January 13 2025 21:53:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
World of Tanks
olda Olde maly
j4ck41 napsal:
olda maly napsal:
Tak jsem dostal ban na chat. Reason: Communicating team position enemy s19. Vo co de? Vyděšený

na me to pusobi jakoze ban za vyzrazovani pozice clenu teamu nepriteli

jj. j4ck. ale toho si nejsem vědom. s arty jsem jen brutálně označkovával nepřítele Šklebící se
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

Serza
Podle me bych se ho nemel bat, pokud umim vyuzit taktiku, a mam dostatecne delo. Pancir tak dulezity neni, ostatne u T54 by mela prevazovat pohyblivost.

kouty
Toš tak nám sebrali tančíky, goldy a prémikákySmutný doufal jsem v nové tanky ale ****. Furt to samé, jen přidali zmršeného Pz V a pár zhnusených američanů.
Za todle jim teda nedám ani korunuZamračený

Hanss
Úsměv mno, tři čtvrtě roku jsi hrál funkční (na rozdíl od jinejch už v betě Mrknutí ) hru zadara, za to si fakt ty svině nezasloužej než nakopat tam, kam slunce nesvítí. Úsměv

já si včera dal skoro top gun v loltraktoru hned v druhý hře, fear the mighty loltraktor! Cool

kouty
Nakopat se tam můžou tak akorát navzájem. Sami si můžou za to, že trh se namlsal a oni za to neviděli ani korunu.

Merten
Šklebící se

606_Temp
hodně lidí co znám plánuje semtam poslat nějaké peníze a pár jich to už i udělalo. Takže určitě něco vydělají. On i Navyfield jde hrát free a přesto za to někteří platí Úsměv
(ovšem já platit nejspíš nbeudu. Vyhrabu se na nějaký tier 4 hnusných amerických tanků a budu spokojen)
edot: (tak koukám americká větev pro TD ještě není, takže si počkám. Německou už mám projetou a ruská mě neláká)
Upravil/a 606_Temp dne 13-04-2011 16:42
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
repa
kouty napsal:
Toš tak nám sebrali tančíky, goldy a prémikákySmutný doufal jsem v nové tanky ale ****. Furt to samé, jen přidali zmršeného Pz V a pár zhnusených američanů.
co je zmršeného na tom pantherovi? ten stroj skutečně existoval [img]http://inlinethumb24.webshots.com/15319/1375984409066580379S600x600Q85.jpg[/img] is not a valid Image.

ZVP_Hekite
Kouty nebreč Mrknutí
Tempíku zřejmě jsi nepoznal kouzlo SU 100Šklebící se

http://zvp.wz.cz/
Tajpan
repa: velitelský tank u 653.prapor

inak, tiež sklamanie ,vlastne nič nového nepridali do WoT. Zamračený
ale inak sú tí ludia "blázni". dvaja maníci už o cca 10-11 hodine tančíkovi s T34/85 a IS. Cool

606_Temp
A co y měli přidávat do ostré verze oproti den staré betě? Oni přidávali patchema x měsíců nové věci, balancovali, optimalizovali atd. Od toho je beta. Aby se ladila tak dlouho, dokud z ní nebude ostrá.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

3BAP_Cassius Chaerea
Prosím tě Tempe, beta měla dle jejich slov skončit už na konci minulého roku. Vývoj WoT se v podstatě zastavil na podzim s posledním velkým patchem (americké tanky). Když nepočítám vánoční patch, tak vlastně za posledních 6 měsíců neudělali skoro nic. To co slibovali do ostré verze k tomu se zatím ani zdaleka nepřiblížili. Pak nemůže být pochyb, že je tu už velká hráčská únava, když není nic nového co by lidi drželo u tanků (právě se rozhoduju smazat WoT z disku).

kouty
ZVP_Hekite napsal:
Kouty nebreč Mrknutí
Tempíku zřejmě jsi nepoznal kouzlo SU 100Šklebící se

Vždyť já nebrečím, já jsem vpodstatě úplně šťastnej člověk, protože jsem si zadarmo půl roku hrál něco, za co ostatní teďka budou muset platit.Mrknutí

606_Temp
to bude ale pořád free. jen kdo bude chtít expit rychlej, tak si zaplatí. Podle mne ideální stav. Asociální nerdi to zaplatí a normální lidi si budou moct zahrát Úsměv

Safrik
repa napsal:
kouty napsal:
co je zmršeného na tom pantherovi? ten stroj skutečně existoval [img]http://inlinethumb24.webshots.com/15319/1375984409066580379S600x600Q85.jpg[/img] is not a valid Image.

A copa je ten první tank? Podvozek z Ferdinanda a věž z Tigra?

WT_Horrido
To je prototyp Tigera na podvozku Porsche.

[img]http://www.fprado.com/armorsite/Tiger1-2002-Picz/Prof-Porsche-und-VK4501.jpg[/img] is not a valid Image.

Vyhrál Henschel a devadesát už vyrobených podvozků bylo konvertováno na Ferdinanda/Elephanta.
Upravil/a WT_Horrido dne 14-04-2011 08:17
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Safrik
Děkuji Horrido Mrknutí

1stCL_pbarry
Proč by prototyp mazali Zimmeritem ?
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
WT_Horrido
Protože ho poslali do boje, oba stroje na fotce jsou velitelské vozy. Ten Tiger Panzerjäger Abteilungu 653.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_pbarry
Ví se jak dopadly ?
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Host: cr597.teamspeak3.com Port: 9254
Connected Users: 11/50
Svet Virtualnich Kridel
 Default Channel
 Zvanirna
 Hun in the Sun - Kamerad in der Sonne
 A
 B
 C
 D1
 D2
 D3
 D4
 IL-2 Sturmovik BoS
 A
 B
 C
 1stCL
 Anton
 Berta
 Werner
 kouty
 pbarry
 Bumik
 Cäsar
 Dora
 Emil
 Friedrich
 CSW
 Echo
 CSW_Motas
 CSW_Eda
 CSW_RH_Turbo
 CSW_RH_Killer
 Foxtrot
 Golf
 Cliffs of Dover
 A
 B
 DCS
 Rise of Flight
 C.aK.kommando
 Jasta C.aK.
 WT letectvo
 WT tanky
 Picket_xl8
 Monty
 Paulus
 I.\/JG3 Udet
 mpha
 RH
""
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,190,977 návštěv