Superpack C6, Ultrapack...a další...
|
BIVOY |
Přidané 16-11-2009 18:59
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 387
Založený: 21.08.08
|
Pánové četl jsem tohle vlákno 4x , proto se nyní táži . Stáhl jsem balíčky instalačky (výsledek kontroly RARu -no error)ve složce poklikal na .exe ta se spustila(jinak než jindy) pak sem zadal cestu na čistou 4.09(od DT) v MODS mi chybi éra o kterých ste se tak horlivě bavili (načítaní není ultra ale 1.1) a hra padá na 70% . Prosím jen o věcné rady (Jirko ty nepiš) . nastavení switcheru a JSGME . Předem díky - real,real thanks .
Upravil/a BIVOY dne 16-11-2009 19:00
|
|
|
|
Anonymní uživatel |
Přidané 16-11-2009 19:57
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 201
Založený: 05.09.09
|
Mas zapnuty Advanced engine management?
Mne to pada ked mam tento mod aktivovany. Tam by mohol byt pes zakopany. Kukam na bug report na UP stranke a kopa ludi ma ten isty problem.
Toj toti sa tyka toho modu: "Looks like the Advance engine management mod will be dropped with the arrival of the final patch in few days."
http://il2ultrapa...ml#msg6932
Upravil/a Anonymní uživatel dne 16-11-2009 19:58
|
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 17-11-2009 00:31
|
Diskutující
Příspěvek: 2022
Založený: 22.01.07
|
Prosím Admina aby toto téma zamknul.
1. vše potřebné už bylo řečeno.
2. diskuse přechází do osobní roviny a to není dobré
3. umanutým jedincům je potřeba včas odebrat slovo
4. celkově je to už vo ničem |
|
|
|
alfik |
Přidané 17-11-2009 01:58
|
Diskutující
Příspěvek: 4820
Založený: 21.04.06
|
Ale no tak. To se dělá, dusit nám ty pěkné plamínky??? Teď když jsem se chystal přilejt krapítek benálu?
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
doktorkop |
Přidané 17-11-2009 09:04
|
Uživatel
Příspěvek: 732
Založený: 30.09.05
|
Ještě nepadlo slovo ču..k-ještě to bych to nechal.Já se jinak v práci nudím
|
|
|
|
Kocy24 |
Přidané 17-11-2009 09:35
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 165
Založený: 28.09.09
|
no myslím že už zaznělo |
|
|
|
Robo |
Přidané 17-11-2009 10:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Musim priznat, ze Olda ma pravdu a tato diskusia uz nic neprinasa (ak teda vobec nieco prinasala aspon zo zaciatku...) a mrzi ma, ze som sa nechal vtiahnut do zbytocnej hadky. Hadat sa na fore je ako sprint na paraolympiade - aj ked vyhram, ostanem retardovany.
Na druhej strane som sa uz ozaj nemohol pozerat na kratkozrake prispevky niektorych mudrakov a vylozene mi v poslednom case vadi, ked citam nepodlozene domnienky, ktorymi niekto uraza nieciu (aj moju) pracu. Preto som sa snazil vysvetlit, ze veci sa maju trosku inak a dufam, ze sa mi trosku podarilo par faktov objasnit.
Zaujimaju ma nasledovne veci:
1. Ked je Il-2 seria tak zle a nespravne spraveny simulator, preco ho este stale hrame? Roky potom, ako skoncila jeho oficialna podpora? Ten engine ma skoro 10 rokov. Preco vsetci nehraju TT?
2. Preco je taky velky problem aspon uznat, ked uz nie respektovat, vlastnicke prava autorov hry, ktorej hacknutu verziu teraz hrame (v rozmanitych verziach...)? Ja nemam problem s existenciou MODov, ale uvedomujem si, ze to, na com sa teraz parazitujeme, musel najskor niekto vytvorit a vazim si, ze to vytvoril.
2. Preco, ked sa uz moderi rozhodnu hru 'vylepsovat', to aspon nerobia poriadne?
Preco sa vydavaju mody na otvaratelne kabiny, ktore sposobuju dymenie online? Preco to nasjkor nevyriesia, aby nesposobovali bordel na serveroch, ked kazde druhe lietadlo pusta dym.
Preco urobia filter pre tropicke Befka tak, ze k modelu Mezka prilepia komplet cely model dalsieho lietadla a vsetko okrem filtra urobia neviditelne (ale polygony tam su a musia sa vykreslovat) Preco to neurobia normalne a nedomodeluju ten filter rucne?
Preco robia repaint kokpitu tak, ze nakreslia na 4MB texturu rozmerov 1024x1024 jeden prepinac a zvysok vyrezu alphou?
Preco ten prepinac ukradnu z ineho kokpitu a je im jedno, ze taky tam vobec nebol?
3. Preco toto nam hracom staci? Za kazdy mod, nech je akokolvek hnusny a technicky nezvladnuty sa dakuje odusu. Preco nemame rovnaky pristup k poriadne spravenym veciam z oficialnych patchov? Pretoze su oficialne? Pretoze sme si zvykli, ze to je samozrejmost?
4. Aky vyznam ma nieco modovat a 'opravovat', ked dalsie dve veci pokazim? (Mate to spravene sefe, tie dvere sme vam spravili, ale rozbili sme vam pri tom okno... a je to divne a neviem ako sa to mohlo stat, ale nefunguju vam stierace, ale to je v pohode vsak neprsi, sefe)
5. Preco si niekto namysla, ze paskvil pozliepany zo vsemoznych modov, lepsich i tych hroznych, bude menej nedokonaly simulator ako povodna hra? Preco nam na tychto balickoch zrazu zavazne chyby nevadia, ba sme za ne takmer vdacni?
6. Preco si myslime, ze praca amaterov, ktori sa len ucia, ako hra funguje a na kolene pokutne majstruju nove a 'realisticke' FM a DM bude lepsia ako praca niekoho, kto ma podrobne vedomosti a skusenosti a vie co robi? Moze sa nam ich produkt subjektivne pacit, ale nemali by sme ho pokladat za nic ine ako zabavnu alternativnu pseudorealitu ako sme mali v Crimsonoch.
7. Preco by som mal brat vazne nazory simerov, ktori sa ohanaju realitou, maju plne usta reci o tom, ako to bolo v povodnej hre zbabrane, a pritom su spokojni s tym, co najdu v UP? Kde je nejaka sudnost a objektivita?
8. Preco ma napriek vsetkym skusenostiam tieto veci neustale a znova prekvapuju a preco tu o tom vlalsne vypisujem?
Nechapte ma zle, ja tiez lietam na HSFX a vyskusal som skoro vsetky balicky, ktore kedy vysli....vratane Ultrapackov. Mody sledujem a stahujem a skusam, mnohi ich autori u moji davni znami. Snazim sa dokonca dostat dobre napady alebo hotove mody do oficialnej verzie hry. Vysvetlil som uz na zaciatku, ze az take jednoduche to nie je vzhladom na ich nekvalitu a pochybne metody. Nie som do Sturmovika zamilovany a nehram len tento sim. Lietam aj RoF, skusal som TT (ale nepacil sa mi, pretoze ide o vecnu betaverziu, a hoci ma niektore veci vyriesene lepsie ako Il-2, ako celok sa na Ila podla mna stale nechyta, hoci ide o novsi titul), myslim si, ze mam dost velky zaber aj nadhlad a vdaka mojej poskromnej spolupraci na tvorbe samotnej hry vidim trosku aj do veci, ktore nie su vidiet navonok - takze si myslim, ze sa mozem pokusit vyjadrit k istym problemom. Obdivujem ludi, ktori dokazu chrlit fakty, pricom je zrejme, ze o problematike nic nevedia a stale akosinechapem, ako si dovoluju niekoho urazat nepodlozenymi tvrdeniami.
Aby som nebol uplne off topic, mne sa UP ako celok celkom pozdava, rovnako ako HSFX, mam vsak vyhrady voci metodam pouzitym na velmi citlive oblasti ako FM a DM, toto nespravili moc dobre. Rovnako plati ako pre vacsinu modov - nieco posunuli k lepsiemu, ine k horsiemu (vyber modov je vzdy subjektivny). Moj nazor an UF_Weapon MOD je tiez znamy - ocenujem opravy paskovania US .50 API municie, ktore je zda sa historicky podlozene pre zapadnu frontu, ale preco autor menil stopovky na cirkusove nerealisticke farby a preco spominane .50 maju dymove trasirky a preco sa babral do talianskych .50 BS gulometov a na akom zaklade ich zmenil na silnejsie mi jasne nie je. Taktiez zvuky su super, trosku potichu su zbrane (mozno realisticky, neviem posudit), ale nepaci sa mi zvuk vetra (znie, ako ked eskimak vystrci hlavu z iglu v snehovej burke) a nechapem, ako moze zvuk namahania draku lietadla prehlusit hluk motora. Vyzera to v praxi tak, ze lietadlo v suboji vrzga ako nejaky stary dreveny skuner. Preferujem ako celok originalne zvuky rovnako ako velke mnozstvo dalsich hracov. Ako celok tiez najradsej lietam cistu 4.09. Rad sa vzdam pozlatka a pseudoreality, aj ked 6dof mi seriozne chyba.
Robo. |
|
|
|
CSL_Stuka |
Přidané 17-11-2009 11:07
|
Nováček
Příspěvek: 89
Založený: 07.01.09
|
Robo napsal:
8. Preco ma napriek vsetkym skusenostiam tieto veci neustale a znova prekvapuju a preco tu o tom vlalsne vypisujem?
A ja prečo, keď som si už 100x povedal, že nebudem čítať také dlhé príspevky ich stále prečítam?
Ozaj, koľko to trvá napísať taký príspevok? |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 17-11-2009 11:36
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
CZS_Stuka napsal:
Robo napsal:
A ja prečo, keď som si už 100x povedal, že nebudem čítať také dlhé príspevky ich stále prečítam?
Ozaj, koľko to trvá napísať taký príspevok?
Určitě dlouho, ale jestli to všechno Robo píše v pracovní době v robotě, tak je za takovou námahu i zaplacený
Upravil/a LEON_CZ dne 17-11-2009 11:37
|
|
|
|
Palo |
Přidané 17-11-2009 11:55
|
Nováček
Příspěvek: 5
Založený: 03.10.09
|
Nie Robo to nepise v pracovnej dobe[tam kde je sa to naozaj neda],to sa da len v poskomunistickych krajinach,kde si ludia vazia viacej zlodejov ako poctivo sa ziviacich obcanov a kde kradez dusevneho vlastnictva je priam hrdinstvom. |
|
|
|
LEON_CZ |
Přidané 17-11-2009 12:47
|
Uživatel
Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
Palo napsal:
Nie Robo to nepise v pracovnej dobe [tam kde je sa to naozaj neda],to sa da len v poskomunistickych krajinach,kde si ludia vazia viacej zlodejov ako poctivo sa ziviacich obcanov a kde kradez dusevneho vlastnictva je priam hrdinstvom.
Nevím čím to je, ale mám takový neurčitý pocit, že Ty jsi Pirátskou stranu ve volbách asi nepodpořil |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 17-11-2009 13:28
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
Konečne sa to začalo uberať tým správnym smerom. Tak povediac k téme. A to vlastne na fórach ide! |
|
|
|
Adler |
Přidané 17-11-2009 13:50
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 274
Založený: 29.10.05
|
olda maly napsal:
Prosím Admina aby toto téma zamknul.
1. vše potřebné už bylo řečeno.
2. diskuse přechází do osobní roviny a to není dobré
3. umanutým jedincům je potřeba včas odebrat slovo
4. celkově je to už vo ničem
Netreba, ja uz som skoncil, nejako ma to prestalo bavit. Dakujem za flejm, pozornost a podnetne informacie hovorcovi D-Teamu |
|
|
|
Paulus |
Přidané 22-11-2009 17:16
|
Diskutující
Příspěvek: 2291
Založený: 26.03.08
|
Mám instalovanej Ultr@Pack 1,8 na IL-2 Sturmovik 1946. Aktivoval jsem tam mimo jiné Realisticpack, Atm mod Orig. a Atm mod3.1 Wind, Turb. Ten posledně jmenovanej mod mi hru pěkně zkomplikoval!
Pokud jsem uprostřed řady letadel na startu a je horší počasí tak mi letadlo odfoukne vítr a převrátí, někdy i vybouchnu. V podstatě se nedá pokračovat ve hře. Musel jsem Atm mod3.1 Wind, Turb deaktivovat.
Dělá vám to taky?
Jen tak mimochodem Ultr@Pack 1,8 je podle mne zatím nejlepší balíček do IL-2 Sturmovik 1946. Obsahuje History mod, má parádní zvuk. Dokonce všechny mapy fungují.
Všechny ostatní mody a adony jsem zrušil. |
|
|
|
Kocy24 |
Přidané 22-11-2009 18:18
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 165
Založený: 28.09.09
|
Mě to taky dělá holt něco se jim nepovedlo |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 22-11-2009 20:51
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
von Pavel napsal:
Mám instalovanej Ultr@Pack 1,8 na IL-2 Sturmovik 1946. Aktivoval jsem tam mimo jiné Realisticpack, Atm mod Orig. a Atm mod3.1 Wind, Turb. Ten posledně jmenovanej mod mi hru pěkně zkomplikoval!
Pokud jsem uprostřed řady letadel na startu a je horší počasí tak mi letadlo odfoukne vítr a převrátí, někdy i vybouchnu. V podstatě se nedá pokračovat ve hře. Musel jsem Atm mod3.1 Wind, Turb deaktivovat.
Dělá vám to taky?
Jen tak mimochodem Ultr@Pack 1,8 je podle mne zatím nejlepší balíček do IL-2 Sturmovik 1946. Obsahuje History mod, má parádní zvuk. Dokonce všechny mapy fungují.
Všechny ostatní mody a adony jsem zrušil.
1. nekombinovať atm mody medzi sebou
2.Atm už je v4 |
|
|
|
SVK_Mechan |
Přidané 24-11-2009 16:13
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 327
Založený: 04.06.06
|
Chlapi má to již někdo naistal na UP 1.8? http://histomodforum.forumactif.net/le-mess-f4/pack-mod-corea-english-version-t422.htm Korea pack. Pokud ano prosím o rady k instalaci. |
|
|
|
CSL1_Vonty |
Přidané 24-11-2009 18:19
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 148
Založený: 10.03.07
|
Ja uz to mam v UP ad Bivoy - nainstalovaly se mi do ila dva adresare , kde prepisuju spousteci soubory( mods a no mods) a je to f klidu |
|
|
|
SVK_Mechan |
Přidané 24-11-2009 18:33
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 327
Založený: 04.06.06
|
A mohl bys sem dát nějaký stručný jasný navod? |
|