Výzva pro 1st Lions
|
313_OTU_oblak |
Přidané 03-11-2006 19:09
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
z toho bude 3.iap žít až do smrti, co?
a proč ne? kocour je a byl považován za nej jedné z letek co má celosvětové ambice.....na opicově webu byl s ním zajímavý rozhovor...
Momo sice tedka holduje mírovému létání, ale pořád je to pan pilot
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 03-11-2006 19:10
|
|
|
|
312_Karl |
Přidané 03-11-2006 20:39
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 337
Založený: 29.09.05
|
1stCL Pepan napsal:
Nedovedu si ovšem představit že bych někdy na toto forum napsal něco ve smyslu např:
„Myslím si o těch utrápenejch 312 tnících že co se BnZ týče - v porovnání s Klučidou - jsou něco jako když srovnáš buřtguláš a biftek. Já vím vy nezoomujete - pač umíte jenom někoho ukroutit“
Nějak to na mě prostě působí – zaujatě, nabubřele, frackovitě, neuctivě - něco jako kdyby mi snad chyběla soudnost a nadhled - nehledě na to že prakticky vím úplný hovno o tom jak 312 zoomuje a ani je všechny nemůžu znát.
Plzeň 12
teda Pepku ty lamo jedna, i ten nejutrapenejsi 312tnik si Tebe a cely Klucida melody boys da k snidani a jeste mlaskne, tak co to tady blabolis o nejakym BnZ, co to vubec je?
bude tohle stacit na BIG BIG FLEJM?
PS: track bych taky docela rad videl. komentar by k tomu mohl namluvit treba Milan Nedela, skoda ze uz je mrtvej |
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 03-11-2006 23:19
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
|
312_Karl napsal:
1stCL Pepan napsal:
Nedovedu si ovšem představit že bych někdy na toto forum napsal něco ve smyslu např:
„Myslím si o těch utrápenejch 312 tnících že co se BnZ týče - v porovnání s Klučidou - jsou něco jako když srovnáš buřtguláš a biftek. Já vím vy nezoomujete - pač umíte jenom někoho ukroutit“
Nějak to na mě prostě působí – zaujatě, nabubřele, frackovitě, neuctivě - něco jako kdyby mi snad chyběla soudnost a nadhled - nehledě na to že prakticky vím úplný hovno o tom jak 312 zoomuje a ani je všechny nemůžu znát.
Plzeň 12
teda Pepku ty lamo jedna, i ten nejutrapenejsi 312tnik si Tebe a cely Klucida melody boys da k snidani a jeste mlaskne, tak co to tady blabolis o nejakym BnZ, co to vubec je?
bude tohle stacit na BIG BIG FLEJM?
PS: track bych taky docela rad videl. komentar by k tomu mohl namluvit treba Milan Nedela, skoda ze uz je mrtvej
Karl ty cucáku jeden nevobratnej BnZ znamená: "Bleješ nebo Zvarciš" - při pohledu na to jak lítáte s těma vašema héblama
12 Plzní |
|
|
|
Hiltos |
Přidané 03-11-2006 23:42
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
Neni to nahodou "Brecim 'n Zdrham" ?? |
|
|
|
1stCL_valhera |
Přidané 03-11-2006 23:52
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 316
Založený: 03.10.05
|
"Bij nebo Zdechni" takhle je to aspon u me |
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 04-11-2006 00:01
|
Rozkoukaný
|
No jasan - taky to může znamenat "Bejk na Žirafě" prostě cokoliv totálně zvrhlýho |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 04-11-2006 10:57
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
Nebo a to nejspíš Bejt naŽranej!!!!! |
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 04-11-2006 12:23
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
bejt "nažranej" bylo včera u kámošů v bf (nejmenuju) a bejt nakopanej do zadku zase u mě
dvakrát VGR_Lekk a jednou VGR_mha.Nemam lézt do befka,když to neumim. |
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 04-11-2006 15:57
|
Rozkoukaný
|
[quote]CR_PETRAS napsal:
bejt "nažranej" bylo včera u kámošů v bf (nejmenuju) a bejt nakopanej do zadku zase u mě
trošku nooooo |
|
|
|
1stCL_Bumik |
Přidané 04-11-2006 16:13
|
Uživatel
Příspěvek: 756
Založený: 14.02.06
|
O co tady vlastne jde?
Ja jenom ze pokud chce nekdo vyjadrit nazor napr. na Quakery, tak muze, pac se nam rozjizdi televizni vysilani. Potrebuju CERVENEHO kolegu na komentovani, jinak si z toho udelam sektarskou a stranickou propagandu.
Tak a ted se ukazte kdo na to ma koule |
|
|
|
Vitman |
Přidané 04-11-2006 16:14
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 131
Založený: 03.10.05
|
Takže kdo tu má teda nejvytahanější tričko?
Už je těch informací nějak moc.... |
|
|
|
Gambac10 |
Přidané 04-11-2006 21:07
|
Nováček
Příspěvek: 63
|
1stCL Pepan napsal:
Gambac10 napsal:
1stCL Pepan napsal:
Gambac10 napsal:
Kluci na jdou spravne od jednodussiho ke slozitejsimu.
G10
S tebou už to maj zasebou jo? dostals aspoň pořádně naprdel?
Že se kuci ani nepochlubíte??
Nee se mnou by to nemelo zadnej prinos. Od ty doby co se nam narodil malej Gambac, tak litam pouze sporadicky.
Reagoval jsem na nicky Kyza a Kocour. Protoze s nima obcas litam resp. lital jsem, tak si myslim, ze Lajouni jsou co se tyka skillu asi jako kdyz srovnas fabii 1.2 mpi a 3 litrovyho emkovyho bavoraka.
P.S. Ja vim vy dum nehrajete, radeji zustavate nahore a strilite z bezpecnych uhlu.
G10
Však já sem Tě taky Gambáči pochopil správně – jen sem si dělal trochu prču.
Myslím si že máš celkem pravdu. Každej se holt na to díváme (bojujeme a střílíme) z trochu jiného úhlu.
Dále si také ale myslím že i mezi 1stCL by se pár lidí s dobrým až velmi nadprůměrným skillem mohlo najít – ale o tom nehodlám vést diskuzi natož flejmovat.
Plzeň 12
Nevim jak jsi prisel na to, ze nezoomujem . Nejak jsem si nevsiml, ze by nekdo z Lajounu lital ligu. 312-tka litala a v prvnim kole kdyz jeste byli 4-rice jsem od nich dostali deku. Nemam problem s tim kdyz je nekdo lepsi.
G10
P.S. Pochopil jsi to spravne jsem totiz zaujaty, nabubrely, neuctivy fracek. |
|
|
|
Jp- |
Přidané 04-11-2006 21:24
|
Uživatel
Příspěvek: 688
|
Gambac10 napsal:
P.S. Pochopil jsi to spravne jsem totiz zaujaty, nabubrely, neuctivy fracek.
Kde to můžu podepsat ?? |
|
|
|
1stCL Pepan |
Přidané 05-11-2006 00:28
|
Rozkoukaný
|
Gambac10 napsal:
1stCL Pepan napsal:
Gambac10 napsal:
1stCL Pepan napsal:
Gambac10 napsal:
Kluci na jdou spravne od jednodussiho ke slozitejsimu.
G10
S tebou už to maj zasebou jo? dostals aspoň pořádně naprdel?
Že se kuci ani nepochlubíte??
Nee se mnou by to nemelo zadnej prinos. Od ty doby co se nam narodil malej Gambac, tak litam pouze sporadicky.
Reagoval jsem na nicky Kyza a Kocour. Protoze s nima obcas litam resp. lital jsem, tak si myslim, ze Lajouni jsou co se tyka skillu asi jako kdyz srovnas fabii 1.2 mpi a 3 litrovyho emkovyho bavoraka.
P.S. Ja vim vy dum nehrajete, radeji zustavate nahore a strilite z bezpecnych uhlu.
G10
Však já sem Tě taky Gambáči pochopil správně – jen sem si dělal trochu prču.
Myslím si že máš celkem pravdu. Každej se holt na to díváme (bojujeme a střílíme) z trochu jiného úhlu.
Dále si také ale myslím že i mezi 1stCL by se pár lidí s dobrým až velmi nadprůměrným skillem mohlo najít – ale o tom nehodlám vést diskuzi natož flejmovat.
Plzeň 12
Nevim jak jsi prisel na to, ze nezoomujem . Nejak jsem si nevsiml, ze by nekdo z Lajounu lital ligu. 312-tka litala a v prvnim kole kdyz jeste byli 4-rice jsem od nich dostali deku. Nemam problem s tim kdyz je nekdo lepsi.
G10
P.S. Pochopil jsi to spravne jsem totiz zaujaty, nabubrely, neuctivy fracek.
Gambáči pár odpovědí na Tvou reakci:
1. Nikdy jsem o nikom ani o žádné letce (alespoň né vážně - max. v silné nadsázce - viz má předchozí reakce - což snad každý pochopí) nenapsal že nezoomuje nebo to snad neumí.
2. Lions opravdu ligu nelítájí - dříve snad Bukin s Makem a možná ještě někdo - ale to už je dlouho a nemá cenu se o tom ani zmiňovat. Proč jí nelítají (nelítáme) neřeším - to je záležitst každého jak se s tím srovná.
3. 312ka je hodně dobrá - vím - sám jsem s Karlem a pár ostatními 312 párkrát zaletěl a mohu to posoudit
4. Také nemám problém uznat že je někdo lepší než já nebo někdo z 1stCL
5. Asi jsem Tě správně nepochopil, zřejmě jako Ty mě (což na SVK různým lidem stává dost často) a tak dále navrhuji vést "naší debatu" přes PM a tady se na to vysrat - nebo jak chceš - já jsem přístupný bavit se jakkoliv
Pepan |
|
|
|
1stCL_Bumik |
Přidané 05-11-2006 06:30
|
Uživatel
Příspěvek: 756
Založený: 14.02.06
|
606_WinteR napsal:
Chtěl bych jako velitel no.606(Chiltern) Squadron RAF vyzvat k souboji 1st lions nechtˇ se Lioni vyjádří jednalo by se o 4vs4 souboj.
Tak jsme to ted se Sabim probrali horem a dolem a myslime si, ze to nebude problem.
Mate vubec server? |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 05-11-2006 09:53
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
|
Bumíku, LOL |