November 23 2024 23:06:18
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Superpack C6, Ultrapack...a další...
LesniHU
606_Tempik napsal:
A ke Kwiatkovým grafům z il2 compare mám taky dost výhrad na to, že to má být "ta pravá" oprava FM. Když se podívám na dvě upravená letadla by Kwiatek a to na Fw-190D9RL 44 a Tempest 11lb v grafu turn time, tak se nestačím divit z jakého důvodu kroutí líp Tempest na malých rychlostech líp, pak na středních kroutí líp Dora a pak opět na velkých líp kroutí Tempest.
Vysvetleni je uplne jednoduche, na vine je teleci flightmodel Fw-190D-9early nastaveny tak, ze ma letadlo klouzavost vetrone a ne stihacky. Vysledkem jsou pak polovicni ztraty energie v zatackach, jenze to se na tech trech grafech z il2c primo nezobrazi, takze tahle chyba zustava mnohym skryta. Ze zustava skryta i tvurci FM je smutne. Nadsenci jako Adler jsou pak nadseni, jak to letadlo skvele "realisticky" leta. A toci.

Jirka
olda maly napsal:
Adler napsal:
Simulator z toho neurobis, ale pocit, ze zazivas to, co piloti vo WW2 sa da nasimulovat roznymi vecami, ktore keby som ti nastavil na tvojom PC, tak pravdepodobne spachas harakiri (sepukku).

Prdlačky, kvedlačky, kecy a kecičky. Zažiješ tak velký prd a ne to co piloti ve WWII. Protože tobě de vo h...o a jim šlo o život. A těma diletantskýma, rádoby k realičnosti se blížícíma ptákovinama, se akorát tak k...í Il. Ale jak se říká: Jakej rozum, takový dílo. Méně arogance by taky neuškodilo.

Pravdu díš Oldřichu. Mrknutí Někerý sou z tý reality fakt už dočista mešuge. Jedni kurví co se ještě pokurvit dá a druhý jim na to dělaj reklamu na fórech.

Hele Adler, kdyby jsi si k tomu pořídil ještě elektrickýho bejka, mohl by jsi to celý mít ještě víc hardcore. Tak nějak by ta gamesa prostupovala celým tvým tělem. To by byly turbulence. Šklebící se

[img]http://www.imaginationsltd.co.uk/userimages/11abull1.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Jirka dne 02-12-2009 17:39

Adler
606_Tempik napsal:
Adler napsal:
Tempik, to harakiri by si aj ty spravil, keby si vedel co myslim Šklebící se (tie nastavenia sa netykaju modov, ale riadenia, moze to byt aj na nemodovanom sturmovi)

No jeslti myslíš tu fičuru s omezením "snímání osy" (nevím jak to přesně nazýváte) joye, tak to harakiri nespáchám. To že se pak zero chová jako B-17 je sice hezký a tento projekt se odvolává na záběry z fotokulometů, na druhou stranu ty záběru z fotokulometů jsou zpomalený, že? To si můžu dát do offline zpomalení času na 1/4 a budu si připadat dost podobně. Tak nějak nedovedu pochopit o co lidem lítajícím na HARDCORE nastavení jde, když to s realitou nemá pravůbec nic společného a připomíná to spíš sebemrskačství. Asi o machrování, že "my jediní lítáme jak se má a vy ostatní to neumíte"

Ale kdeze Zero stale kruti vynikajuco aj s "Brown-Trimom", len trosku inac reaguje na riadenie, mas pocit, ze letis v lietadle a okolo je vzduch a nie virtualny priestor. Pre 100% ludi, ktori to skusili, v ratane mna, to bol sok a ja som mal chut spachat harakiri pri prvom lete, lebo som nevedel, co sa to deje a to sme lietali este bez modov podotykam. Inspiracia bol Kpt. Brown a jeho interview, zbytok bolo "diletantske" testovanie a ladenie az kym sme na to prisli, ako to je asi najlepsie. Ved ked chces, rad ti poslem instrukcie a mozes si to sam vyskusat, aj bez harakiri Mrknutí

Adler
Jirka napsal:
olda maly napsal:
Adler napsal:
Simulator z toho neurobis, ale pocit, ze zazivas to, co piloti vo WW2 sa da nasimulovat roznymi vecami, ktore keby som ti nastavil na tvojom PC, tak pravdepodobne spachas harakiri (sepukku).

Prdlačky, kvedlačky, kecy a kecičky. Zažiješ tak velký prd a ne to co piloti ve WWII. Protože tobě de vo h...o a jim šlo o život. A těma diletantskýma, rádoby k realičnosti se blížícíma ptákovinama, se akorát tak k...í Il. Ale jak se říká: Jakej rozum, takový dílo. Méně arogance by taky neuškodilo.

Pravdu díš Oldřichu. Mrknutí Někerý sou z tý reality fakt už dočista mešuge. Jedni kurví co se ještě pokurvit dá a druhý jim na to dělaj reklamu na fórech.

Hele Adler, kdyby jsi si k tomu pořídil ještě elektrickýho bejka, mohl by jsi to celý mít ještě víc hardcore. Tak nějak by ta gamesa prostupovala celým tvým tělem. To by byly turbulence. Šklebící se

No, taky (resp. podobny) navrh uz padol asi 2 roky dozadu v I/JG1 pri jednej kampani z JG1 War, ze urobime pravidlo, aby ludia nelietali ako EGO shooteri, ze ked dostanes zasah do virtualneho lietadla, tak si slahnes bejzbalkou do krabice od PC a ked to PC vydrzi, tak letis dalej, ked ne, tak si MIA Cool

Musim povedat, ze som bol zastancom tohoto, ale zial vacsina ma prehlasovala a nakoniec sme tie KIA/MIA/POW pravidla nechali bez poskodzovania hardwaru a aj tak to bol skvely zazitok na Battle of France aj vdaka prvym modom, ktore vtedy boli vypustene. (zvuk, upravene pozicky, retexturovana mapa normandie, plamene pri starte, uprvene prasenie za lietadlom atd atd atd ... )
Upravil/a Adler dne 02-12-2009 17:52

Jirka
Adler napsal:
Jirka napsal:
olda maly napsal:
Adler napsal:

[img]http://www.imaginationsltd.co.uk/userimages/11abull1.jpg[/img] is not a valid Image.

No, taky navrh uz padol asi 2 roky dozadu pri jednej kampani z JG1 War, ze urobime pravidlo, aby ludia nelietali ako EGO shooteri, ze ked dostanes zasah do virtualneho lietadla, tak si slahnes bejzbalkou do krabice od PC a ked to PC vydrzi, tak letis dalej, ked ne, tak si MIA Cool

Musim povedat, ze som bol zastancom tohoto, ale zial vacsina ma prehlasovala a nakoniec sme tie KIA/MIA/POW pravidla nechali bez poskodzovania hardwaru a aj tak to bol skvely zazitok na Battle of France aj vdaka prvym modom, ktore vtedy boli vypustene. (zvuk, upravene pozicky, retexturovana mapa normandie, plamene pri starte, uprvene prasenie za lietadlom atd atd atd ... )

A, že jsem tak smělý, když to tady čtu, nemlátili jste se teda pak těma bejsbolkama přes hlavu ? Šklebící se
Upravil/a Jirka dne 02-12-2009 17:52

Robo
Mario co takto vyhladat odbornu pomoc? Zamračený

Adler
... prepac, na toto, len ... NO COMMENT ... Pff

Robo
Adler napsal:
... prepac, na toto, len ... NO COMMENT ... Pff

Nie Mario, seriozne... ja sa ti chcem ospravedlnit za to, ze som bol na teba neprijemny a sprosty a robil som si s teba srandu, ja som ale naozaj nevedel, ze si retardovany.

606_Temp
Já mám zas jednu otázku k tématu Ultra packu. Stává se vám někomu ve full mision buildeu, že vám s narůstajícími waypointy brutálně klesá FPS? Nemám jich tam ani nijak extra moc (do 50ti) a úroveň FPS klesne asi tak na jeden snímek za 5 vteřin. Nikdy jindy mi to problém nedělalo až teď s Ultrapackem. Prakticky je v tom nemožný dělat. Naštvaný
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
606_Temp
A ještě další kouzlo Ultrapacku. Po té co jsem udělal s vypětím všech sil misi, tak jsem si ji zkusil i cvičně zaletět a tak si pěkně letím a najednou prásk, letadlo se mi ve výšce cca 3000m ve vzduchu rozlítne na kusy a hra hodí hlášku "606_Tempik crashed, 606_Tempik was killed" . Flaky tam nebyli žádné na celé mapě, žádný enemák nebyl poblíž a kolize ve vzduchu to nebyl. porstě jsem z ničeho nic explodoval. měl jsem tam přodané a aktivované nějaké ty realistické balíčky pro "zvýšení" realistiky Zamračený
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

Adler
Tempik, ak mas problemy, tak tu ti urcite nikto nepomoze s UP. Ak vies nejaky cudzi jazyk, ktory sa pouziva na UP fore, tak to skus tam ...

BUG REPORTS:

http://il2ultrapack.net46.net/index.php/topic,602.375.html

606_hayes
jak to tak vidim tak cele sa to zacalo k**vit vydanim prveho modu,
teraz vsetci davaju dokopy super tuty real mody a nikto nelietaŠklebící se
co vypoved nejakeho deda veterna to iny real fm mod tu v sturmoviku, he he uz sa tesim ako sa doku**i , sorry domoduje BoBek alebo birds of prayŠklebící se

http://606.klikej.org/news.php
313_Vity
606_Tempik napsal:
A ještě další kouzlo Ultrapacku. Po té co jsem udělal s vypětím všech sil misi, tak jsem si ji zkusil i cvičně zaletět a tak si pěkně letím a najednou prásk, letadlo se mi ve výšce cca 3000m ve vzduchu rozlítne na kusy a hra hodí hlášku "606_Tempik crashed, 606_Tempik was killed" . Flaky tam nebyli žádné na celé mapě, žádný enemák nebyl poblíž a kolize ve vzduchu to nebyl. porstě jsem z ničeho nic explodoval. měl jsem tam přodané a aktivované nějaké ty realistické balíčky pro "zvýšení" realistiky Zamračený

To je jednoduchý,sabotáž. Real se vším všudy Cool

Robo
606_Tempik napsal:

Na akom lietadle sa ti to stalo? Samoexplozie sa stavaju casto pri chybke s buttons. Staci chybajuci subvariant motora alebo nejaka divna hodnota kdesi a lietadlo exploduje ked donho sadnes. Taktiez to ale moze suvisiet s cimkolvek inym. Ak si letel Sabre tak tam bol hlaseny takyto bug pri prekroceni istej rychlosti.

310_Stanlee
Tiež sa vám zdá, že Adler je druh človeka ktorý tu bude lobovať za supermegarealistickú ultru aby nakoniec lietal šturma s ikonami?

606_Temp
Robo, bylo to opravdu na Sabre motoru. Konkrétně Temppest "serie 1" (která nemá se sérií 1 vůbec nic společného a nechápu jak to tak mohl někdo vůbec nazvat). Rychlost nebyla velká. Letěl jsem vodorovně na něakých 90% plynu.
Čím víc ten ultrapack hraju, tím víc jsem jím rozčarován. Verze 1.7 se mi líbila, ale 1.8 je zmetek. Neměli se do FM vůbec hrabat když to neumí a nebylo by to tak rozesraný.

SVK_Mechan
Co je fakt Modařů a pilotů s UP a UI přibývá. Jirko + ostatní fakt nevím na co máte PC pro il-2 když si to zahrajete pod stolem v práciCool zapomněl jsem dodat na mobilu.
Ti co to haní mají strach si zalítat s novýma věcma a pustit se do virtuálního boje s jinýma letkama a raději budou na servrech kde je chaoz a zmatek a hlavně jsou ikony a nejlépe venkovní pohled, a na celém moňasu jen zaměřovač.Pff Toť můj názor.
navíc se divím, proč neustále píší ti, co neuznávájí posun kupředu tzv mody píší do této sekce. pokud se jim to nelíbí at sem nepíší. Jinak mám pro ně úplně prvního il-2, který mi plaší na zahredě ptáky, ale asi by to pro ně nebylo to pravé, protože jsou nesprejovány reflexní barvou a to už asi není origo. je to fakt klucííí mám to zmodované. chlapi nenechme se unést těma blbýma kecama že oroginál il-2 je to nej. Jdeme vpřed a nikdo to nezastaví. Mrknutí
Upravil/a SVK_Mechan dne 03-12-2009 02:42

606_Temp
Tak já třeba UP používám, ale s tím jak ho používám jišťuji jak je zkurvený hlavně po stránce nových FM. To že jsem se do toho s nadšením vrhl a pak jsem byl rozčarován je možná taky něčím jiným, než že bych lítal na serverech s ikonama...

MK_Paja
Mechane, časem pochopíš, že mnoho lidí, na on-line, upřednostňuje férovou hru s pevnými pravidly a nevadil by jim ani "první IL" v rozlišení 800x640. Vo tom to je.

Jirka
Mechane, já jsem tomu dal šanci. A dost dlouhou. Už ze zvědavosti. A došel jsem k závěru, že mody jsou akorát patlaniny. A potvrzuje mě to to, co tu čtu a pak taky taky Robo a Lesník z pohledu znalců útrob té gamesy. Stejně tak se podepisuju pod tím co napsal Pája přede mnou. Prostě mody jsou cestou dopředu to jo, ale do arkádovo čiterských pekel.

Modařů možná přibývá. Stejně tak jako lidí, co lítají ILa bez kokpitu, s ikonama, padlockem a podobnými arkádovými monstry. Prostě děti.

Bývaly doby, kdy jsem prakticky denně vyzýval lidi na HL na souboje 1vs1. Dnes už to nejde. Právě kvůli pro ně nestravitelnému nastavení obtížnosti. (OT pozn.)

Ještě štěstí, že na světě existuje nemálo opravdových virtuálních pilotů, kteří došli ke stejnému závěru jako já. A s růstem "kvality" modů rostre i jejich počet.

A na závěr, nebyl bych to já, abych nenapsal moje heslo posledních let.

Modaři jsou čiteři. A s čiterama já zásadně nelítám.

A poznamenávám, že je to jejich škoda. Mohli se aspoň něco přiučit. Třeba Vogonův zouvák a nebo jak použít v Befku ruční brzdu. Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,029,651 návštěv