DCS WWII
|
petsild |
Přidané 18-02-2017 22:24
|
Diskutující
Příspěvek: 4105
Založený: 30.11.14
|
Jo čučel jsem na velkém plátně, parádní podívaná Michale blahopřeji k vítěství.
|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 18-02-2017 23:44
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Bohužel děcka mě "nedovolila" koukat na ekšn, ale i tak GRATULACE . Jen ze skromnosti... byl jsem první upřímnej . |
|
|
|
Kukuloo |
Přidané 19-02-2017 00:17
|
Uživatel
Příspěvek: 1028
Založený: 08.11.14
|
Skukol som prvu polhodku. Velmi zaujimave a napinave. Gratulujem! Nac ta skromnost?!
Letka_13/Kukulo
|
|
|
|
petsild |
Přidané 19-02-2017 09:00
|
Diskutující
Příspěvek: 4105
Založený: 30.11.14
|
Saburo napsal:
Díky pánové, ale mě se vlastně moc nedařilo...
vyhráli borci z 9./27 a já se jen svezl
edit: koukl jsem na záznam a dvakrát jsem zdechl protože jsem si omylem vysunul klapky.. já blb musím změnit namapování
Nač ta skromnost sundal jsi tři borce jedny z nejlepších co létají WWII. Já myslel že klapky máš vysunuté schválně pro lepší kroucení.
|
|
|
|
AJaromir |
Přidané 19-02-2017 09:07
|
Diskutující
Příspěvek: 2947
Založený: 01.05.06
|
to si nejsem jistý, petsilde. S klapkami to totiž jde mnohem rychleji urvat. |
|
|
|
Baron |
Přidané 19-02-2017 14:52
|
Moderátor
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Gratulujem Saburo. Da sa niekde zhliadnut ten zaznam?
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
Aces_Wild |
Přidané 19-02-2017 15:09
|
Diskutující
Příspěvek: 4049
Založený: 06.08.15
|
Baron napsal:
Gratulujem Saburo. Da sa niekde zhliadnut ten zaznam?
Zde. Začátek v čase 1:43:50. |
|
|
|
Baron |
Přidané 19-02-2017 16:04
|
Moderátor
|
Dakujem, idem pozriet.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
AJaromir |
Přidané 19-02-2017 19:53
|
Diskutující
|
By mě zajímalo, jak přesně funguje bodování v DCS, co se týče sestřelů. Dnes jsem sundal 2 stroje, ani nevím jak. Protože mi příjde, že jsem nic netrefil. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 19-02-2017 21:46
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10827
Založený: 26.01.13
|
Saburo, když jsem viděl na videu tu bídu, nechybí ti občas mnohem reálnější a zajímavější bojůvky z původního Šturma nebo i BOSka?
Mně tedy ten nekonečný furball z videa přišel opravdu hodně jednoduchý a nudný.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
magot |
Přidané 19-02-2017 21:59
|
Fusioner
Příspěvek: 17611
Založený: 19.06.08
|
A proč jako vytahujou podvozek v boji? Jakože vzdušná brzda? To je nějakej přežitek/ cheat z trubek?
Všiml jsem si toho na obou stranách ... |
|
|
|
Baron |
Přidané 20-02-2017 11:20
|
Moderátor
|
Docela by ma zaujimalo, podla coho hodnotis ila ako sracku. DCS ma klikatelny kokpit, co BoXY nema, na druhej strane dost hracov DCS vypina takyto kokpit a pouziva klavesovu skratku.
Letove vlastnosti su imho porovnatelne, v niecom si myslim ze ma BoXY navrch. V neposlednom rade je online na jednom serveri ovela viac ludi ako v DCS, pri viacerych ludoch - napr 19 - zacina docela nechutna cukatura a warpovanie na DCS.
Lietam obidva programy a nemyslim, ze by bol DCS vyrazne lepsi ako BoXY ak vobec. Ak si aj odmyslim ceny za jeden modul, ktore DCS pyta, v grafike povrchu zaostava za BoXY hodne vzadu. O pocte ludi na serveri som uz pisal a letovych vlastnostiach tak isto. Preto ma zaujima, v com je teda IL sracka.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
AJaromir |
Přidané 20-02-2017 11:38
|
Diskutující
|
Cena strojů je zanedbatelná vzhledem k cenám strojů pro ostatní simy, jako FSX, P3D a X-Plane. S IL-2 bych to vůbec nesrovnával. Tam se klade důraz víc na hru, než na simulaci. Povrch myslíš čeho? Letadel nebo terénu? V IL-2 má vše strašně málo polygonů a textury s nízkým rozlišením a aby to nebylo moc poznat, tak je na to naplácáno dvacet post processingových filtrů, aby to jako vypadalo dobře. Mapa Kavkazu je z roku 2000, ještě ze starého původního Flamming Clifs. Počkal bych si na Normandii, která pojede na verzi 2.1, potom bych hodnotil. Vše v DCS dělám ručně, má to obrovskou výhodu v tom, že vím, jak mám stroj nakonfigurovaný a nemusím kontrolovat, co je jak špatně nastavené nějakým automatickým skriptem, který navíc funguje pouze za ideálních atmosférických podmínek. V BoXY je problém, kterého si musí všimnout každý, a to je špatně nasimulované "přetěžování" jakéhokoliv motoru. Funguje tam doslova jako časovač, který napočítá do deseti a pak ti zruší motor, a je mu jedno, že v daných podmínkách (např je dostatečně chlazen) může jet v takovém výkonu mnohem déle. Co mi v BoXY nejvíc vadí oproti DCS, je nemožnost vytvořit individuální nastavení ovládání pro jednotlivé stroje. V 1946 to tak sice bylo taky, ovšem mnohem přehledněji.
Upravil/a AJaromir dne 20-02-2017 12:03
|
|
|
|
magot |
Přidané 20-02-2017 11:52
|
Fusioner
Příspěvek: 17611
Založený: 19.06.08
|
Dovolím si nesouhlasit. Kavkaz nepočítej je to stará zmršenost z ranných let DCS.
Nevada je solidní, Normandie a Perský záliv jistě taky bude.
Rozšířený ROF engine je taky celkem pěkný ale v celkovém dojmu působí místy zastarale a chudě. Malá variabilita terénu a textur a omezené vykreslování z výšky bych tipoval na engine z roku 2009 ..
Myslím že Normandie nasadí laťku výše kam BOS nebude mít šanci dosáhnout, ale zase to bude jen jedna blbá mapa která časem omrzí ..
Pocitově - let nad Las Vegas (v noci/ ve dne) a let nad Stalingradem/ Moskvou, jednoznačně vede DCS ...
Upravil/a magot dne 20-02-2017 12:01
|
|
|
|
Baron |
Přidané 20-02-2017 12:11
|
Moderátor
|
No vidite - a ja to vidim viac-menej opacne Kazdopadne dakujem za vysvetlenie.
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
TozziFan |
Přidané 20-02-2017 12:13
|
Uživatel
Příspěvek: 1431
Založený: 05.05.08
|
Až se bude dát nainstalovat jedna verze DCS, ve které budou všechny letadla a mapy a přibližně ve stejné kvalitě, určitě to na SSD vrátím. Ale současný stav (beta verze, beta-beta verze, nevímužanijaká verze), kde na jedné jde toto a na druhé zas ono, mě rozhodně neláká. BoXY je na tom u mě stejně. Chce to víc map z různých bojišť a přívětivější FMB. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 20-02-2017 12:45
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Tak mám pocit, že se zde nemluví o stavu ale o budoucím stavu. Navíc se porovnává neporovnatelné. BOS(x) je zaměřené na hru na bojového pilota, DCS na detail ovládání bojového letounu. Trošku rozdílné pojetí. Ano, DCS směřuje i k WW2 bojišti. No tak až tam bude, tak se tedy uvidí. Budeme mít Normandii, snad CloD TF 5 a navrch BOK. Co víc si nakonec můžeme přát?
Jinak samozřejmě že ten "trash talk" je spíš trapnej než zajímavej. Jako sorry
Non est specifica
|
|
|
|
310_cibule |
Přidané 20-02-2017 13:50
|
Fusioner
Příspěvek: 15069
Založený: 29.09.05
|
Rumcajs napsal:
Tak mám pocit, že se zde nemluví o stavu ale o budoucím stavu. Navíc se porovnává neporovnatelné. BOS(x) je zaměřené na hru na bojového pilota, DCS na detail ovládání bojového letounu. Trošku rozdílné pojetí. Ano, DCS směřuje i k WW2 bojišti. No tak až tam bude, tak se tedy uvidí. Budeme mít Normandii, snad CloD TF 5 a navrch BOK. Co víc si nakonec můžeme přát?
A možná ještě ty Wings Over The Reich. Já nevím jak vám, ale mně to připadá jako totální úpadek žánru, jak tu občas někdo avizuje :-) A to už teď kromě občasného offline polétání nestíhám.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
|
|
|
AJaromir |
Přidané 20-02-2017 14:24
|
Diskutující
|
100 lidí, 100 chutí. Mně vyhovují detaily. |
|
|
|
Tyler Durden |
Přidané 20-02-2017 15:36
|
Diskutující
Příspěvek: 2537
Založený: 07.10.14
|
310_cibule napsal:
Rumcajs napsal:
A možná ještě ty Wings Over The Reich. Já nevím jak vám, ale mně to připadá jako totální úpadek žánru, jak tu občas někdo avizuje :-) A to už teď kromě občasného offline polétání nestíhám.
Kvantita není kvalita.
Osud šeptá bojovníkovi: "Nemůžeš odolat bouři" a bojovník šeptá: "já jsem bouře!"
|
|
|