October 22 2025 14:59:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
Paulus

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
Pepe
Bierglassi, tady je důkaz že ty modré-,,Němce,, krutě nezabíjíme. Jen je poškodíme a je na nich zda vyskočí a nebo přistanou na břicho. Takový jsme My Gemtelmani.

YouTube Video

Pepe
Oprava, omluvte poruchu. p Úsměv

YouTube Video

Bierglass
A ha tak proto to první video nefunguje.Asi na něm bylo něco co nemá být vidětŠklebící se Mno muselo to dát práci to takhle sestříhatCool

SepiaX
Něco málo pro bombry, zničení cíle na podzimní mapě která je opravdu povedenáMrknutí
YouTube Video

Baron
Móc pjekné vídejó Sepi Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

SepiaX
Díky dal jsem to hlavně kvůli té mapě, ten podzim to je majsterštyk

Pepe
Ty woe, ještě jsem neviděl že by někdo uhnul několikrát Messounovi jako ve stihačce. Dost dobrý.
PS: Jestli chceš aby byl slyšet tvůj hlas, ( což by bylo dobrý) tak zatrhni okýnko ve Frapsu: Record external input-vyskoušej.

Rumcajs
Pepe, Blenhák točí skoro jako Spit. Bfko nemůže s Blenhákem točit. To by byla jeho smrt. Musí se k němu chovat stejně jako ke Spitu či Hurriku. Už jsem to tu někde psal, že stávající reinkarnace dělá z Blenháku lepší stihačku, než je Bf 110. Nevím, jestli to tak bylo opravdu, ale v CloDu to tak je. Zkuste si schválně někde dát souboj Bf 110 vs Blenhák. Pokud se 110 nechytne při prvním čelním průletu, už toho moc nenadělá.
Jinak video je hezký a ta mapa super. Sice někdo tuhle na ATAGu protestoval, že ani na podzim ani v zimě neztratí krajina všechnu zelenou, ale to je asi jedno. Jinak já mám ještě radši tu zimní mapu. Ačkoli je to myslím ranní mapa, mám z toho takový pocit vánočního večera. Skoro jaky by nebyla válka Úsměv

SepiaX
Loupežníku, tak pojď k nám stíhačům BlenhaimistůmVyděšený

Rumcajs
Náhodou, včera jsem vzal provětrat Spita Mk 1 100oct. Toho bez automatu. Odstartoval jsem, vzal ho na vycházku nad Calais a když jsem po hodině skákal do kanálu někde u Doveru, měl přes 7 sestřelů.
Já ty kluky červený taky lítám. Jen nějak nemám rád ten zvuk toho motoru - Merlinu. Prostě se mi příčí to brumlání. Ten bzukot až hvízdání DB601 mě sedí víc. Jinak je to celkem zábava používat Spita pro tohle boomování a zoomování. Piloti Bf jsou většinou překvapeni, že je nad Francií takhle někdo otravuje. Nedávají pozor, nesoustředí se, pak jim teče do bot (a z chladiče). A věřím, že by to šlo i s Blenhákem.

Pepe
Šlo by to asi, ale jen chvilku. Viděl jsem spíše opak, že to vždy dopadlo pro Blen. špatně. Proto mě to překvapilo.

Pepe
Z jednoho letu na ATAGu

YouTube Video

olda Olde maly
Hmm. Nezvulčil a ještě zařval? Zamračený

Rumcajs
Mám tu poněkud delší záznam souboje s Hurrikem. Hudbu jste již slyšeli, ale je dobrá, tak jsem ji znovupoužil. Video je zajímavé tím, že je pořízeno tím novým softem od NVidie, který je součástí driverů. Říkají tomu ShadowPlay. Tak ačkoli je to pořízeno na max nastavení toho ShadowPlay, je to nic moc. Na fraps a další softy to prostě nemá. Sice to neotravuje, ale kvalita je mizerná. Nicméně sestřel je docela prima.
YouTube Video

citik
Loupežníkovo video
Rumcajs napsal:

Mám tu poněkud delší záznam souboje s Hurrikem. Hudbu jste již slyšeli, ale je dobrá, tak jsem ji znovupoužil. Video je zajímavé tím, že je pořízeno tím novým softem od NVidie, který je součástí driverů. Říkají tomu ShadowPlay. Tak ačkoli je to pořízeno na max nastavení toho ShadowPlay, je to nic moc. Na fraps a další softy to prostě nemá. Sice to neotravuje, ale kvalita je mizerná. Nicméně sestřel je docela prima.
YouTube Video

Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se začne chodit pro pivo!!!

SepiaX
Včera jsme se vydali na ATAGu s Jarou4, píchnout do vosího hnízda s tím že jedna vosa padla. Při návratu z této trestné výpravy jsme potkali 4xBF109 (bylo jich možná 5). Jeden se připletl do mého zaměřovače čímž jsem přišel o zbytek munice a začala legrace, Jarek honil jednoho mezka s tím že na chvostě měl další dva:-) Jednoho Jarek přemluvil drsným manévrem k zavrtání a s ostatníma jsme pěli píseň do kola dokud jim nedošla munice, načež jsme se přátelsky rozešli. Díky Jarku za supr zábavu a výbnornou kooperaci. Video mám bohužel jen z návratu domů ale ten Spit jako řešto stojí za to.

YouTube Video

Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Jara4
SepiaX napsal:

Včera jsme se vydali na ATAGu s Jarou4, píchnout do vosího hnízda s tím že jedna vosa padla. Při návratu z této trestné výpravy jsme potkali 4xBF109 (bylo jich možná 5). Jeden se připletl do mého zaměřovače čímž jsem přišel o zbytek munice a začala legrace, Jarek honil jednoho mezka s tím že na chvostě měl další dva:-) Jednoho Jarek přemluvil drsným manévrem k zavrtání a s ostatníma jsme pěli píseň do kola dokud jim nedošla munice, načež jsme se přátelsky rozešli. Díky Jarku za supr zábavu a výbnornou kooperaci. Video mám bohužel jen z návratu domů ale ten Spit jako řešto stojí za to.

Jo, taky díky za super akci. Nebýt tebe, rozebrali by mě do šroubku (tedy nýtku). Musíme to někdy zopakovat. Mrknutí

Rumcajs
Hezký to máte kucí. Já měl včera klidnější den. Nebýt tuším Permona, který mě zabil pilota při čelňáku, byla by to snad i nuda. Ta mapa evakuace Dunkerque je fajn v tom, že červení doma nečekají nebezpečí. No a tak jsem si hned z druhého letu přivezl asi 5 kousků. Jeden jako druhý přes kopírák. Ze záběrů je vidět, že to bylo víceméně mírumilovné poletování, žádné dramatické scénky, úhybné manévry, velká přetížení, usilí .. nic, nic, nic. Už jen růžoví poníci k tomu a ani by nebyla válka.
YouTube Video

Jo dnes je to bez hudby. YouTubové mi vyčítaj, že přikládám hudbu staženou z http://freemusica.... Dokud to s nima nevyřeším a dokud neověřej, že to je licencovaný i k tvorbě odvozených děl, radši nebudu provokovat. Třeba se pletu a i když všude píšou free, třeba někde za rohem psali, že to tak úplně neplatí. Nechám se překvapit.

Pepe
S poškozením na obou křídlech to jde, horší je jen jedno Šklebící se
Jinak Jaro a Sepi, to jste fakt dobrý když jste odolali takové přesile. Poškození vypadá pěkně a škoda že ty Bf-109 to tak hezky zpracované nemají. Nebo jsem si nevšiml.

Rumcajsi co to máš proboha za Joy, ten se ani nehne, také bych takový chtěl. S tou nudou ti poradím, předleť před něj Šklebící se Já jsem kolikrát rád že mám dva zásahy za mapu. V dálce krásný odstín světle modré-moc pěkné.

Rumcajs
Pepe napsal:
Rumcajsi co to máš proboha za Joy, ten se ani nehne, také bych takový chtěl. S tou nudou ti poradím, předleť před něj Šklebící se Já jsem kolikrát rád že mám dva zásahy za mapu. V dálce krásný odstín světle modré-moc pěkné.
Víš co, já postuju jen videa, kde nemám virozu Cool
Jinak je to modovaná Kobra M5 s kovovým vnitřkem. S X52 či podobnýma by to tak hezky nešlo.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,334,774 návštěv