November 23 2024 22:18:51
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Máte nebo plánujete VR headset?
Shadowdeath
No na Alze sem si uz pred casem nastavil "hlidaciho" snad na vsechny rtx 3080, ale zadne echo o dostupnosti jsem od nich nedostal :-( takze hlaska "bylo v Alze spousta kusů RTX 3080" nevim nevim :-) navic, vsude pisou, jak se do nasich obchodu dostavaji spise jednotky nez spousty..
Rozhodne bych prachy neposilal predem, abys nedostal treba jen obrazek Šklebící se

EDIT:
Šklebící se
i.imgur.com/w6hiPNz.png
"Když umřeš, tak o tom nevíš, ale pro ostatní je to těžké. To samé platí, když jsi debil." ~ autor neznámý

Hot_Dog
Je to fake, o tom žádná, ale ten hlídací pes na alze nefunguje, na to nespoléhejte... Asi se ty karty vyprodaj dřív, než na ně zareaguje. Vyzkoušeno, mám tam na všechny RTX30x0 hlídacího psa, jen pro představu, jak ty karty bejvaj skladem, objevili se tam 14 dní zpátky nějaké 3090, a pes mi nic neposlal...

Obecně asi cokoliv, co má v dnešní době název "pes" tak vůbec nefungujePffPffPff

1stCL_Fucida
Hot_Dogu...nejsi k sobě v té poslední větě možná až příliš sebekritický? :-)
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Hot_Dog
1stCL_Fucida napsal:

Hot_Dogu...nejsi k sobě v té poslední větě možná až příliš sebekritický? :-)

A jo, vidíš, to mě vůbec nenapadloPff

magot
Hot_Dog napsal:

Je to fake, o tom žádná, ale ten hlídací pes na alze nefunguje, na to nespoléhejte... Asi se ty karty vyprodaj dřív, než na ně zareaguje. Vyzkoušeno, mám tam na všechny RTX30x0 hlídacího psa, jen pro představu, jak ty karty bejvaj skladem, objevili se tam 14 dní zpátky nějaké 3090, a pes mi nic neposlal...

Obecně asi cokoliv, co má v dnešní době název "pes" tak vůbec nefungujePffPffPff

Ten hlídací pes na alze funguje. Zadal jsem tam 3090 od MSI a od GB, pes zaštěkal a měl jsem doma dvě 3090. Do týdne.
3090 jsou občas dostupné. Ale 3080 všeobecně vůbec nejsou. 3070 a 3090 se občas vyskytnou, pár lidí okolo mne už 3070 ulovilo v posledních dnech ..

310_cibule
magot napsal:
možná to půjde našroubovat i na starého šturma .. a vo tom to celý je Šklebící se
YouTube Video

Zkoušel jste někdo ten VORPx? Stojí přes litr. Má to smysl?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_cibule
magot napsal:
Myslím že steam VR nějak umí přehrávat filmy, ale ještě jsem to nezkoušel ..

Jinak např. toto:
https://store.ste...eo_Player/

tady je někaký free
https://store.ste...eo_Player/

Tak pořád nic. Mám oba. Dostanu se přes ně na disk, ale není tam nic, přes co bych ho mohl spustit. Nic. Nada. Začínám propadat zoufalství...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

magot
Zkus ještě mrknout na toto:
https://deovr.com/

310_cibule
To samé. Ten 3D video player se otevře, přes něj se dostanu do Blu Ray mechaniky resp. jednotlivých složek na disku. Není v nich ale nic, co by film spustilo. Ten poslední mi ale aspoň pustil VR pejska v parku, na krátký klip odkazuje cestu : )

magot
To sou teda obštrukce ..

310_cibule
Tak zatím nejlepší je SkyBox VR. Fakt parádní, za plátnem je pohled do Grand Canyonu, to všechno jen za osm liber!

Má jen úplně nepatrnou chybičku. Dunkirk jsem si v něm taky nepřehrál.

310_cibule
Problém je, že mně ty Blu-ray disky nepřehřává ani prachobyčejný VLC. Asi tomu chybí nějaká knihovna či co.

magot
No on všeobecně asi bude problém s tím blu-ray jsem koukal.
Nicméně VLC tady má nějakou knihovnu k tomu:
https://www.video...luray.html

VLC umí přehrávat stereo obraz 3D filmy (posun barev), ale tyhle regulérní 3D filmy netuším ..

310_cibule
magot napsal:
Nicméně VLC tady má nějakou knihovnu k tomu:
https://www.video...luray.html

Stáhl jsem. Co s tím? Kam s tím?

Taky je tam ale bohužel napsáno: Most commercial Blu-Ray are protected by AACS or BD+ technologies and this library is not enough to playback those discs.

magot
netuším .. zřejmě někam do zdrojového adresáře.
Z toho readme jsem to nepochopil .. stejně to ale asi bude mít ochrany to blu-ray a nepůjde to si myslím, to je fakt mrtvá platforma.
Něco jako audio kazety Šklebící se

Stáhni si někde toho Avatara v 3D (válí se to všude), tam je natvrdo v 3D rozseklej obraz, jen to spustíš v nějakým VR desktopu a fertig.
To blu-ray asi nemá budoucnost ..
Upravil/a magot dne 19-03-2021 17:26

310_cibule
17 hodin. Uáááá.

magot
ale koukni na ty dodatečný Blu-Ray jak to natáčeli a ty rozhovory, celkem zajímavé. To ani na webu není dostupné Úsměv

310_cibule
Na tom Blu ray disku (Dunkirk) nevidím simply nic. Nada. Rien.

První poznatky z VR Avataru (koukal jsem a šteloval asi 15 minut, na víc teď nemám čas).

Má to spoustu giga, stahovalo se mi to 16 hodin a mám toho plný SSD : )

Scény, kdy třeba letí a vidí krajinu před sebou, jsou grandiózní. To je fakt zážitek. I když to pochopitelně není tak ostré jako na full HD či 4K.

Ve chvíli, kdy je člověk v davu, v místnosti atd, téměř dýchá těm v Avataru na prsa. A to je poněkud nekomfortní (aspoň že nesmrděj). Možná to jde poštelovat, ale zatím jsme nepřišel na to jak.

Občas se mi zase zvedá kufr. to už při létání v BoX zcela zmizelo. Můžu dělat výkruty a nic se mi neděje (u Jiříčka v Blaníku jsem se málem poblil i při vodorovném letu : )

Podobně se mi to děje v Derail Valley, když "neskáču", ale "chodím".

Celkově zatím dojem, že celý Avatar bych v tom sledovat nechtěl. Ale budu dál ladit. Uvidíme.

magot
No je to "zážitek" v tom 3D, přesně jak popisuješ Šklebící se To dejchání na prsa máš i v kině IMAX..
V Derail Valley se mi taky dělá trochu blbě, ale dá se pohybovat i teleportačně, takže no problem Úsměv

Takže co jsem pochopil ty to blu-ray nespustíš ani ve standartním 2D režimu, mimo VR?
Podotýkám, že pro běžné zhlédnutí musíš mít monitor 4K monitor - to jedno blu-ray (je to napsané na obalu)
Zbytek blu-ray s bonusy a režisérskou verzí jsou v FHD a spustíš je i na FHD i QHD monitoru/ TV.

310_cibule
Na PC v blu-ray mechanice nespustím ani jeden z těch tří disků. A to jsem zkoušel asi pět různých přehrávácích aplikací včetně toho VLC. Ještě zkusím DVD přehráváč a TV.

Ještě mne napadá jedna věc: tu blu-ray mechaniku jsem dostal před deseti lety ve Wingsu od Fučidy a několika desítek dalších k padesátinám. Třeba mne podfoukli, dali mi do krabice od BR nějakej starej křáp : )))) Disclaimer: to je míněno jako blbej fór, kdyby náhodou někdo... Choděj sem různí lidé ; )

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,396 návštěv