No né že by to sem úplně patřílo ale dokazal by mě někdo poradit co je myšleno tímto?
Then, open the properties of those files, from the
general tab tick the 'read only' attribute. From the
security tab select your current username and tick the
'write: deny' checkbox. This will prevent the game from
overwriting/deleting these files and it will use them
instead of the historically inaccurate ones in the game.
To byla rada nad zlato, dík. A jak se pak mám takové věci naučit Ty tomu rozumíš takže můžeš poradit, ne? Já prostě nevím co mám kde zaškrtnout, překlad toho je pro mě mírně nesrozumitelný, toť vše.
Jenze on ma Papa pravdu. Tohle jen rika jak si nastavit ve Windows prava k fajlu tak, aby jsi ho nemel prava omylem smazat. Pokud neumis/nerozumis ani tomuhle jednoduchemu, pak se fakt do toho nevrtej.
Safrik napsal:
No né že by to sem úplně patřílo ale dokazal by mě někdo poradit co je myšleno tímto?
Díky moc
Kliknes na zalozku security, oznacis usera a zaskrtnes ten ctverecek oznaceny write: deny. Dokud neuvedes odkud to mas a co mas presne za windousy, nikdo ti asi vic nez doslovny preklad neporadi. A pokud nevis, co delas, pis si presne co jsi udelal (na papir, ne do kompu!) a priprav si spoustu casu pro pripad, ze neco omylem zkazis.
Nemám problém to přeložit, ale mám problém najít záložku "security". Zazipovaný archív jsem našel na stránkách uvedených výše (ketegys). Je to, řekněme, utilitka na zobrazení svastiky v Il-2. Stáhnul jsem si *.zip - zabalený adresář, který obsahuje 4x soubor *.mat, 2x soubor *.tga, 1x soubor readme_imod.txt ve kterém je napsáno:
This mod adds realistic insignia to the Finnish planes
and to the tail of the german planes.
To use, put the TGA and MAT files in this archive into
PaintSchemes\Cache directory under your IL2 install
directory.
volně přeloženo: … bla bla bla, … dejte TGA a MAT soubory z tohoto archivu do PaintSchemes\Cache adresáře tam kde máte nainstalovaného Ila. Potom otevřete vlastnosti těchto souborů, z hlavní tabulky zaškrtněte/odškrtněte políčko „jen ke čtení“ z security tab vyberte vaše současné uživatelské jméno a zaškrtněte zapis: zamítnout zaškrtávátko. Tím vyřešíme problém s tím aby hra přepisovala/ mazala tyto soubory … bla bla bla.
Mám Win XP SP2 prof. A jde mě o to kde najdu tu security tab v jakém souboru, kde mohu zaškrtnout to políčko „write: deny“? Vzhledem k tomu, že jsem míň chytrej, míň než někteří jedinci, kteří mají to štěstí, že všemu hned rozumí aniž by se předem něco potřebovali učit, volím cestu dotazu na veřejném fóru. LesníHU díky, že mě hned neodsuzuješ a máš snahu pomoci.
Tady je obrázek toho kde se nachází založka "general tab" a kde podle mého by měla být i záložka "security tab", nejspíš se mýlím, jak říkám jsem míň chytrej.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.