November 24 2024 11:17:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 1
Letka13TD_Luky

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Výzva pro 1st Lions
313_OTU_oblak
z toho bude 3.iap žít až do smrti, co? Šklebící se

a proč ne? kocour je a byl považován za nej jedné z letek co má celosvětové ambice.....na opicově webu byl s ním zajímavý rozhovor...

Momo sice tedka holduje mírovému létání, ale pořád je to pan pilot Mrknutí
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 03-11-2006 19:10

312_Karl
1stCL Pepan napsal:

Nedovedu si ovšem představit že bych někdy na toto forum napsal něco ve smyslu např:
„Myslím si o těch utrápenejch 312 tnících že co se BnZ týče - v porovnání s Klučidou - jsou něco jako když srovnáš buřtguláš a biftek. Já vím vy nezoomujete - pač umíte jenom někoho ukroutit“

Nějak to na mě prostě působí – zaujatě, nabubřele, frackovitě, neuctivě - něco jako kdyby mi snad chyběla soudnost a nadhled - nehledě na to že prakticky vím úplný hovno o tom jak 312 zoomuje a ani je všechny nemůžu znát.

Plzeň 12

teda Pepku ty lamo jedna, i ten nejutrapenejsi 312tnik si Tebe a cely Klucida melody boys da k snidani a jeste mlaskne, tak co to tady blabolis o nejakym BnZ, co to vubec je? Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

bude tohle stacit na BIG BIG FLEJM? Vyděšený

PS: track bych taky docela rad videl. komentar by k tomu mohl namluvit treba Milan Nedela, skoda ze uz je mrtvej Úsměv

www.312raf.com
1stCL Pepan
312_Karl napsal:
1stCL Pepan napsal:

Nedovedu si ovšem představit že bych někdy na toto forum napsal něco ve smyslu např:
„Myslím si o těch utrápenejch 312 tnících že co se BnZ týče - v porovnání s Klučidou - jsou něco jako když srovnáš buřtguláš a biftek. Já vím vy nezoomujete - pač umíte jenom někoho ukroutit“

Nějak to na mě prostě působí – zaujatě, nabubřele, frackovitě, neuctivě - něco jako kdyby mi snad chyběla soudnost a nadhled - nehledě na to že prakticky vím úplný hovno o tom jak 312 zoomuje a ani je všechny nemůžu znát.

Plzeň 12

teda Pepku ty lamo jedna, i ten nejutrapenejsi 312tnik si Tebe a cely Klucida melody boys da k snidani a jeste mlaskne, tak co to tady blabolis o nejakym BnZ, co to vubec je? Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se

bude tohle stacit na BIG BIG FLEJM? Vyděšený

PS: track bych taky docela rad videl. komentar by k tomu mohl namluvit treba Milan Nedela, skoda ze uz je mrtvej Úsměv

Karl ty cucáku jeden nevobratnej BnZ znamená: "Bleješ nebo Zvarciš" - při pohledu na to jak lítáte s těma vašema héblamaÚsměv

12 Plzní Cool

Hiltos
Neni to nahodou "Brecim 'n Zdrham" ??

1stCL_valhera
"Bij nebo Zdechni" takhle je to aspon u me Úsměv

1stCL Pepan
No jasan - taky to může znamenat "Bejk na Žirafě" prostě cokoliv totálně zvrhlýhoÚsměv

1stCL_Novotny
Nebo a to nejspíš Bejt naŽranej!!!!!Šklebící se

CR_PETRAS
bejt "nažranej" bylo včera u kámošů v bf (nejmenuju) a bejt nakopanej do zadku zase u mě Smutný

dvakrát VGR_Lekk a jednou VGR_mha.Nemam lézt do befka,když to neumim. Úsměv

http://avionika.webpark.cz
1stCL Pepan
[quote]CR_PETRAS napsal:
bejt "nažranej" bylo včera u kámošů v bf (nejmenuju) a bejt nakopanej do zadku zase u mě Smutný

trošku nooooo Šklebící se

1stCL_Bumik
O co tady vlastne jde? Zamračený

Ja jenom ze pokud chce nekdo vyjadrit nazor napr. na Quakery, tak muze, pac se nam rozjizdi televizni vysilani. Potrebuju CERVENEHO kolegu na komentovani, jinak si z toho udelam sektarskou a stranickou propagandu. Cool
Tak a ted se ukazte kdo na to ma koule Mrknutí

Vitman
Takže kdo tu má teda nejvytahanější tričko?
Už je těch informací nějak moc....

Gambac10
1stCL Pepan napsal:
Gambac10 napsal:
1stCL Pepan napsal:
Gambac10 napsal:
Kluci na jdou spravne od jednodussiho ke slozitejsimu.
G10

S tebou už to maj zasebou jo? dostals aspoň pořádně naprdel?

Že se kuci ani nepochlubíte??Mrknutí

Nee se mnou by to nemelo zadnej prinos. Od ty doby co se nam narodil malej Gambac, tak litam pouze sporadicky.
Reagoval jsem na nicky Kyza a Kocour. Protoze s nima obcas litam resp. lital jsem, tak si myslim, ze Lajouni jsou co se tyka skillu asi jako kdyz srovnas fabii 1.2 mpi a 3 litrovyho emkovyho bavoraka.
P.S. Ja vim vy dum nehrajete, radeji zustavate nahore a strilite z bezpecnych uhlu.
G10

Však já sem Tě taky Gambáči pochopil správně – jen sem si dělal trochu prču.
Myslím si že máš celkem pravdu. Každej se holt na to díváme (bojujeme a střílíme) z trochu jiného úhlu.
Dále si také ale myslím že i mezi 1stCL by se pár lidí s dobrým až velmi nadprůměrným skillem mohlo najít – ale o tom nehodlám vést diskuzi natož flejmovat.

Plzeň 12

Nevim jak jsi prisel na to, ze nezoomujem Zamračený . Nejak jsem si nevsiml, ze by nekdo z Lajounu lital ligu. 312-tka litala a v prvnim kole kdyz jeste byli 4-rice jsem od nich dostali deku. Nemam problem s tim kdyz je nekdo lepsi.
G10
P.S. Pochopil jsi to spravne jsem totiz zaujaty, nabubrely, neuctivy fracek.

www.czletka.zde.cz
Jp-
Gambac10 napsal:

Kde to můžu podepsat ?? Šklebící se

1stCL Pepan
Gambac10 napsal:
1stCL Pepan napsal:
Gambac10 napsal:
1stCL Pepan napsal:
Gambac10 napsal:
Kluci na jdou spravne od jednodussiho ke slozitejsimu.
G10

S tebou už to maj zasebou jo? dostals aspoň pořádně naprdel?

Že se kuci ani nepochlubíte??Mrknutí

Nee se mnou by to nemelo zadnej prinos. Od ty doby co se nam narodil malej Gambac, tak litam pouze sporadicky.
Reagoval jsem na nicky Kyza a Kocour. Protoze s nima obcas litam resp. lital jsem, tak si myslim, ze Lajouni jsou co se tyka skillu asi jako kdyz srovnas fabii 1.2 mpi a 3 litrovyho emkovyho bavoraka.
P.S. Ja vim vy dum nehrajete, radeji zustavate nahore a strilite z bezpecnych uhlu.
G10

Však já sem Tě taky Gambáči pochopil správně – jen sem si dělal trochu prču.
Myslím si že máš celkem pravdu. Každej se holt na to díváme (bojujeme a střílíme) z trochu jiného úhlu.
Dále si také ale myslím že i mezi 1stCL by se pár lidí s dobrým až velmi nadprůměrným skillem mohlo najít – ale o tom nehodlám vést diskuzi natož flejmovat.

Plzeň 12

Nevim jak jsi prisel na to, ze nezoomujem Zamračený . Nejak jsem si nevsiml, ze by nekdo z Lajounu lital ligu. 312-tka litala a v prvnim kole kdyz jeste byli 4-rice jsem od nich dostali deku. Nemam problem s tim kdyz je nekdo lepsi.
G10

Gambáči pár odpovědí na Tvou reakci:
1. Nikdy jsem o nikom ani o žádné letce (alespoň né vážně - max. v silné nadsázce - viz má předchozí reakce - což snad každý pochopí) nenapsal že nezoomuje nebo to snad neumí.
2. Lions opravdu ligu nelítájí - dříve snad Bukin s Makem a možná ještě někdo - ale to už je dlouho a nemá cenu se o tom ani zmiňovat. Proč jí nelítají (nelítáme) neřeším - to je záležitst každého jak se s tím srovná.
3. 312ka je hodně dobrá - vím - sám jsem s Karlem a pár ostatními 312 párkrát zaletěl a mohu to posoudit
4. Také nemám problém uznat že je někdo lepší než já nebo někdo z 1stCL
5. Asi jsem Tě správně nepochopil, zřejmě jako Ty mě (což na SVK různým lidem stává dost často) a tak dále navrhuji vést "naší debatu" přes PM a tady se na to vysrat - nebo jak chceš - já jsem přístupný bavit se jakkoliv

Pepan

1stCL_Bumik
606_WinteR napsal:
Chtěl bych jako velitel no.606(Chiltern) Squadron RAF vyzvat k souboji 1st lions nechtˇ se Lioni vyjádří jednalo by se o 4vs4 souboj.

Tak jsme to ted se Sabim probrali horem a dolem a myslime si, ze to nebude problem.

Mate vubec server?

313_OTU_oblak
Bumíku, LOL Šklebící se

1stCL_Bumik
[img]http://sirmi.ic.cz/smajl/43.gif[/img] is not a valid Image.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,193 návštěv