek ( neplést si se Saudkem ), Drtikol, Funke, Ján Šmok, Souček, Taige, Sutnar, Sitenský Myslím si, že o těchto stařících se dá bez uzardění tvrdit, že s méně zvládli více.

1. nemysli
2. pěknej seznam
3. podle fotky seš hodně nebezpečnej
pokud jsem tě snad urazil se poníženě omlouvám

Cool - proč mám pocit že to jsem já

ps: vždyt diskutujem nebo se ti zdá že tě mlátim či co

310_cibule
Tak jsem si tohle vlákno otevřel poprvé od doby, co jsem ten obrázek viděl před pár dny poprvé na SimHQ.

Docela mne překvapilo, že na jedné straně tu zazněly různé povzdechy nad tím, jak je statický, že Němci letí v nepřirozené formaci a podobně, ale nikdo se dosud Jury nezeptal, co to vlastně znamená ..cor blimey!.. Mrknutí
Upravil/a 310_cibule dne 09-03-2007 17:40
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

rudidlo
Mě ne Šklebící se

http://silicon-remarks.blogspot.com
WT_Horrido
310_cibule napsal:
Docela mne překvapilo, že na jedné straně tu zazněly různé povzdechy nad tím, jak je statický, že Němci letí v nepřirozené formaci a podobně, ale nikdo se dosud Jury nezeptal, co to vlastně znamená ..cor blimey!.. Mrknutí

Jura ma asi doma slovnik slangovych vyrazu Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Wutz
310_cibule napsal:
Tak jsem si tohle vlákno otevřel poprvé od doby, co jsem ten obrázek viděl na HQ.

někdo možná ví , jiný má google.

310_cibule
A taky je pozoruhodné, že na HQ jsou pod Jurovým obrázkem už tři stránky diskuse, ale ještě nikoho nenapadlo nic kritizovat (dotaz na formát obrázku neberu jako kritiku).

http://www.simhq....=3&fpart=1

Co z toho chození na SimHQ lidi vlastně maj, když tam nedokáží jeden druhého ani pořádně vosolit? Nebo aspoň říct, že práce druhého vykazuje některé neopominutelné nedostatky. Ten svět kolem nás je fakt nějakej divnej...
Upravil/a 310_cibule dne 09-03-2007 18:20
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,019,306 návštěv