Můžu potvrdit,že ačkoli jsem dlouho ( cca 8 let ) jsem měl X52 a nedal jsem na ní dopustit,tak jsem se o d něj odloučil a přešel na Warthoga.No a už se dostavily i úspěchy
No Pepe, musím sa pochváliť, videl som to prv na trubke, než si to dal sem.
A súhlasím s Pipom, ten záverečný komentár úžasne doplňuje celé video Bez toho by to nebolo ono.
A hrozné? Všetci robíme chyby, nie všetci sa k nim vieme priznať...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Já myslím, že ten závěr to srovnal úplně do reálu. Nebýt toho, jeden by byl asi překvapenej, cože za školu to je. Ale jak už zde padlo, ten závěr to úplně vysvětlil a odboural případnou kritiku. V zásadě je třeba říct, že to video + jméno toho videa + ten komentář na závěr = geniální dílo. Jednolivé kusy samy o sobě nestojí za nic. Ale kombinace je to brilantní. A vo tom to je, takové Kolumbovo vejce.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Juchů, dnes se stal zázrak. YouTube mi vyčítalo hudbu v mých videích. Že prý poškozuju zájmy třetích stran. Dali mi lhůtu na smazání, nebo že dostanu pendrekem přes prsty (nebo přes co vlastně). Tak jsem proti tomu podal protest a uvedl, odkud to bylo stažený a jak je to licencovaný. Moc šancí jsem tomu nedával, přeci když úřad prohlásí, že jeden je vinen, musí to být pravda, i kdyby kvůli tomu měla být válka. Navíc, vaši trubkové přeci nemají čas studovat, jak ten který pomatený autor hudby licencoval svoje veledílo hodné alespoň Mozarta. Jenže v tu chvíli se stal ten zázrak a někdo u trubek si asi dal tu práci a tu licenci si přečetl, ověřil, že to patří opravdu k tý skladbě "The Womb", co jsem použil a s velkou pompou hrozbu banánu stáhnuli. Ta velká pompa se projevila celkem potichu tak, že ve správci videí to přestalo ukazovat upozornění na porušování cizích zájmů. Žádné vyrozumění a vyřízení protestu. Nic takového. Jen to tam najednou není. Tak teď jen jestli oni tu hrozbu jen nepřesunuli někam jinam.
Tak co jsem chtěl říct je to, že asi není třeba se bát, podat proti takovému obvinění protest. Maj tam na to link, kterým se to dá podat, vyplní se co k tomu chce člověk říct, odklikne různé hrozby, že s nimi souhlasí a přesto trvá na protestu a pak se pár dnů čeká a pak se nic nestane a to je tedy asi to ono. Tedy netřeba se bát, pokud to je pravda, to co člověk tvrdí.
To ti povím. Já se tam na něj nějak sice dostal (protože byl zaneprázdněn) ale nevystřelil jsem když jsem měl motor a kabinu v zaměřovači. Potom se dostal za mě a nebo spíše já před něj a zanedlouho honil kolegou. No a závěr. Dost chyb na dvojí otočení. Já se dostat do takové pozice před Bf tak mě zabije a uletí mi dekl z motoru i vrtule.
To video má cca 3 minuty.90% toho času jedeš nad zemí na plný plyn a vrtuli a nezničíš to? to se mi ještě nepovedlo.Ani za jednu stranu,anis jedním modelem....
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.