Battle of Stalingrad - žvanírna !!!Locked!!!
|
Mira |
Přidané 12-05-2017 07:12
|
Uživatel
Příspěvek: 1668
Založený: 26.04.14
|
Art napsal:
Ještě doladit ty dva Yaki a bude to nakonec opravdu super hra
Můžeš mi prosímtě říct, co by jsi chtěl ladit na těch dvou Jacích ? Snad nemáš problém s tím v německém stroji ho sestřelit..Zrovna nedávno někdo otevřel na ofiko foru novou diskuzi , jak má bojovat proti jaku1? A výsledek všech těch rad co tam dostal... jak jsem to pochopil z těch několika stranek.. pokud má někdo problém s jakem, není to problém sovětského letadla, ale pilota v německém stroji..
Asi tak..
Hoši sorry, ale tyhle " nářky " na uber vlastnosti, toho či onoho letadla, mně i přes moji malou angažovanost někdy prostě vytáčí..
Když jsem v Ishaku sundal G2 znamená to taky že by Ishak chtěl doladit ?? |
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 12-05-2017 09:08
|
Diskutující
Příspěvek: 4360
Založený: 14.02.13
|
Mira napsal:
Když jsem v Ishaku sundal G2 znamená to taky že by Ishak chtěl doladit ?? Jo Išak je rychlejší než byl ve skutečnosti. I-16 nebyla u země rychlejší než šturmovik, ve hře kupodivu je, celkově mám za to že mu dali do vínku až +50 km/h. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 12-05-2017 09:23
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Největší část frustrace Befkařů je v tom, že ty Jaky jsou u země dost slušné na to, aby jim nedovolily jen tak snadno utéct. A že mají lepší aerodynamiku, která jim dává vysokou efektivitu v mělkém dajvu. Takže Jakisti jsou často schopni dojet nějaké to Befko, které se pokouší zdrhnout v malé výšce a zkusí nabrat rychlost právě mělkým dajvem. Vzhledem k obecnému přesvědčení, že Befka jsou rychlejší (a to jsou), to pak vede k tomu fórumovému rozhořčení. Dál pak ty nářky pocházejí z soubojů na DF serverech, kde se dá shlédnout kdejaký zázrak pilotáže - ať už je to dosaženo jakkoli. Nejsnazší vychladnutí pak přichází při pokusu o dogfightování v nějakém tom Jaku. To pak teprv člověk pochopí, jak je to Befko vlastně zlaté.
Jo lítal jsem včera sice jen offline, ale ty 20mm kanony fakt fungují tak nějak líp. Je to hezká změna.
Non est specifica
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 12-05-2017 10:21
|
Diskutující
|
Zběžně jsem otestoval nový šturmovik a jsem zase tak nějak znechucen jak to ti tvůrci odbyli. Vlastnosti typu 2 jsou přes kopírák vlastnosti typu 1. Tohle má být šturmovik s nejhoršími vlastnostmi, ale není...
Za prvé nevím, proč to značí tak hloupě. Tenhle šturmovik se vyráběl od druhé poloviny roku 1942, tak proč tam má 43...?
Za druhé s továrním přidáním střeliště šel tenhle šturmovik výkonově dolů na rychlosti o 20-30 km/h, Ve hře letí u země stejně rychle jako starší jednomístný typ 1 (ve 2,5km jsem to netestoval, ale bude to asi stejné).
Za třetí střeliště značně zkurňilo stabilitu typu 2, který se tak v manévrech stal dost nebezpečný. Ve hře opět dokáže to samé co typ 1. Problém byl částečně opraven až u typu 3 se zahnutým křídlem.
Za čtvrté typ 2 se už standardně vyráběl s kanóny VJa 23, zde máme defaultně ŠVAKy..."Sorry jako" ale kurňa letadla mají být defaultně upravená na tovární nastavení a ty serepetičky navíc v tomto případě ŠVAKy mají být jako přidatelná modifikace.
Za páté máme PTABy, jinou kazetovou výzbroj nečekejte...
Takže letadlo vyráběné od druhé poloviny roku 42, má výzbroj která byla poprvé použita až v červenci 43. Za to mu furt chybějí bombičky AO-10, které pokud vím byli ve výzbroji od roku 41.
Za šesté další modifikací je protitankový kanón NS - 37, který se opět také poprvé objevuje až u Kursku. A dosud jsem měl za to, že byl montován pouze na nové šturmoviky typ 3 (Il2m3) se zahnutým křídlem, avšak tvůrci to dali i tomuhle staršímu šturmu.
Tak buď se teď v Rusku tisknou nové pravdivější informace a dokumenty, nebo to smrdí amatérismem.
Důležité je, že máme přes kopírák udělaný letadlo se střelcem, které může mít protitankové velkokanóny a ptaby. Ve výsledku již nemám důvod lítat v jednomístném šturmu, tenhle je fakt "dobrej" (až na ten debilní zaměřovač) a máte střelce.
EDIT: BTW jak odůvodnili zpětný zrcátko u Jaku 1b? Skutečně se sériově přidávalo do Jaků, nebo zase našli fotku nějakýho molodce co měl v letadle zrcátko a dostáváme se do fáze, proč nemají zpětná zrcátka všechna letadla...
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 12-05-2017 11:55
|
|
|
|
1stCL_Jiricek |
Přidané 12-05-2017 10:48
|
Uživatel
Příspěvek: 1275
Založený: 04.10.05
|
Dožaduji se zrcátka do Bf109! :D
[img]https://www.asisbiz.com/il2/Bf-109E/Messerschmitt-Bf-109E/images/Messerschmitt-Bf-109E3-Yellow-2-canopy-profile-showing-rearview-mirror%20assembly-01.jpg[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
Baron |
Přidané 12-05-2017 11:53
|
Diskutující
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
No asi takto - suhlas s tym, co napisal Cassius. Novy Sturm je letovo verzia zo 41-ho roku so zadnym strelcom so vsetkym, co k tomu patri. To nezavana amaterizmom - to je amaterizmus. Tolko k novemu Sturmovi, Cassi to popisal viac nez vystizne.
Zrkadla - teda akoze wow, tak dobre urobene som este v inom sime nevidel. Zvlast ked sa zapnu na komplexne zobrazenie. Palec hore.
Grafika - no, tu mam vyhrady. Po instalacii patchu stutering "jako prase", freezovanie. Nic prijemne. Palec dole, optimalizacia v prdeli, musel som stiahnut grafiku aby to vobec islo. Aby som bol ale presny, dnes po zapnuti kompu znovu bez trhania a stuteringu a to som vratil grafiku na povodne nastavenie. Mozno bola chyba u mna.
Zbrane - nemecke kanony konecne funguju tak ako maju. Teda ked zasiahnem, nepriatela to zaboli. A to hodne. Na Finnish War zostrel Jaka-1B snad dvojsekundovou davkou, isiel hned v plamenoch dole. V minulom patchi vec nevidana (bol som vo Fw-190A-5). Palec hore.
Dnes pokracujem v teste, som zvedavy na odolnost jednotlivych strojov.
Upravil/a Baron dne 12-05-2017 14:22
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-05-2017 13:36
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
1stCL_Jiricek napsal:
Dožaduji se zrcátka do Bf109!
[img]https://www.asisbiz.com/il2/Bf-109E/Messerschmitt-Bf-109E/images/Messerschmitt-Bf-109E3-Yellow-2-canopy-profile-showing-rearview-mirror%20assembly-01.jpg[/img] is not a valid Image.
Hele, to je béčko, ne? To ale v BoX nejni :-)
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Baron |
Přidané 12-05-2017 14:17
|
Diskutující
|
Zrkadla nosili aj Emily. Mam dojem, ze som videl fotografie neskorsich verzii - konkretne G - so zrkadlami v kokpite, nie nad nim.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Paulus |
Přidané 12-05-2017 14:50
|
Diskutující
Příspěvek: 2291
Založený: 26.03.08
|
Baron napsal:
...
Grafika - no, tu mam vyhrady. Po instalacii patchu stutering "jako prase", freezovanie. Nic prijemne. Palec dole, optimalizacia v prdeli, musel som stiahnut grafiku aby to vobec islo. Aby som bol ale presny, dnes po zapnuti kompu znovu bez trhania a stuteringu a to som vratil grafiku na povodne nastavenie. Mozno bola chyba u mna.
...
To nebyla chyba u tebe. Taky jsem to pozoroval, ale po cca 1/4 hod. to ustalo.
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-05-2017 17:45
|
Fusioner
|
Baron napsal:
No asi takto - suhlas s tym, co napisal Cassius. Novy Sturm je letovo verzia zo 41-ho roku so zadnym strelcom so vsetkym, co k tomu patri. To nezavana amaterizmom - to je amaterizmus. Tolko k novemu Sturmovi, Cassi to popisal viac nez vystizne.
Bezva postřeh, kluci. Je pozoruhodné, že nikdo jiný si toho zatím nevšiml, tedy soudě aspoň podle oficiálního fóra Il 2 :-)
Jinak jak se to s těmi světýlky, jimiž komunikuje pilot se střelcem? Dá se to nějak využít? A jak funguje to nastavení klapek na vzlet?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
Mira |
Přidané 12-05-2017 18:47
|
Uživatel
Příspěvek: 1668
Založený: 26.04.14
|
310_cibule napsal:
Jinak jak se to s těmi světýlky, jimiž komunikuje pilot se střelcem? Dá se to nějak využít? A jak funguje to nastavení klapek na vzlet?
To by mně též zajímalo. Zatím co jsem zjistil, že když s tím praštím o zem, tak začne blikat červený světýlko..asi se v tom zlomeným trupu tomu střelci špatně sedí |
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 12-05-2017 21:19
|
Diskutující
|
310_cibule napsal:
Baron napsal:
Bezva postřeh, kluci. Je pozoruhodné, že nikdo jiný si toho zatím nevšiml, tedy soudě aspoň podle oficiálního fóra Il 2 :-)
Jinak jak se to s těmi světýlky, jimiž komunikuje pilot se střelcem? Dá se to nějak využít? A jak funguje to nastavení klapek na vzlet? Budu ti vděční když můj příspěvek přeložíš, abych je mohl upozornit na chyby které jsem si zaplatil. |
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 12-05-2017 22:30
|
Diskutující
Příspěvek: 4049
Založený: 06.08.15
|
Cassius Chaerea napsal:
EDIT: BTW jak odůvodnili zpětný zrcátko u Jaku 1b? Skutečně se sériově přidávalo do Jaků, nebo zase našli fotku nějakýho molodce co měl v letadle zrcátko a dostáváme se do fáze, proč nemají zpětná zrcátka všechna letadla...
|
|
|
|
CSW_Cassius Chaerea |
Přidané 12-05-2017 23:20
|
Diskutující
|
Je to sériovka?
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 12-05-2017 23:23
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 12-05-2017 23:20
|
Fusioner
|
Cassius Chaerea napsal:
310_cibule napsal:
Baron napsal:
Jinak jak se to s těmi světýlky, jimiž komunikuje pilot se střelcem? Dá se to nějak využít? A jak funguje to nastavení klapek na vzlet? Budu ti vděční když můj příspěvek přeložíš, abych je mohl upozornit na chyby které jsem si zaplatil.
Baron umí anglicky docela dobře, občas na ofiko fórum píše. Když to tam vrzne on, bude to mnohem autentičtější :-) Moc rád si přečtu reakce.
Co ta světlíčka a klapky na vzlet?
|
|
|
|
Baron |
Přidané 12-05-2017 23:54
|
Diskutující
|
Uz som pisal PM Jasonovi a Hanovi. Zatial bez odpovede.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 13-05-2017 00:26
|
Diskutující
Příspěvek: 4049
Založený: 06.08.15
|
Pochybuju. Spíš bych si tipnul polní úpravu. Může to být úhlem pohledu, ale přijde mi, že to zrcátko mají každý přimontovaný jinak. |
|
|
|
magot |
Přidané 13-05-2017 07:41
|
Fusioner
Příspěvek: 17611
Založený: 19.06.08
|
A hlavně to zrcátko je každé jiné ... co kde vyhrabali ... |
|
|
|
TozziFan |
Přidané 13-05-2017 10:18
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Baron napsal:
Uz som pisal PM Jasonovi a Hanovi. Zatial bez odpovede.
A jen tak pro zajímavost, proč do PM? By bylo zajímavý sledovat tvoje kamenování ve sluníčkovském vlákně 😀 |
|
|
|
Baron |
Přidané 13-05-2017 10:21
|
Diskutující
|
Mam taku skusenost, ze na public odpovedaju skor sporadicky ako pravidelne. Preto PM.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|