November 24 2024 10:50:35
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
Battle of Stalingrad - žvanírna 2015
Opitze
saldy napsal:

WT_Flan napsal:

Hoper napsal:

WT_Flan napsal:

Pravda, cekal jsem odkaz na tankove video uz drive odpoledne, ale nakoenc stejne dorazil Šklebící seŠklebící se

čeče a tos to sem nemohl poslat ty ? Úsměv)

No nemohl ! Jednak jsem linej, druhak byla nedele a hlavne souhlasim s Horriho vyrokem. A tohle presvedceni, ze to bude funkcni sim s letadly nemuze nejake videjko s tankem narusit ! Úsměv Ale cekal jsem, ze nekdo to samozrejme vidi jinak a lepe, no Šklebící se

Nevím jestli to vidím lépe, ale hlavní smysl letectva je ničení pozemních jednotek, takže mě zajímá nejprve bombardér, pak stíhací bombardér, následuje pozemní jednotka a na posledním místě obyčejná stíhačka Mrknutí

Nějak postrádám hlavní smysl tohoto příspěvku Mrknutí

Hlavním cílem letectva je získat a udržet(ubránit) tzv. vzdušnou nadvládu, která zase dává prostor k plnému rozvinutí útočných nebo obranných operací na zemi či na moři.

Jinak jak se taková nadvláda získává... nejprve kupodivu, musí letectvo vyřadit z boje druhé letectvo (to už věděl i Hitler, když se pustil do CCCP). Tzn. že musí zničit to, co je ve vzduchu, to co se právě do vzduchu chce dostat a to co zbylo na zemi. Současně s tím, jiná část letectva ničí infrastrukturu a podpůrné systémy, které jsou nutné k tomu, aby jakékoliv letadlo mělo ve vzduchu vůbec smysl (zase ten smysl...), pokud teda jediný smysl není v tom být nemilosrdně sestřelen. Takže letectvo ničí také širší leteckou infrastrukturu (radary, protiletadlové jednotky, letiště atd... ).

Toto co jsem popsal je, o adonaj, takzvaná ofensivní taktika... Ale smysl má i tzv. defensivní taktika, a to hlavně pokud, je letectvo napadeno útočníkem. To se pak letadlo vznese a jde střílet kolonu vezoucí onuce na frontu. Anebo taky ne... Kupodivu, taková taktika má smysl pouze tehdy, pokud je zaměřena opět na nepřátelské letectvo - tzn. snaží se najít a zničit jakékoliv UFO( a udělat z něj ne-UFO a pak ho sestřelit). Zde se také může mluvit o tzv. kontrole či obraně vzdušného prostoru. Kupodivu, skoro bych se i sám divil, obranu vzdušného prostoru má na starosti letectvo. Asi je těžké sestřelovat nepřátelská letadla pomocí palby z tanku... nedejbože z pandura...

Samozřejmě, že se letectvo používá (když je dosaženo primární vzdušné nadvlády) i ke strategickým cílům, jako je třeba bombardování továren, mostů, cest, nemocnic a kostelů... Ale toto není primární cíl letectva a dnes, když už se používá, tak se nemocnice či obytné bloky trefují jen omylem...

Mno, nevím zda to dává smysl, dokonce ten hlavní, ale vím, že se zde pohybuje pár mladších lidí (mezi 25-30) a ti by mohli být náchylní a podlehnut nepřesným a zjednodušujícím informacím o různých smyslech. Proto je tento příspěvek určen především jim. Lidé nad 40 by už měli mít dost rozumu (pokud si jej příliš nezredukovali konzumací různých druhů lihovin), aby o různých smyslech už věděli své Mrknutí

A malá kontrolní otázka na závěr - kolik, soudruzi, jedno bf-109 sestřelí nepřátelských náklaďáků s proviantem, víte? Mnoooo?
Upravil/a Opitze dne 01-05-2013 11:05

WT_Horrido
Pozemní cíle musí být a bez cockpitů pro bombardéry to nejde, o tom jsou všechny online rádoby války. Neser Opitz! Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

saldy
Opitz: To je jen moje předzvěst věcí budoucích, nic víc v tom neni, až se na můj osamocený hrbáč zase snesou 3 befka. Úsměv Bude to v krásný slunný ničím nerušený stalingradský den, teda sem tam nějaký ten mráček, prostě pohodová zima 1942.
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Opitze
WT_Horrido napsal:

Pozemní cíle musí být a bez cockpitů pro bombardéry to nejde, o tom jsou všechny online rádoby války. Neser Opitz! Úsměv

žádná online rádoby válka se zatím neslíbila (to je problém u 777, že nenaslibují všem všechno a pak to budou 7 let tajně bastlit, aby pak ukázali nextgen sim).

Opitze
WT_Horrido napsal:

žádná online rádoby válka se zatím neslíbila (to je problém u 777, že nenaslibují všem všechno a pak to budou 7 let tajně bastlit, aby pak ukázali nextgen sim).

CSL1_Talbot
Update
http://forum.il2s...entry11990
Upravil/a CSL1_Talbot dne 24-05-2013 14:13
[img]http://www.ulozisko.sk/obrazky/700632/sigpic3393_11.gif[/img] is not a valid Image.

WT_Horrido
Konečně slušný cockpit. Úsměv

To obouchání si mohli odpustit...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Ale jo, proč ne... Na ty páčky by se krásně klikalo Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Baron
Hm, z tohoto updatu mám docela rozpačitý dojem...

...tiež som čakal krajšie kokpity. Ale sú to iba prvé obrázky, tak uvidíme ako to bude vyzerať neskôr.
Hals - und Beinbruch!

magot
30 druhů pozemní techniky ... to bude hodně chudý

Robo
Kokpit Frantiska sa mi osobne moc nepaci, ale uvidime ked to bude 100% hotove s tienmi a vsetkym ostatnym. Viac ako nizsia kvalita textur ma prekvapuju drobne chybicky a detaily nie celkom podla predlohy. Pravdaze viac ako kokpit ma zaujimaju letove modely atd, ale aj tak...

Hoper
lepší textúry budou za příplatek a jako bonus - s pistolí ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Já bych byl v pohodě. Vždy nám přeci zůstane nesmrtelný IL-2 a jeho bráška CloD. Tak žádnou paniku.

saldy
Mně je zase kokpit buřt, klidně mohli nechat původní ze šturma a vydat o to více úsilí na to podstatné, včetně pozemní techniky, těším se na první obrázky z mapy a dýmající město na Volze.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Hoper
X Novotny napsal:

Já bych byl v pohodě. Vždy nám přeci zůstane nesmrtelný IL-2 a jeho bráška CloD. Tak žádnou paniku.

no a co budeš lítat ty ? :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Rumcajs
Hoper napsal:

X Novotny napsal:

no a co budeš lítat ty ? Úsměv)
Novotňas přeci lítá jak hadr na holi. Nepotřebuje ani simulátor, páčto to má úplně reálný.

magot
On ten kokpit není špatnej, ale je nějak blbě nasvícenej nebo má nastavenej nějak špatně materiál v renderu ...

Baron
Dalsi pohlad do kokpitu Bf-109F4

http://forum.il2s...ach_id=346
Hals - und Beinbruch!

1stCL_Novotny
Hoper napsal:

X Novotny napsal:

Můj poslední objev se jmenuje "Long-haul flights! by CSAD". Je to kua hustej Hard Core Full Sim, ale má to i jisté zápory, strašně z toho bolí sedací část těla.

1stCL_Novotny
Rumcajs napsal:

Hoper napsal:

X Novotny napsal:

Novotňas přeci lítá jak hadr na holi. Nepotřebuje ani simulátor, páčto to má úplně reálný.

Přesně! Dík kámo. Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,034,027 návštěv