možná losování o evo
|
VGR_Terp |
Přidané 12-07-2006 08:46
|
Uživatel
Příspěvek: 591
Založený: 11.11.05
|
Lucka napsal:
VGR_Terp napsal:
AZ bude ten velky den a Lucka prijde osoben na nejakou akci chtel bych byt informovan. Rád se na vlastni kukadla presvedcim ze to neni klucina se svým vlastnim bakelitovým klackem. Privezl bych i segru, ale s Lucii by nemela sanci, tak jak Lucinka to s klackem neumí , teda aspon myslim.
Myslím, že by ses mohl spíše starat o svůj klacík. Co ríkáš? A ostatní taky.
A mě nechte na pokoji, buďte tak laskavi.
Jestli jsem se te dotkl, hluboce se omlouvam, bohuzel me nic nepresvedcilo o tvém holčičovství a co je horsi, nez nejistota. |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 12-07-2006 08:52
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
Založený: 29.09.05
|
Lucka napsal:
Myslím, že by ses mohl spíše starat o svůj klacík. Co ríkáš? A ostatní taky.
A mě nechte na pokoji, buďte tak laskavi.
Třeba Tě nechají, až si z nich přestaneš dělat prdel. |
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 12-07-2006 09:03
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
Lucka :
Viděla bych to tak na 5 lidí. To bude úplně stačit.
No tak to ti asi Lucko neklapne !!!!
Číslo 5 je strááááášně málo.U příležitosti tvého zářijového "zrodu do reality" je opravdu lepší to číslo 50 jak psal Fuči.
Leda žéééé.......bys to prostě nikomu neřekla.Pak vidím sraz ve Wingu v pěti lidech jako realitu.Protože kdykoli tam zajdeš,vždy tam někdo z Lionů bude (sorry Bumíku ) .Berte to jako vtip.Díky !!!
A co takhle spojit to s návštěvou "Leteckého muzea ve Kbelích"...nemusí se přeci chlastat hned od rána VSTUP ZDARMA ... |
|
|
|
313_123 |
Přidané 12-07-2006 15:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
VGR_Terp napsal:
123 MAS PM
boužel ne hod mi adresu na
tiskar123@atlas.cz |
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-07-2006 17:26
|
Uživatel
Příspěvek: 1014
|
VGR_Terp napsal:
Jestli jsem se te dotkl, hluboce se omlouvam, bohuzel me nic nepresvedcilo o tvém holčičovství a co je horsi, nez nejistota.
Řekni mi jeden jediný důvod, proč bych tebe nebo kohokoliv odsud z SVK měla o čemkoliv přesvědčovat. Od jiných pilotů to vyžadováno nikdy nebylo a není. |
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-07-2006 17:32
|
Uživatel
|
CR_PETRAS napsal:
No tak to ti asi Lucko neklapne !!!!
Klapne. Už jsem ve Wingsu byla dvakrát a v obou případech to bylo tak, jak jsme se domluvili. Tak proč ne i příště.... |
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 12-07-2006 17:37
|
Uživatel
Příspěvek: 960
|
Neber všechno tak moc vážně |
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-07-2006 17:43
|
Uživatel
|
CR_PETRAS napsal:
Neber všechno tak moc vážně
Neberu. Kdyby jo, nevydržela bych tady ani týden |
|
|
|
VGR_Terp |
Přidané 12-07-2006 18:08
|
Uživatel
Příspěvek: 591
Založený: 11.11.05
|
Lucka napsal:
VGR_Terp napsal:
Jestli jsem se te dotkl, hluboce se omlouvam, bohuzel me nic nepresvedcilo o tvém holčičovství a co je horsi, nez nejistota.
Řekni mi jeden jediný důvod, proč bych tebe nebo kohokoliv odsud z SVK měla o čemkoliv přesvědčovat. Od jiných pilotů to vyžadováno nikdy nebylo a není.
Nemusis nikomu nic. Jen by jsi na druhou stranu mohla chapat nás(nebudu asi jediný), kdyz u netipicke činnosti pro devčata(coz IL 2 podle meho naz. je) se nekdo prezentuje jako divka, tak to musi zákonite vzbudit pozornost a pochybnosti o skutečnosti. |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 12-07-2006 18:24
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
Neboj Luci,já si o tobě nemyslím že jsi ve skutečnosti 50ti letej týpek v trenýrkách s lampasem a propoceným síťovaným tílku... Anebo že by............... |
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-07-2006 18:28
|
Uživatel
|
VGR_Terp napsal:
Nemusis nikomu nic.
V tom jsme zajedno.
Jen by jsi na druhou stranu mohla chapat nás(nebudu asi jediný), kdyz u netipicke činnosti pro devčata(coz IL 2 podle meho naz. je) se nekdo prezentuje jako divka, tak to musi zákonite vzbudit pozornost a pochybnosti o skutečnosti.
Chápu.
Podobně jako ty, uvažuje 99% této komunity. Nic proti tomu, pochybujte, až se budou hory zelenat. Mnoho pilotů je dokonce hluboce přesvědčeno, že nemohu být dívka. Mají na své přesvědčení, podle mého názoru založené na předsudcích, právo.
Přesto to podle mého názoru není důvodem k psaní takových a jim podobných příspěvků, jako jsem se mohla dočíst o něco výš na této stránce a za 10 měsíců zde už tolikrát v mnoha jiných vláknech.
Za pár týdnů odjedu studovat do zahraničí a létání pověsím na hřebík. Tak to se mnou ještě chvíli vydržte a neznepříiemňujte mi prosím ten zbývající čas mezi vámi. Ráda bych na virtuální létání a komunitu SVK vzpomínala v dobrém.
P.S.: Na omluvy se prosím příště vykašli. Jsou k ničemu.
Upravil/a Lucka dne 12-07-2006 18:48
|
|
|
|
rudidlo |
Přidané 12-07-2006 18:44
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
Lucka napsal:
... a létání pověsím na hřebík.
Když jsem to četl poprvé, tak jsem tomu věřil. |
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 12-07-2006 18:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
Lucka napsal:
VGR_Terp napsal:
Nemusis nikomu nic.
V tom jsme zajedno.
Jen by jsi na druhou stranu mohla chapat nás(nebudu asi jediný), kdyz u netipicke činnosti pro devčata(coz IL 2 podle meho naz. je) se nekdo prezentuje jako divka, tak to musi zákonite vzbudit pozornost a pochybnosti o skutečnosti.
Chápu.
Podobně jako ty, uvažuje 99% této komunity. Nic proti tomu, pochybujte, až se budou hory zelenat. Mnoho pilotů je dokonce hluboce přesvědčeno, že nemohu být dívka. Mají na své přesvědčení, podle mého názoru založené na předsudcích, právo.
Přesto to podle mého názoru není důvodem k psaní takových a jim podobných příspěvků, jako jsem se mohla dočíst o něco výš na této stránce a za 10 měsíců zde už tolikrát v mnoha jiných vláknech.
Za pár týdnů odjedu studovat do zahraničí a létání pověsím na hřebík. Tak to se mnou ještě chvíli vydržte a neznepříiemňujte mi prosím ten zbývající čas mezi vámi. Ráda bych na své virtuální létání a komunitu SVK vzpomínala v dobrém.
Hmm v tom mas naprosto pravdu, ze jsme tu neduverivi ostatne jsme jenom chlapi.
Juuu jedes studovat do zahranici?
Smim se zeptat kampak? Nemecko, Belgie, Francie, Anglie...?
Je smim se jeste na jednu vec zeptat? Copak studujes?
To uz se nevratis?
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 12-07-2006 19:00
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
Lucka |
Přidané 12-07-2006 19:07
|
Uživatel
|
Joe Hallenbeck napsal:
No, někteří z vás jsou opravdu "chlapi" jen co je pravda (neber pls osobně). Jenom nechápu, jak spolu souvisí to spojení chlap - nedůvěřiví.
Do Velké Británie.
Farmacii.
To vážně nevím. |
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 12-07-2006 19:19
|
Uživatel
|
Lucka napsal:
Joe Hallenbeck napsal:
No, někteří z vás jsou opravdu "chlapi" jen co je pravda (neber pls osobně). Jenom nechápu, jak spolu souvisí to spojení chlap - nedůvěřiví.
Do Velké Británie.
Farmacii.
To vážně nevím.
Hele v pohode, ja jsem taky chlap a mam svoje mouchy
Spojeni chlap - neduverivy ve smyslu:
ze nemame moc duveru k pilotkam, jak jsi psala a jak tu psal Terp.
Farmacii? TO ma docela blizko k memu oboru, k chemii
Do Anglie? Tam bych se chtel taky jednou podivat, hlavne do leteckeho muzea tusim v Hendonu a videt na vlastni oci zazrak od Reginalda. J. Mitchella - Spitfira
Jestli se tam na nej podivas, tak ho pohlad i za me pls
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 12-07-2006 19:20
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
Maxxis |
Přidané 12-07-2006 19:31
|
Uživatel
Příspěvek: 539
Založený: 30.09.05
|
313_OTU_T-Munny napsal:
AH_James_Gastowski napsal:
To spojení T-Munny a 123 je mi nějaký podezřelý
A nejen to by mohlo být podezřelý. Tady je výtažek z vlákna o slosování o TrackIR.
Maxxis napsal:
ja T-munny jsem zmenil nick na maxxis tak prosim poslat tu vyhru na novou adresu, ta prvni se narychlo zmenila, prosim o zmenu, díky T-munny
T-Munny napsal:
Já Maxxis jsem si změnil nick na T-Munny. Adresa zůstává, Maxxis lže nebo lže T-Munny? Sem z toho ňákej jalovej
Kdo ví kdo je kdo, začínám vtom mít sám bordel
jj tohle byla dobra akce, že |
|
|
|
313_Santy |
Přidané 12-07-2006 19:43
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 202
|
Lucka napsal:
VGR_Terp napsal:
Nemusis nikomu nic.
V tom jsme zajedno.
Chápu.
Za pár týdnů odjedu studovat do zahraničí a létání pověsím na hřebík. Tak to se mnou ještě chvíli vydržte a neznepříiemňujte mi prosím ten zbývající čas mezi vámi. Ráda bych na virtuální létání a komunitu SVK vzpomínala v dobrém.
Trochu od tématu názvu, ale: No Lucko, myslím, že většině virtuálních letců je to šuma fuk, jestli toho spita lítá holka nebo ne. Jsme jen zvědaví jestli se opravdu vyskytlo stvoření opačného pohlaví, které pochopí proč nás to lítání baví a co nás nutí sedat ke compu lítat s ostatníma bláznama. Proto si myslím přejeme, aby jsi opravdu byla ta Lucka a měli naději, že nejsme až tak "divní" a není to jen jednostranná záležitost.
Ještě jedno. Byl jsem jen na pár srazech, ale myslím že kdyby jsi se na některém objevila, tak by jsi byla hvězdou večera, ať už to je jak chce. Proto to tady raději moc neřeš, ať můžeš vzpomínat v dobrém.
PS: U některých pilotů si pamatuju některá vzájemná zajímavá virtuální setkání (většinou první). Když už si vedeš ten letový deníček, schválně jestli tam máš napsáno, že jsme se prvně osudově setkali na CLserveru a máme hrobečky hned vedle sebe? |
|
|
|
313_123 |
Přidané 12-07-2006 20:07
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
je zajímavé jak se ozvu zvrhhe se to ve výslech lucky
ps1 pro lucku: pošlala aspon svou fotku pls.
ps2 pro lucku: v plavkách
ps3: jen pro mě
Upravil/a 313_123 dne 12-07-2006 20:11
|
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 12-07-2006 20:28
|
Uživatel
|
313_Santy napsal:
Lucka napsal:
VGR_Terp napsal:
Nemusis nikomu nic.
V tom jsme zajedno.
Chápu.
Jsme jen zvědaví jestli se opravdu vyskytlo stvoření opačného pohlaví, které pochopí proč nás to lítání baví a co nás nutí sedat ke compu lítat s ostatníma bláznama. Proto si myslím přejeme, aby jsi opravdu byla ta Lucka a měli naději, že nejsme až tak "divní" a není to jen jednostranná záležitost.
Ještě jedno. Byl jsem jen na pár srazech, ale myslím že kdyby jsi se na některém objevila, tak by jsi byla hvězdou večera, ať už to je jak chce.
Santy lepe bych to nenapsal Naprosto souhlasim
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|
|
Joe Hallenbeck |
Přidané 12-07-2006 20:29
|
Uživatel
|
123 napsal:
je zajímavé jak se ozvu zvrhhe se to ve výslech lucky
ps1 pro lucku: pošlala aspon svou fotku pls.
ps2 pro lucku: v plavkách
ps3: jen pro mě
Ja bych toho na tvem miste radsi nechal.
313_FlyBoy
RY-C
|
|
|