November 23 2024 16:29:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
AJaromir

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Rise of flight
CSL1_Talbot
Mam moznost ziskat original ROF,ale dotycny ho jedenkrat nainstaloval a hral.Ako je to teraz,mozem sa ja znova zaregistrovat,alebo sa musim prihlasit jeho loginom,alebo je to v ...a mam sa na to vykaslat a kupit novy!?

WT_Schmouddle
ne, hra je pripsana na dany login a email. jestli se da email zmenit netusim...
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Panek
CZS_Talbot napsal:
Mam moznost ziskat original ROF,ale dotycny ho jedenkrat nainstaloval a hral.Ako je to teraz,mozem sa ja znova zaregistrovat,alebo sa musim prihlasit jeho loginom,alebo je to v ...a mam sa na to vykaslat a kupit novy!?

Kup nový! Uživatel software jej nemůže přenechat/vyměnit jiné osobě bez souhlasu vlastníka autorského práva.

CSL1_Talbot
Tak som sa na to vykaslal a kupil som novu download verziu!
Upravil/a CSL1_Talbot dne 26-08-2009 19:32

Jaffa
To bude pařba už se nemohu dočkat CoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCool

WT_Horrido
Pařba? Tak to je ještě tak 4 měsíce čas, než to rusové dodělají. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Schmouddle
Včera večer byl spuštěn testovací provoz WT_Dedicated_RoF.

V rotaci jsou zatím dvě masomlejnové mapy , prosím všechny aby testutovali a pokud má někdo nějakou hezkou misi, co by se dala pustit, pošlete mi ji na známou adresu schmouddle-kyselaryba-seznam.cz
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
MK_KaiN
Super

Safrik
Bezva! Mrknutí

Joe Tempest
BP_Rufu napsal:
A neměl by jste někdo nějaký zdroj(jakýkoli) na ten seriál Muži na křídlech(Odvážni muži na krídach)?Protože ostatní mám ,ale tohle je srdcovka z let kdy byl v pátek od 20.00 přírodopisnej film a od 20.45 třeba právě tohle.

Souhlasím. taky bych tohle strašně rád měl, ale nedaří se mi to sehnatSmutný
Na množství nehleďte!

MK_KaiN
No myslím že komplet se to jmenuje takto
Les faucheurs de marguerites
4 serie (1974, 78, 80, 82) cca 25 dílů.
K sehnání to je.

Joe Tempest
Kde ppls?Úsměv
Na množství nehleďte!

Merten
Kurnik už aby to bylo doma Cool

MK_KaiN
http://www.amazon...B00005OSRK
Upravil/a MK_KaiN dne 27-08-2009 17:30

WT_Schmouddle
Tak server není, nefunguje to, protože kokoti maj routování tak skvěle udělaný, že by se z toho jeden....

Napadají mne slova na p,č,k,j...udělá ruský dev (od slova deviant) někdy něco pořádně a s dokumentací podle které se dá rekonstruovat jeho chorá širá programátorská a bordelářská mysl? Pochybuji.

A mrdám na to, tohle si nezaslouží ani těch 30 vteřin co min trvá napsat tenhle post.
Naštvaný

www.wtigers.org
WT_Flan
Kdyby tomu nekdo nahodou uplne nerozumel ( co psal Schmouddle ), tak vam to prelozim:

Schm. je fakt, ale opravdu kurewsky hodne, nasranej. Vyděšený To znamena, ze dalsi kus RoF stoji za straslivy lejno.

Jaffa
WT_Flan napsal:
Kdyby tomu nekdo nahodou uplne nerozumel ( co psal Schmouddle ), tak vam to prelozim:

Schm. je fakt, ale opravdu kurewsky hodne, nasranej. Vyděšený To znamena, ze dalsi kus RoF stoji za straslivy lejno.

No mě se to zdá docela dobře udělaní až na ty HW nároky se mi to zdá jako dobrá hra uvažuju že si ji koupim tady http://www.highinthesky.cz/obchod/sortiment/rise-of-flight-the-first-great-air-war-p798/ ale až bu mít prachi těd jsem si kupoval COD5,ARMA2,GTA4 a ješte nějaký kraviny

MK_KaiN
Kromě samotného lítání v tý hře není dobrýho nic. Úsměv

WT_Horrido
Simulátory teď dělají totální úchylové a oni sami se u těch technicky vybroušených letových a fyzikálních modelů jistě velmi, velmi baví.

Bojové simulátory jsou v řiti protože vůbec nesimulují to prvořadé, BOJ. Nádherné modely letadel vytržené ze souvislostí. Ta výměna pozadí menu - Spadu v hangáru za jakousi muzeální halu - je velmi příznačná...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_PETRAS
Schm...tak mi to připadá,jako by ses trošíčku nasr.l ??? Šklebící se Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,322 návštěv