Zkoušel někdo v dcsku menit rozlišení v nastavení? Má to nějaký vliv? Já už blbnu jak to pořád testuju a testuju.
Není důvod v DCS cokoliv měnit ohledně rozlišení.
V W10 AR si nastavíš nativní - čili maximální co HW podporuje a v Steam VR si nastavíš reprojekci/ upscaling - toto ti udělá to že budeš lépe a ostřeji a vyhlazeněji vidět jak na blízko tak i na dálku.
OVšem s ohledem na výkon CPU/GPU.
V DCS si pak můžeš hrát s různými efekty a detaily objektů a krajiny. Nicméně pouze v rámci VR přednastavení. To je o proti klasice trochu limitované.
Upravil/a magot dne 10-03-2021 14:29
Tak zelený prevít mi sliboval G2 do 14 dnů a teď mi po dvou týdnech na dotaz k datumu dodání napsal, že až 16.4. Na eshopu ale maj pořád dodání do 14 dnů... Asi to zruším a koupím na Bestware - tam slibujou odeslání do 3-4 dnů a i s poštovným to vyjde levněji než u Alzy...
Tak zelený prevít mi sliboval G2 do 14 dnů a teď mi po dvou týdnech na dotaz k datumu dodání napsal, že až 16.4. Na eshopu ale maj pořád dodání do 14 dnů... Asi to zruším a koupím na Bestware - tam slibujou odeslání do 3-4 dnů a i s poštovným to vyjde levněji než u Alzy...
Nejen slibuje, tedy Bestware, ale i posílá (a na cestu to potřebovalo jeden den). Osobní zkušenost.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Nikoho nefedruji, nicméně objednával jsem ve čtvrtek a v pondělí měl doma ; )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
No uvidíš zda něco odpoví. Já tam volal a nikdo to nezvedal, když jsem se chtěl zeptat na dostupnost. No ale pak jsem si řekl .. nojo Ostrava, tam maj už všechno hotový
Odpověděli: naskladnění na českém HP bude 27.3., ale volných na tento termín zbývá už jen 9 kousků (objednal jsem si, takže už jen 8 ). Další naskladnění G2 pak budou prý mít až 8/2021!
Snad to bude fungovat a my konečně rozjedeme hw na maximální výkon!
Edit: do týdne to bude rozesláno výrobcům desek. Ale jejich implementace může ještě chvíli trvat, takže ke stažení se očekává někdy v první polovině Dubna.
No vidiš to jaký máš štěstí. Hele já si to nechal poslat DPD a nerozbili to.
Jo, taky jsem volil DPD. Iluze o kvalitě přepravy si nedělám, ale spoléhám na to, že je už z výroby balení headsetu dostatečně kvalitní, aby to cestu přežilo... Platit budu navíc až při převzetí, takže pokud by bylo vidět, že je krabice nějak poškozená, je vždycky možné zásliku nepřevzít (což by mi ale samozřejmě radost neudělalo )
Tak jsem zkousěl snižit PD v DCS na 0.9 a nastavit 100% resolution steam VR. Výsledek - všechno krásně čísté, neseká se to, za mě parádní výsledek. Jediný problem je na letadlové lodí s personálem.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.