November 23 2024 04:19:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
možná losování o evo
VGR_Terp
Lucka napsal:
VGR_Terp napsal:
AZ bude ten velky den a Lucka prijde osoben na nejakou akci chtel bych byt informovan. Rád se na vlastni kukadla presvedcim ze to neni klucina se svým vlastnim bakelitovým klackem. Privezl bych i segru, ale s Lucii by nemela sanci, tak jak Lucinka to s klackem neumíŠklebící se, teda aspon myslim.

Myslím, že by ses mohl spíše starat o svůj klacík. Co ríkáš? A ostatní taky.
A mě nechte na pokoji, buďte tak laskavi.

Jestli jsem se te dotkl, hluboce se omlouvam, bohuzel me nic nepresvedcilo o tvém holčičovství a co je horsi, nez nejistota.

http://www.virtualgrimreapers.cz/
rudidlo
Lucka napsal:
Myslím, že by ses mohl spíše starat o svůj klacík. Co ríkáš? A ostatní taky.
A mě nechte na pokoji, buďte tak laskavi.

Třeba Tě nechají, až si z nich přestaneš dělat prdel.Zamračený

http://silicon-remarks.blogspot.com
CR_PETRAS
Lucka :

Viděla bych to tak na 5 lidí. To bude úplně stačit.

No tak to ti asi Lucko neklapne !!!! Mrknutí

Číslo 5 je strááááášně málo.U příležitosti tvého zářijového "zrodu do reality" je opravdu lepší to číslo 50 jak psal Fuči.Úsměv

Leda žéééé.......bys to prostě nikomu neřekla.Pak vidím sraz ve Wingu v pěti lidech jako realitu.Protože kdykoli tam zajdeš,vždy tam někdo z Lionů bude Cool (sorry Bumíku Šklebící se ) .Berte to jako vtip.Díky !!! Pff

A co takhle spojit to s návštěvou "Leteckého muzea ve Kbelích"...nemusí se přeci chlastat hned od rána Zamračený VSTUP ZDARMA ...

http://avionika.webpark.cz
313_123
VGR_Terp napsal:
123 MAS PM

boužel ne hod mi adresu na
tiskar123@atlas.cz

Lucka
VGR_Terp napsal:
Jestli jsem se te dotkl, hluboce se omlouvam, bohuzel me nic nepresvedcilo o tvém holčičovství a co je horsi, nez nejistota.

Řekni mi jeden jediný důvod, proč bych tebe nebo kohokoliv odsud z SVK měla o čemkoliv přesvědčovat. Od jiných pilotů to vyžadováno nikdy nebylo a není.

Lucka
CR_PETRAS napsal:
No tak to ti asi Lucko neklapne !!!! Mrknutí

Klapne. Už jsem ve Wingsu byla dvakrát a v obou případech to bylo tak, jak jsme se domluvili. Tak proč ne i příště....

CR_PETRAS
Neber všechno tak moc vážně Mrknutí

http://avionika.webpark.cz
Lucka
CR_PETRAS napsal:
Neber všechno tak moc vážně Mrknutí

Neberu. Kdyby jo, nevydržela bych tady ani týden Pff

VGR_Terp
Lucka napsal:
VGR_Terp napsal:

Řekni mi jeden jediný důvod, proč bych tebe nebo kohokoliv odsud z SVK měla o čemkoliv přesvědčovat. Od jiných pilotů to vyžadováno nikdy nebylo a není.

Nemusis nikomu nic. Jen by jsi na druhou stranu mohla chapat nás(nebudu asi jediný), kdyz u netipicke činnosti pro devčata(coz IL 2 podle meho naz. je) se nekdo prezentuje jako divka, tak to musi zákonite vzbudit pozornost a pochybnosti o skutečnosti.

http://www.virtualgrimreapers.cz/
310_Podrs
Neboj Luci,já si o tobě nemyslím že jsi ve skutečnosti 50ti letej týpek v trenýrkách s lampasem a propoceným síťovaným tílku...Mrknutí Anebo že by...............Vyděšený

http://www.310raf.com
Lucka
VGR_Terp napsal:
Nemusis nikomu nic.

V tom jsme zajedno.

Jen by jsi na druhou stranu mohla chapat nás(nebudu asi jediný), kdyz u netipicke činnosti pro devčata(coz IL 2 podle meho naz. je) se nekdo prezentuje jako divka, tak to musi zákonite vzbudit pozornost a pochybnosti o skutečnosti.

Chápu.

Podobně jako ty, uvažuje 99% této komunity. Nic proti tomu, pochybujte, až se budou hory zelenat. Mnoho pilotů je dokonce hluboce přesvědčeno, že nemohu být dívka. Mají na své přesvědčení, podle mého názoru založené na předsudcích, právo.

Přesto to podle mého názoru není důvodem k psaní takových a jim podobných příspěvků, jako jsem se mohla dočíst o něco výš na této stránce a za 10 měsíců zde už tolikrát v mnoha jiných vláknech.

Za pár týdnů odjedu studovat do zahraničí a létání pověsím na hřebík. Tak to se mnou ještě chvíli vydržte a neznepříiemňujte mi prosím ten zbývající čas mezi vámi. Ráda bych na virtuální létání a komunitu SVK vzpomínala v dobrém.

P.S.: Na omluvy se prosím příště vykašli. Jsou k ničemu.
Upravil/a Lucka dne 12-07-2006 18:48

rudidlo
Lucka napsal:
... a létání pověsím na hřebík.

Když jsem to četl poprvé, tak jsem tomu věřil.

http://silicon-remarks.blogspot.com
Joe Hallenbeck
Lucka napsal:
VGR_Terp napsal:
Nemusis nikomu nic.

V tom jsme zajedno.

Jen by jsi na druhou stranu mohla chapat nás(nebudu asi jediný), kdyz u netipicke činnosti pro devčata(coz IL 2 podle meho naz. je) se nekdo prezentuje jako divka, tak to musi zákonite vzbudit pozornost a pochybnosti o skutečnosti.

Chápu.

Podobně jako ty, uvažuje 99% této komunity. Nic proti tomu, pochybujte, až se budou hory zelenat. Mnoho pilotů je dokonce hluboce přesvědčeno, že nemohu být dívka. Mají na své přesvědčení, podle mého názoru založené na předsudcích, právo.

Přesto to podle mého názoru není důvodem k psaní takových a jim podobných příspěvků, jako jsem se mohla dočíst o něco výš na této stránce a za 10 měsíců zde už tolikrát v mnoha jiných vláknech.

Za pár týdnů odjedu studovat do zahraničí a létání pověsím na hřebík. Tak to se mnou ještě chvíli vydržte a neznepříiemňujte mi prosím ten zbývající čas mezi vámi. Ráda bych na své virtuální létání a komunitu SVK vzpomínala v dobrém.

Hmm v tom mas naprosto pravdu, ze jsme tu neduverivi Mrknutí ostatne jsme jenom chlapi. Šklebící se

Juuu jedes studovat do zahranici? Vyděšený
Smim se zeptat kampak? Nemecko, Belgie, Francie, Anglie...? Úsměv
Je smim se jeste na jednu vec zeptat? Copak studujes?

To uz se nevratis? Vyděšený Zamračený Smutný
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 12-07-2006 19:00
313_FlyBoy
RY-C

Lucka
Joe Hallenbeck napsal:
Hmm v tom mas naprosto pravdu, ze jsme tu neduverivi Mrknutí ostatne jsme jenom chlapi. Šklebící se

No, někteří z vás jsou opravdu "chlapi" jen co je pravda (neber pls osobně). Jenom nechápu, jak spolu souvisí to spojení chlap - nedůvěřiví.

Do Velké Británie.

Farmacii.

To vážně nevím.

Joe Hallenbeck
Lucka napsal:
Joe Hallenbeck napsal:

No, někteří z vás jsou opravdu "chlapi" jen co je pravda (neber pls osobně). Jenom nechápu, jak spolu souvisí to spojení chlap - nedůvěřiví.

Do Velké Británie.

Farmacii.

To vážně nevím.

Hele v pohode, ja jsem taky chlap a mam svoje mouchy Mrknutí

Spojeni chlap - neduverivy ve smyslu:
ze nemame moc duveru k pilotkam, jak jsi psala a jak tu psal Terp.

Farmacii? TO ma docela blizko k memu oboru, k chemii Šklebící se

Do Anglie? Tam bych se chtel taky jednou podivat, hlavne do leteckeho muzea tusim v Hendonu a videt na vlastni oci zazrak od Reginalda. J. Mitchella - Spitfira Úsměv
Jestli se tam na nej podivas, tak ho pohlad i za me pls Mrknutí
Upravil/a Joe Hallenbeck dne 12-07-2006 19:20
313_FlyBoy
RY-C

Maxxis
313_OTU_T-Munny napsal:
AH_James_Gastowski napsal:
To spojení T-Munny a 123 je mi nějaký podezřelý Šklebící se Šklebící se

A nejen to by mohlo být podezřelý. Tady je výtažek z vlákna o slosování o TrackIR.

Maxxis napsal:
ja T-munny jsem zmenil nick na maxxis tak prosim poslat tu vyhru na novou adresu, ta prvni se narychlo zmenila, prosim o zmenu, díky T-munny

T-Munny napsal:
Já Maxxis jsem si změnil nick na T-Munny. Adresa zůstává, Maxxis lže nebo lže T-Munny? Sem z toho ňákej jalovej

Kdo ví kdo je kdo, začínám vtom mít sám bordelSmutný

jj tohle byla dobra akce, že

313_Santy
Lucka napsal:
VGR_Terp napsal:
Nemusis nikomu nic.

V tom jsme zajedno.

Chápu.

Za pár týdnů odjedu studovat do zahraničí a létání pověsím na hřebík. Tak to se mnou ještě chvíli vydržte a neznepříiemňujte mi prosím ten zbývající čas mezi vámi. Ráda bych na virtuální létání a komunitu SVK vzpomínala v dobrém.

Trochu od tématu názvu, ale: No Lucko, myslím, že většině virtuálních letců je to šuma fuk, jestli toho spita lítá holka nebo ne. Jsme jen zvědaví jestli se opravdu vyskytlo stvoření opačného pohlaví, které pochopí proč nás to lítání baví a co nás nutí sedat ke compu lítat s ostatníma bláznama. Proto si myslím přejeme, aby jsi opravdu byla ta Lucka a měli naději, že nejsme až tak "divní" a není to jen jednostranná záležitost. Šklebící se
Ještě jedno. Byl jsem jen na pár srazech, ale myslím že kdyby jsi se na některém objevila, tak by jsi byla hvězdou večera, ať už to je jak chce. Úsměv Proto to tady raději moc neřeš, ať můžeš vzpomínat v dobrém. Mrknutí
PS: U některých pilotů si pamatuju některá vzájemná zajímavá virtuální setkání (většinou první). Když už si vedeš ten letový deníček, schválně jestli tam máš napsáno, že jsme se prvně osudově setkali na CLserveru a máme hrobečky hned vedle sebe? Šklebící se

313_123
je zajímavé jak se ozvu zvrhhe se to ve výslech lucky Šklebící se
ps1 pro lucku: pošlala aspon svou fotku pls.
ps2 pro lucku: v plavkách
ps3: jen pro mě Cool
Upravil/a 313_123 dne 12-07-2006 20:11

Joe Hallenbeck
313_Santy napsal:
Lucka napsal:
VGR_Terp napsal:
Nemusis nikomu nic.

V tom jsme zajedno.

Chápu.

Jsme jen zvědaví jestli se opravdu vyskytlo stvoření opačného pohlaví, které pochopí proč nás to lítání baví a co nás nutí sedat ke compu lítat s ostatníma bláznama. Proto si myslím přejeme, aby jsi opravdu byla ta Lucka a měli naději, že nejsme až tak "divní" a není to jen jednostranná záležitost. Šklebící se
Ještě jedno. Byl jsem jen na pár srazech, ale myslím že kdyby jsi se na některém objevila, tak by jsi byla hvězdou večera, ať už to je jak chce.

Santy lepe bych to nenapsal Úsměv Naprosto souhlasim Úsměv
313_FlyBoy
RY-C

Joe Hallenbeck
123 napsal:
je zajímavé jak se ozvu zvrhhe se to ve výslech lucky Šklebící se
ps1 pro lucku: pošlala aspon svou fotku pls.
ps2 pro lucku: v plavkách
ps3: jen pro mě Cool

Ja bych toho na tvem miste radsi nechal.
313_FlyBoy
RY-C

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,021,342 návštěv