November 24 2024 16:48:48
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS WWII
310_cibule
A Vídeň je Vídeň...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Rumcajs
Tyler Durden napsal:Kvantita není kvalita.
No a proto budeme mít tu kvantitu, abychom z ní mohli vybrat tu kvalitu, ne? Páčto pokud je věc na světě sama, pak je samozřejmě nejlepší. Jistě se najde mrzout, který toho hnedle využije a prohlásí ji za nejhorší, s čímž se pak nedá polemizovat. A to by byl konec lítacího fóra. Si lidi představte, že by vše bylo jasné a nedalo se už nad tím ani brečet.
Non est specifica

Ajvn
Tady se nejedná o kvalitu nebo kvantitu.
Jedná se o rozdíl mezi bídou a utrpením.
Totální úpadek žánru.

magot
no kvality BOS jsou rozporuplné, DCS je porád beta nakřivo, ale kvantita není ani u jednoho produktu Šklebící se
Možná u WT by se dalo mluvit o kvantitě ..

Ajvn
WT= Totální kvalita grafického provedení. Avšak totální úpadek simulátorových bitev.
Jak v letadlech tak v tancích.

Ajvn
Jo a to co udělali ve WT S "pacifikem" tak to je na zastřelení bez soudu a zakopání pod plotem jako dobytek.
Ale to sem nepatří...

Aces_Wild
V Shit Thunder udělali prasáren až až. Hlavně Loljin včetně moderátorů furt lže.
A ty jejich přepálený barvičky bych za nějaký grafický orgie nebo dokonce ukázku dokonalé grafiky rozhodně nepovažoval. Shit Thunder už je celkově naprostá ubohost.

"Vylepšena stabilita herního klienta" po stodvacátépáté...

magot
Přeplácaná grafika WT je klasická konzolová sračka.
Něco jako GTA, ano je to na oko + - pěkné ale s kvalitní grafikou pro simulaci to nemá nic společného.
Upravil/a magot dne 21-02-2017 15:15

AJaromir
Asi jak píše magot. Ono vzhledem k tomu, že dnes je mainstream na mobilech a konzolích, musejí to udělat tak, aby to na těch hračičkách vypadalo hezky a aby to ty konzolové a mobilní plečky utáhly. Je to furt to samé dokola. Takže opět opakuji, použijí textury a vše nízkého rozlišení a nízkých polygonů, a (poměr důsledkový, proto se píše před a čárka) aby to tak nebylo vidět, plácnou na to pár filtrů, a(poměr stupňovací) hlavně rozostření, jako že dynamika pohybu. Ono to pak vypadá jako super grafika, ale když se člověk pořádně zahledí, zjistí, že i starej 1946 měl grafiku technicky udělanou lépe.
Upravil/a AJaromir dne 21-02-2017 15:27

Ajvn
No taky pravda.
Ala když si můžu vybrat, co se týče grafiky, mezi přeplácaností a mdlostí. Tak ja beru přeplácanost.
No, ale to je ve WT stejně vlastně jedno protože mlžnýma sračkama stejně slavnou přeplácanou grafiku poslali do prdele.

Vylepšenou stabilitu herního klienta miluju ze všeho nejvíce.
Co že tento výrok znamená?
Přidali jsme ti sraček CYPE!

310_cibule
Já tomu nerozumím. Je shit úplně všechno, nebo jenom WT? Potřebuji si v tom udělat jasno, abych mohl na fórech též zaujímat nějaký adekvátně silný názor..
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

AJaromir
Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Ajvn
Tak ja ti udělám jasno:
Jediné letadýlka z období druhé světové o kterých jsem NIKDY neměl chuť prohlásit, že je šít či zmetek jsou: IL-2 Šturmovik 1946
Všechno ostatní stojí víceméně za pikaču.
Cibule je už Ti to kurva jasnéŠklebící se

310_cibule
Provedu!

310_cibule
P.S. Já se v tom plácám už od dob Air Warrior III, ale zatím vůbec nejzábavnější mi přišel asi CoD. Přitom je to v podstatě největší zmetek. Ale já jsem obecně dost deviantní.

Ajvn
Šklebící se

CoD mám nějaký chorý.
Nejdříve jsem měl přez sebe dvě mapy, no a teď, když střílím třeba do bombra, tak nevidím zásahy. Takový ten Eliášův oheň, jenom se černě zapráší. Ale za to se mi místo kouře sype ze zasaženého letounu takový hrubozrný černý písek, či štěrk.
Už se mi to potřetí nehce předělávat. počkám na ten megapatch.

magot
Ještě ROF se docela povedlo na svou dobu Úsměv

Ajvn
Ano ROF je dobrý.

Rumcajs
Sakra, to jste to Cibulemu úplně rozbili. Teď si bude muset pamatovat, že mezi všema těma sračkama byl na svůj dobu docela dobrý sim. Teď už je to tedy taky sračka, když už to nemá svojí dobu. Při kydání hnoje se cení přesnost, tak aby se mu to teď nepletlo!
Non est specifica

LEON
...a jelikož je na poli online WW1 simů ROF v současné době jediný, tak se dá říct, že je v této kategorii i nejlepší Šklebící se

https://www.rcfree.eu
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,036,046 návštěv