January 02 2026 19:23:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Nové stroje
WT_Horrido
Na sestry tu máme babe téma.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Koty
radko1111
" adela "moja sestra ktora si privlastňuje PC Pff Šklebící se Šklebící se ale to je nepodstatne Mrknutí

Šklebící se Horri to vcelku vystihl...
WT_Horrido
Na sestry tu máme babe téma.

A za těchto okolností s ním dokonale souhlasím
Upravil/a Koty dne 03-05-2012 15:41
Rien n'est parfait; c'est la vie!

copilot25
najdu to v již nainstalované hře ve složce jsgmemods? nebo se musim dostat do instaláku up rc4? fakt to nemůžu najít a nevim jestli když ty air.ini vytvořim s poznámkáče a budu tam mít jen letadla která jsem přidal ne ostatní tak to bude fungovat?

EDIT: zkoušel jsem všechny složky vytvořit a IL na 60% spadne i když tam žádný éro neni

Nemohl by mi pls někdo tu složku poslat? Z nenainstalovaného UP rc1? já ho mam rozdělenej na několik částí nestahoval jsem z torrentu.
Upravil/a copilot25 dne 03-05-2012 17:39

radko1111
stahni si toto je to moja zlozka obsahuje lietadla z ww2 mozes podla toho pridavat nove http://uloz.to/xq... Mrknutí pozor nie kazde ktore stiahnes ide aj na UP Naštvaný

copilot25
Díky jak poznám, že éro nejde do UP 3.0 asi to bude někde napsaný nebo se to sekne nebo tam nebude co?

radko1111
napisane to tam biva teda aspon na F-4 som to videl ale to ze lietadlo neni v poriadku zistis podla toho ze ti hra zacne padat

jeronym
No nějak tak mi,začal padat když jsem chtěl na UP.3 rozjet ten WWI pack Zamračený
Nakonec mě to dohnalo až k úplnému reinstalu hruy Smutný

radko1111
DBW-1916 ???? ja som si to nainstaloval s DBW a vobec mi to neide v DBW mi nejdu ani mody napr Frogoten continuters full v podstate je to dobre len pre to ze tam idu vsedky lietadla inac je tam vsedko zbytocne zlozitejsie napr ze ked robis kampan tak pri kazdom letisku musis odstranovat vsedky ine lietadla aby si nieky gagarin nedal do BOB mig-17Šklebící se atd
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

Dudok22
DBW je nadstavba UP zamerana na offline hru, ma v sebe vela inak nekompatibilnych modov a myslim ze obsahuje aj urcitu verziu forgotten countries. Celkom v pohode sa tam daju pridavat lietadla a objekty a vychadzaju aj mody presne pre DBW.

radko1111
F-4 Phantom lietaj aj na UP Mrknutí
http://www.sas194...449.0.html
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."

copilot25
Mě nefunguje Smutný padá při načítání mise...

radko1111
co ti nefunguje ??? a po kolko percent ti to pada ??

copilot25
Fantom nefunguje padá při 30% načítání mise.

radko1111
iba fantom ti nefunguje ???? a je jedna dvolezita vec aky mod mas aktivovaný v JSgame

copilot25
iba fantom a par jinych ale některy jsou bezproblému jen mi il teď občas padá např. při destrukci letadla mam up 3.0 v jsgme jsem tam hodil vše co bylo nalevo doprava

Ještě bych se chtěl zeptat jak hrát ila s up 3 online? když tak nějakej topic o tomhle tady je? moc se tu zatim neviznám...
Upravil/a copilot25 dne 07-05-2012 22:04

radko1111
nedavaj do UP Dreamkove stroje !!!!
v jsgame maj aktivovaný #UP#_Enable_UP3.0 !!!!
ked to chces hrat po nete premenuj zlozku #UP# na -#UP# a daj tam napr 93.89.96.10:21001

potom zlozku znovu premenuj na #UP#

radko1111
vyskusal som F-4 Phantom a som sklamaní
1. pri otacani kameri mizne a objavuje sa
2. strasne dlhe hladanie nepriatelou
3.neustale tam vrnci jeden typ rakety

necudujem sa tým ludom co placu ze sa to zachviľu zmeni na zeke vs UFO

proste celi F-4 je na p*cu Smutný
Upravil/a radko1111 dne 20-05-2012 11:23

radko1111
nový stroj http://www.sas194...689.0.html

kouty
co je to za humus? fuj

Koty
kouty napsal:
co je to za humus? fuj

"... někdo to dělá ze své vlastní vůle, zadarmo a my bysme mu to neměli kritizovat..."
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

38,977,156 návštěv