November 22 2024 08:24:10
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
CSW_Rannisokol

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Operation Thunderstorm
Mamutak
3IAP_Ondura napsal:
No skin můžu mít s Ila, ale chtěl bych svůj obrázek na příď Úsměv

Neni problem, muzes si ho tam hodit a pak ten tvuj stroj taky hodim do skinpackuMrknutí

www.czechlions.cz
Mamutak
Tak na FTP SVK jsem vytvoril slozku Operation Thunderstorm, kam muzete uploadit svoje skiny:sm14:

EDIT: jen do 30.července, pak je stahnu a udelam z nich skinpack
Upravil/a Mamutak dne 08-07-2006 15:19

www.czechlions.cz
WinteR
310_OTU_Mamutak napsal:
Tak na FTP SVK jsem vytvoril slozku Operation Thunderstorm, kam muzete uploadit svoje skiny:sm14:

Oki jdu si dělat skin

GC3_glum
606_WinteR napsal:
310_OTU_Mamutak napsal:

Oki jdu si dělat skin

Wintře jestli mohu navrhnout - dejte si na skin nějaké výrazné poznávací znamení vašeho boxu - např. zabarvené směrovky, nebo okraje motorů atp. všechny čtyři stroje stejná barva např žlutá,červená,modrá nebo zelená
V ostré akci bych doporučoval volací znaky např. žlutá1 - žlutá4 podle barvy směrovky a pak se mnohem snáze dáme nad letištěm do kupy.

WinteR
3BAP_glum napsal:
606_WinteR napsal:
310_OTU_Mamutak napsal:

Oki jdu si dělat skin

Wintře jestli mohu navrhnout - dejte si na skin nějaké výrazné poznávací znamení vašeho boxu - např. zabarvené směrovky, nebo okraje motorů atp. všechny čtyři stroje stejná barva např žlutá,červená,modrá nebo zelená
V ostré akci bych doporučoval volací znaky např. žlutá1 - žlutá4 podle barvy směrovky a pak se mnohem snáze dáme nad letištěm do kupy.

JJ jasně Mamutak nam to řekl máme žlutou na směrovkách našemu Boxu respektivě naší čtyřce budu veelt já a volací zna žlutá jedna pak žlutá dva atd.

Mamutak
606_WinteR napsal:
3BAP_glum napsal:
606_WinteR napsal:
310_OTU_Mamutak napsal:

Oki jdu si dělat skin

JJ jasně Mamutak nam to řekl máme žlutou na směrovkách našemu Boxu respektivě naší čtyřce budu veelt já a volací zna žlutá jedna pak žlutá dva atd.

Ale né, žluty směrovky a vyskovky má celá vaše osmička.
Upravil/a Mamutak dne 08-07-2006 17:16

www.czechlions.cz
Holt
Tak aby mě nebylo málo :sm26:... dá se ještě k těm Mosquitům použít 605. sq " County of Warwick" "UP"... sice to byla sq. pro Night Intruder s FB VI, ale je jediná, která je i ve hře.... myslím:sm14:.. Takže teď jsem se snad trefil... :sm19:

Mamutak
606_OTU_Holt napsal:
Tak aby mě nebylo málo :sm26:... dá se ještě k těm Mosquitům použít 605. sq " County of Warwick" "UP"... sice to byla sq. pro Night Intruder s FB VI, ale je jediná, která je i ve hře.... myslím:sm14:.. Takže teď jsem se snad trefil... :sm19:

No vidis, hodnej klukŠklebící se.

www.czechlions.cz
Holt
310_OTU_Mamutak napsal:
606_OTU_Holt napsal:

No vidis, hodnej klukŠklebící se.

PFFF :lucka2:.... Já už jsem prostě takovej...:sm23:

Mamutak
Mustangy, kdo vam bude velet?

www.czechlions.cz
WinteR
mamutaku nechci jim do toho kecat ale typoval bych to na AH_Rosnoc

Noram
606_WinteR napsal:

AH_Ronsoc proboha AH_Ronsoc

http://noram.youaremighty.com/
WinteR
3IAP_Noram napsal:
606_WinteR napsal:

Co s nim??

Noram
no jen že už ses mohl po těch 3 měsících naučit psát správně jeho jméno ,ty admine Šklebící se
Upravil/a Noram dne 09-07-2006 13:17

WinteR
3IAP_Noram napsal:
no jen že už ses mohl po těch 3 měsících naučit psát správně jeho jméno ,ty admine Šklebící se

Takže 1.No Blbější nick na slonování v čeětině jsem neviděl
2.já nejsem Admin Admin je mám dojem HP_Clo_Clo dotazy u Fučidy

1stCL_Fajlow
Editace : 3IAP_Noram on 09.07.2006 13:17

No, to ty taky .. :sm14::sm14::sm14::sm14::sm14:

Noram
no, občas si říkám, jestli si češtinu někdy viděl Wintere, ale to už jsme hodně OT

já jsem jen upozorňoval na to, že jsi Ronsoče zase špatně napsal, stejně jako při speciálce Velký Cirkus a ne skloňování, přitom jsou tady na skloňování větší oříšky,viď LesníHU Šklebící se

Mamutak
Me nezajima jak tady kdo komoli Ronsocovo jmeno, ja bych rad vedel kdo bude velt mustangum:sm26:

www.czechlions.cz
Noram
1stCL_Fajlow napsal:
Editace : 3IAP_Noram on 09.07.2006 13:17

No, to ty taky .. :sm14::sm14::sm14::sm14::sm14:

no, to jsem editoval větu, protože jsem tam zrovna chtěl napsat,že člověk, co se hlásil na admina by měl umět aspoň trošku psát ,ale pak jsem to změnil jen na

3IAP_Noram napsal:

abych se vyhnul OT,do kterého jsme se stejně uvrtali :sm50:

Ať to není jen OT Mamutáku jelikož je akce ještě dost daleko a v mustanzích jsme zatím 3 tak bych to moc nehrotil,se to dohodne časem,ale na 51tkách má asi nejvíc nalítáno Ronsoc
Upravil/a Noram dne 09-07-2006 13:35

WinteR
3IAP_Noram napsal:
no, občas si říkám, jestli si češtinu někdy viděl Wintere, ale to už jsme hodně OT

já jsem jen upozorňoval na to, že jsi Ronsoče zase špatně napsal, stejně jako při speciálce Velký Cirkus a ne skloňování, přitom jsou tady na skloňování větší oříšky,viď LesníHU Šklebící se

No určitě chodím do školy.jako ty i jiní další.No Tak tímto se Omlouvám Rosnočovi Tobě i dalším za komolení jeho jména.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,041 návštěv