no, chtěl jsem napsat, ať Paulus neblbne a nedává za kartu tolik, co za auto, ale na druhou stranu - auto po koupení okamžitě ztrácí na ceně, kdežto grafárna v současné době naopak nabírá :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
No já počítám že RTX3 půjdou každý měsíc v Q1 a Q2 zhruba o 5 až 10% nahoru, ale na konci roku spadnou. Tzn. 3090 bude např. za 55k. 3080 baj voko tak za 27k.
V Q1 a Q2 budou řešit rozjetí nový linek a v Q3 to realizovat.
V srpnu se začnou prodávat Ryzeny 5600G/5700G atraktivní nejen cenou, zároveň s grafickým APU Vega.
Výkonem přibližně jako Nvidia GT 1030. Po značném omezení na detailech, by teoreticky šlo přežít grafickou krizi pro uživatele bez grafik.
Doporučená cena 3060 má být 8.999 Kč, skutečně cenová facka jako Brno...
Mi volal že už jsou 3070 skladem za 28k...takže karta co bude zítra louend haluz, vyhozený peníze. Jinak sleduju obludu od Vánoc (zkoušeli prodávat 3090 za 70-80k) a věřím že do konce léta-začátkem podzimu se to ještě zlepší, pak už ale vezmu co bude, klidně i sestavu.
Ne, 3070 je dobrá. Já bych ji bejt tebou bral v rámci současné krize. A za lepší cenu asi jiný zatím neseženeš. Leda za cenu dvou ojetých seatů
Hele 3070 = 2080ti s menší VRAM. A od 2080ti se ty karty moc výkonově nepohnuly ..
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.